Podbrezová – Myjava 1:2 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 1:1 (kon.) | Žilina – Senica 4:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
1:1 (1:0)
MFK Ružomberok
Nedeľa 23.08.2015, 16:30 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Zbytočná červená pre Masla v samotnom závere. Zdvihol nohu na loptu, ktorú chcel hlavičkovať Čogley.Druhá žltá a stop v ďaľšom kole pre kľúčového hráča Ruže.
     
    90+3
    Tutovka pre Ružomberok. Po aute z ľavej strany Jakubko klasicky vyhral súboj, predĺžil za seba, ale jeho spoluhráča zoči-voči vychytal Šemrinec a vyrazením na roh zachránil favoritovi aspoň bod.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Pavol Masaryk.
     
    81
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ryan Koolwijk, prichádza Jakub Holúbek.
     
    79
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Andrej Lovás, prichádza Anatol Cheptine.
     
    74
    Rundičova jedovka z 28 metrov narobila Tofiloskému problémy, ten ju nakoniec dostal na roh.
     
    70
    Koolwijk stratil loptu, keď ho agresívne zozadu dohral Jakubko, rozhodca neposúdil situáciu ako faul a nechal hostí postupovať na dvojicu obrancov. Ružomberčania napriek veľkej početnej prevahe situáciu prekombinovali a prakticky ani nevystrelili na bránu.
     
    68
    Boszorád už zaťahoval ručnú brzdu pri prieniku nového muža Alika. Dostal kartu.
     
    67
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dávid Guba, prichádza Aliko Bala.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Wesley da Silva.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Peter Kleščík (AS Trenčín).
     
    62
    Ružomberok dal gól!
    Jakubko ukázal svoju silu v šestnástke. Najprv sa ocitol v tutovke a Šemrinca zblízka len nastrelil, vzápätí však presne našiel ANDREJA LOVÁSA, ktorý presne trafil k žrdi.
    Asistencie Martin Jakubko.
     
    56
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Martin Jakubko.
     
    56
    Lobotka sa dobre zorientoval pred pokutovým územím, poslal do uličky Maduovi, ktorý prudko nastrelil loptu pred bránu. Kessel do nej vložil nohu, no trafil len nad bránu.
     
    54
    Výborná individuálna akcia Bera priniesla šancu pre Gubu, ten však z hranice 11 metrov spracovával skákajúcu loptu, následne mu do strely skočil brániaci hráč.
     
    53
    Koolwijk dostal priestor na hranici šestnástky a tak to skúsil strelou, lenže lopta z jeho pravačky trafila len brániacich hráčov.
     
    47
    Krátka výmena lopty medzi trojicou hráčov AS rozhodila brániacich Ružomberčanov a Čogley tak mohol poslať prudký center z pravej strany, tesne pred Tofiloským vložil do lopty hlavu Kessel a trafil brvno!
     
    45
    Koolwijkov roh bol zatiaľ najlepší v dnešnom zápase zo strany Trenčanov, Bero na prvej žrdi vyskočil najvyššie, loptu pohladil hlavou, tá však prelobovala nielen Tofiloského, ale aj bránu.
     
    42
    Rosa sa dobre vrátil a zabránil Berovi dvakrát posunúť loptu lepšie stojacemu spoluhráčovi do šestnástky. Pri treťom strete oboch hráčov zozadu Rosa cinkol o nohy Bera, rozhodca sa nerozhodol pískať penaltu pre AS.
     
    39
    Kessel využil svoju dravosť a rýchlosť a vrútil sa okolo obrancu do šestnástky aj s loptou, ťahal po zadnej čiare k bráne, pred bránou mal Koolwijka, lenže domáci rýchlik sa rozhodol pre zakončenie z ostrého uhla, ktoré Tofiloski vyrazil na roh. Akciu mal trenčiansky hráč zakončovať prihrávkou.
     
    37
    Trenčania opäť raz rozhodili brániaci tvar hostí a na ľavej strane mal dobrý priestor Guba, ktorý sa po ošetrení vrátil na trávnik. jeho oblúčik bol dobrý, ale pred jeho spoluhráčmi dobre zahral Maslo.
     
    28
    Guba krížnym pasom z pravej strany vyslal do útoku rýchleho Kessela, ten ledva dobiehal loptu v rohu šestnástky a takmer z bránkovej čiary sa teda pokúsil aspoň o strelu na Tofiloského. Ten jeho situáciu podcenil a takmer mu lopta z nulového uhla prepadla do brány.
     
    23
    Hostia sa začali vzmáhať a viac sa púšťať aj do útočných akcií, výsledkom boli dva rohy. Teraz opäť ťahali akciu stredom, Lovás sa pokúsil z 25 metrov a dobre natiahol brankára Trenčanov, ktorý vyrazil na tretí roh hostí.
     
    21
    Trenčania po zisku lopty prešli rýchlo do útoku, z pravej strany popred päťku zatočil loptu Lobotka, Guba sa ocitol na ľavej strane vo veľkej šanci, bol úplne nekrytý, ale z voleja napálil len do brankára.
     
    19
    Druhý roh kopla Ruža výborne, Šemrinec vybehol z bránky proti centru, ale vysoký Maslo dostal loptu presne na hlavu a brankára AS prehlavičkoval. Na jeho smolu lopta zaletela tesne mimo bránu.
     
    16
    Faško dostal loptu na ľavú stranu, tesne vedľa šestnástky poslal loptu smerom na bránu, Šemrinec radšej boxoval na prvý ružomberský roh.
     
    15
    Rundič poslal dlhú loptu dopredu, Bero si na ňu nabehol a zo strany mieril sám na brankára. Tofiloski skúsene vybehol v pravú chvíľu a loptu domácemu hráčovi zastavil.
     
    12
    Rundič využil aj podporu vetra a poslal smerom na bránu tvrdú strelu z priameho kopu. Lopta trafila žrď brány!
     
    10
    Bero si hodil dopredu a J.Maslo tak šmýkačkou trenčianskeho hráča podrazil a vyslúžil si kartu.
     
    5
    Trenčín dal gól!
    Trenčania držali loptu na polovici súpera, po Gubovom centri z pravej strany ostal v šestnástke úplne nepokrytý RYAN KOOLWIJK a pohodlne do protipohybu brankára otvoril skóre.

    Marián Vychovalý

    Góly: 5. Koolwijk – 62. A. Lovás (Jakubko)

    Karty:   66. Kleščík (TRE) – 10. Maslo (RUZ), 68. Boszorád (RUZ)   90+3. Maslo (RUZ)


    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Rundič, Kleščík, Madu – Lobotka, Koolwijk (81. Holúbek), Rabiu (67. da Silva) – van Kessel, Guba (67. Bala), Bero.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Šalata, Bala, Holúbek, Opatovský, da Silva.

    MFK Ružomberok: Tofiloski – Kružliak, Maslo, Rosa, Boszorád – Faško (56. Jakubko), Ďubek (89. Masaryk), Nagy, Lupták, Zošák – A. Lovás (79. Cheptine).
    Náhradníci: Šavol – Cheptine, Maslo, Daghbashyan, Masaryk, Jakubko, Miklós.

    Rozhodca: Chmura – Hrdlička, Galo

    Diváci: 2832