Juventus – Udinese 0:1 (kon.) | Palermo – CFC Janov 1:0 (kon.) | Empoli – Chievo 1:3 (kon.)
Fiorentina – AC Miláno 2:0 (kon.) | Frosinone – Turín 1:2 (kon.) | Inter – Bergamo 1:0 (kon.)
Sampdoria – Carpi FC 5:2 (kon.) | Sassuolo – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:0 (0:0)
Atalanta Bergamo
cz Nedeľa 23.08.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Talianska Seria A • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídající Rey Manaj dostává v samotném závěru ještě žlutou kartu za svůj zákrok na Boukary Dramého!
    90+3. Stevan JOVETIĆ - 1:0
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Je to tady! Inter se v nastavení střelecky prosazuje a jde do vedení! Na levé straně vybojoval autové vhazování brazilský stoper Miranda, který velmi rychle rozehrál na STEVANA JOVETIĆE, jenž dostal hodně místa, a tak postupoval vpřed. Černohorský střelec před vápnem vyslal technickou ránu, který zaplavala do sítě! Nádherná branka!
     
    90+2
    Inter se v nastavení probojoval k rohovému kopu, který si vzal na starost brazilský záložník Hernanes. Jeho centr odvrátila obrana Atlanty, nicméně za vápnem se do míče opřel Davide Santon. Další skvělý zákrok však předvedl Sportiello!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby! To je velká porce času pro Inter!
     
    87
    Střídající Rey Manaj se ihned zapojil do kombinace a parádně prostrčil míč do vápna na Hernanese. Brazilský středopolař měl však kolem sebe dvojici protihráčů a jeho zakončení nebylo dostatečně razantní!
     
    85
    Domácí trenér Roberto Mancini provádí poslední změnu v tomto utkání. Ze hřiště jde chorvatský záložník Marcelo Brozović, který byl dnes snad u všeho podstatného a odvedl velmi dobrý výkon! Na jeho místo přichází mladý Albánec Rey Manaj!
     
    82
    Hostující Mauricio Pinilla zcela zbytečně napadal brazilského stopera Mirandu. Následně se chilský záložník provinil nedovoleným zákrokem. Hlavní rozhodčí zcela zaslouženě uděluje žlutou kartu!
     
    79
    Hostující Atlanta provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Alejandro Gómez, který předvedl velmi dobrý výkon a pomohl k udržení současného nerozhodného stavu. Na jeho místo trenér Edoardo Reja poslal Migliaccia!
    78. Palacio se nacházel v těsném ofsajdu
     
    78
    Domácí fanoušci už se mohli radovat z úvodní branky, nicméně radost zkazil pomezní rozhodčí! Stevan Jovetić prostrčil parádním způsobem míč na Rodriga Palacia, který překonal Sportiella střelou k tyči. Argentinský útočník se však nacházel v těsném ofsajdu!
    74. Jovetićova povedená rána
     
    74
    Kombinaci Interu ukončil střelou ze střední vzdálenosti Stevan Jovetić, který nevypálil vůbec špatně! Střela černohorského útočníka letěla těsně nad břevnem branky Marca Sportiella!
    71. Červená karta po 2. žluté
     
    71
    Tak pozor! Carlos Carmona neudžel nervy na uzdě a ve středu hřiště tvrdě zajel pod nohy Hernanese. Jednu žlutou už Carmona měl, a tak chilský záložník předčasně opouští hřiště!
     
    66
    Brazilský obránce Juan Jesus předvádí v posledních minutách výborný výkon! Na levé straně si obhodil hned dvojici hráčů a až Carlos Carmona jej zastavil. Hostující hráč dostává žlutou kartu!
     
    64
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Maximiliano Moralez, přichází Marco D'Alessandro.
    63. Stoprocentní šance Brozoviće
     
    63
    Na druhé straně mohl udeřit Inter! Na levé straně Jovetić krásně uvolnil Juana Jesus, jehož centr dopadl ve vápně přímo na nohu Marcela Brozoviće. Chorvatský záložník však branku Sportiella přestřelil!
    59. Jovetićovo pád ve vápně
     
    59
    Následně na druhé straně vybojoval Inter rohový kop. Rozehrávky se ujal Marcelo Brozović, jehož centr ve vápně nikoho z jeho spoluhráčů nenašel. V pokutovém území však skončil na zemi Stevan Jovetić, kterého poslal k zemi Cherubin!
    50. Kondogbia vyslal tvrdou ránu, nicméně Sportiello zasáhl
     
    50
    Letní nákup Geoffreyho Kondogbii se rozhodně vyplatil! Středem hřiště postupoval Marcelo Brozović, který poslal míč do středu, kam si naběhl právě Kondogbia. Střela bývalého hráče Monaka mířila doprostřed branky, nicméně Sportiello dokázal vyrazit tvrdou ránu pouze na rohový kop!
     
