Barys – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Omsk – Ufa 4:2 (kon.) | Helsinki – Čerepovec 3:2 (kon.)
Novgorod – Jaroslavľ 3:2 (2:1 po s.n.) | Riga – Kazaň 3:1 (kon.) | Soči – Togliatti 4:2 (kon.)
S.Moskva – Dinamo Minsk 4:3 (po pr.)
koniec
Avangard Omsk
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
HC Salavat Julajev Ufa
Utorok 25.08.2015, 15:30 • Omsk Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:39. POPOV - 4:2
     
    47:39
    Avangard Omsk dal gól!

    Omsk dáva gól a tak sa ujíma vedenia 4:2! Domáci zachytili puk a dostali sa do rýchleho brejku a prečíslenia, ktoré zakončil ALEXANDR POPOV krásnou strelou ihneď po prihrávke a tak sú domáci späť vo vedení o dva góly!
    Asistencia: Vladimír Sobotka.
    45:04. LEPISTO - 3:2
     
    45:04
    Salavat Ufa dala gól!

    Presilovku o dvoch hráčov napokon hostia využívajú a tak v správny čas znižujú na 3:2 a budeme tak svedkami ešte dramatického priebehu poslednej tretej tretiny! SAMI LEPISTÖ sa po presnej prihrávke dostal ku puku a krásnou strelou ku pravej tyčke dáva gól!
    Asistencia: Linus Omark.
    33:58. PĚREŽOGIN - 3:1
     
    33:58
    Avangard Omsk dal gól!

    Presilovku síce domáci nevyužili, ale krátko po jej skončení sa predsa len dočkali gólu a tak sa ujímajú vedenia 3:1 a zrejme už preberajú réžiu hry do svojich rúk! ALEXANDR PĚREŽOGIN predviedol výborné čítanie hry, zachytil puk, dostal sa do úniku na bránku hostí a pohodlne zakončil túto akciu gólom!
    Bez asistencie.
    25:25. AHNELOV - 2:1
     
    25:25
    Avangard Omsk dal gól!

    Domáci celok opäť využíva presilovú hru a tak za veľmi krátky čas otáča vývoj stretnutia vo svoj prospech! Domáci na začiatku presilovky prenikly do útočného pásma a po krásnej strele JONAS AHNELÖV sa ujímajú vedenia 2:1!
    Asistencia: Alexandr Pěrežogin.
    24:35. ŠIROKOV - 1:1
     
    24:35
    Avangard Omsk dal gól!

    Domáci tím využíva svoju presilovku, máme tak vyrovnané 1:1 a začíname v zápase odznova! Omsk začal presilovku výborne, hneď od úvodu bol veľmi aktívny, prenikol do útočného pásma a SERGEJ ŠIROKOV sa postaral o vyrovnávajúci gól!
    Asistencia: Ilja Zubov, Denis Paršin.
    07:28. CHLYSTOV - 0:1
     
    07:28
    Salavat Ufa dala gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu, ktorý sa podarilo streliť hosťom a tak je priebežný stav stretnutia 0:1! Sledovali sme hru 4 na 4, to napokon hosťom vyšlo na výbornú, po chybe domácich zachytil puk DENIS CHLYSTOV a presnou strelou otvára skóre zápasu!
    Asistencia: Nikolai Prokhorkin.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 25. Širokov (Zubov, Paršin), 26. Ahnelov (Perezhogin), 34. Pěrežogin (bez asistencie), 48. Popov (Sobotka) – 8. Chlystov (Prokhorkin), 46. Lepisto (Omark)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Ahnelöv, Kuljaš, Alexandrov, Kempný, Valentěnko, Kulik, Glukov, Ugolnikov – Sobotka, Popov, Pěrežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťjugov, Petrov, Černikov – Kurjanov, Glukov, Michejev
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Metljuk, Kolcov, Bodrov, Lepistö, Višněvskij, Arzamasčev, Čuljagin, Razumňak, Grigorenko, Engqvist, Lisin, Omark, Makarov, Hartikainen, Černov, Soin, Lazarev, Nestěrov, Prochorkin, Chlystov

    Rozhodca: Anisimov, Bělov – Zacharenkov, Sadovnikov