    46
    Hodně tvrdý zákrok předvedl na levé straně Maximiliano Moralez, který poslal k zemi domácího Jeisona Murilla, letní posilu Interu z Granady! Hostující borec dostává za zákrok žlutou kartu!
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Assane Demoya Gnoukouri, přichází Hernanes.
    44. Po skvělé práci Jovetiće střílel Kondogbia, nicméně Sportiella nepřekonal
     
    44
    Inter měl teď další velkou příležitost! Do vápna Atlanty dostal ideální centr Stevan Jovetić, který si míč výborně zpracoval a přenechal jej Geoffreymu Kondogbiovi, jenž vypálil zprvní. Marco Sportiello předvedl skvělý zákrok a střelu vyrazil!
    40. Krásná kombinace hráčů Interu
     
    40
    Nádherná kombinace Interu! Davide Santon zprvní vyslal do úniku na pravou stranu Rodriga Palacia, který pohotově poslal míč před branku, kam si naběhl Marcelo Brožović. Chorvatský záložník se dostal ke střele, kterou jeden z hráčů Atlanty přizvedl na rohový kop!
     
    36
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává domácí Rodrigo Palacio, který si počínal v souboji s Alejandrem Gómezem velmi tvrdě a zasáhl kopačkou argentinského záložníka do choulostivých míst.
    24. Germán Denis je odvážen na nosítkách
     
    24
    Atlanta musí rovněž střídat! Germán Denis bohužel v dnešním utkání dohrál, neboť ho nepustí zranění, které si přivodil ze souboje s Medelem. Na jeho místo nastupuje Mauricio Pinilla.
     
    15
    Inter Milán již po úvodních patnácti minutách poprvé střídá! Nějaké zranění si pravděpodobně přivodil Mauro Icardi, který odchází ze hřiště. Svou premiéru v dresu Interu tak zažije černohorský střelec Stefan Jovetić!
    12. Měla se pískat penalta?
     
    12
    Teď však měl obrovskou příležitost Inter! Stoper Miranda poslal za obranu Atlanty nádherný pas, který si zpracoval Rodrigo Palacio a postupoval do vápna. Dostihl ho však stoper Stendardo, kterého domácí hráč údajně trefil do ruky ve vápna. Penaltu však hlavní rozhodčí neodpískal!
    3. Obrovská příležitost Atlanty
     
    3
    Obrovská příležitost Atlanty hned v samém úvodu! Po chybě Kondogbii se dostal do úniku Jasmin Kurtić, který dostal míč do vápna, kde jej Dramé sklepl pro Alejandra Goméze. Střela argentinského středopolaře mířila nad branku Samira Handanoviće!

    Jan Havlovic

    Góly: 90+3. Jovetić

    Karty:   36. Palacio (INM), 90+5. Manaj (INM) – 46. Moralez (ABC), 66. Carmona (ABC), 82. Pinilla (ABC)   71. Carmona (ABC)


    Inter Miláno: Handanovič (C) – Santon, Miranda, Murillo, Jesus – Gnoukouri (46. Hernanes), Medel, Kondogbia – Brozović (85. Manaj) – Palacio, Icardi (15. Jovetić).
    Náhradníci: Carrizo – D'Ambrosio, Andreolli, Hernanes, Jovetić, Montoya, Schelotto, Ranocchia, Nagatomo, Taïder, Dimarco, Manaj.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – A. Masiello, Stendardo, Cherubin, Dramé – Carmona, de Roon, Kurtić – Moralez (64. D'Alessandro), Denis (C) (24. Pinilla), A. Gómez (79. Migliaccio).
    Náhradníci: Bassi – Migliaccio, Raimondi, Boakye, Grassi, D'Alessandro, Pinilla, Estigarribia, Bellini, Brivio, Giorgi, Conti.

    Rozhodca: Calvarese – Marrazzo, Pegorin (vš. Itálie)