Hellas Verona – AS Rím 1:1 (kon.) | Lazio – Bologna 2:1 (kon.)
koniec
Hellas Verona
1:1 (0:0)
AS Rím
cz Sobota 22.08.2015, 18:00 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Velká příležitost Miralema Pjaniće
     
    89
    Obrovskou příležitost teď mělo AS! Miralem Pjanić si na hranici vápna narazil s Radjou Nainggolanem a zcela osamocený vypálil z levé části vápna. Střelu bosenského záložníka však vyrazil skvělý Rafael!
     
    87
    Římský celek propadl na útočné polovině a domácí Hellas se mohl dostat do protiútoku, jmenovitě Luca Toni. Brazilský stoper Leandro Castán však zatáhl za záchrannou brzdu a poslal italského útočníka k zemi. Za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu!
     
    83
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Bosko Janković, přichází Giampaolo Pazzini.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Gervinho, přichází Víctor Ibarbo.
     
    79
    Hellas Verona provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Samuel Souprayen, který v dnešním zápase předvedl velmi dobrý výkon. Na místo francouzského obránce nastupuje brazilský obránce Romulo.
    77. Velmi zajímavá střela Pjaniće v brance neskončila
     
    77
    Nejprve vypálil na polovině AS střídající Luca Siligardi, jehož přízemní ránu však lapil brankář Szczesny. Na druhé straně dokázal Nainggolan projít středem hřiště a přenechal míč Miralemu Pjanićovi, který tvrdě vypálil. Jeho rána však mířila těsně mimo!
     
    74
    Domácí provádějí první střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde argentinský útočník Juanito, od kterého trenér Andrea Mandorlini jistě čekal více! Na jeho místo přichází italský záložník Siligardi.
    66. Alessandro FLORENZI - 1:1
     
    66
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Římské AS však srovnává již po pěti minutách na 1:1! Ve středu hřiště dostal opravdu hodně prostoru italský obránce ALESSANDRO FLORENZI, který se opřel do míče a srovnává na 1:1. Velkou chybu udělal brankář Rafael, který měl míč vyrazit!
     
    65
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Iago Falqué.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Daniele De Rossi, přichází Seydou Keita.
    61. Boško JANKOVIĆ - 1:0
     
    61
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Domácí Verona jde po hodině hry do vedení a Stadio Marc´Antionio Bentegodi bouří! Ve středu hřiště dostal míč Emil Hallfreðsson, který skvělým centrem našel ve vápně zcela volného BOŠKA JANKOVIĆE, který dokázal poslkého brankáře v brance AS překonat! Římský klub tak čeká ještě opravdu hodně práce!
    56. Dva parádní zákroky Wojciecha Szczesnyho
     
    56
    Na druhé straně měla obrovskou příležitost domácí Verona! Na hranici vápna se dokázal uvolnit Emil Hallfreðsson, který tvrdě vypálil. Jeho ránu vyrazil Szczsny pouze do prostoru, kde se nacházel Juanito. Jeho ránu však také zlikvidoval polský gólman!
     
    51
    Drhou žlutou kartu dnešního utkání dostává domácí útočník Juanito, který ve vzdušném souboji zasáhl Florenziho loktem do obličeje. Argentinský útočník se diví, nicméně žlutá karta udělena velmi správně.
    49. Hlavička Manolase mířila pouze do středu branky
     
    49
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Miralem Pjanić, jehož centr našel na malém vápně hlavu Konstantinose Manolase, který však svou hlavičku nasměroval pouze do středu branky, kde stál připravený Rafael!
    42. Daniele De Rossi vyhlavičkoval míč z brankové čáry
     
    42
    Následný rohový kop rozehrál Leandro Greco, jehož centr našel na hranici malého vápno hlavu Boška Jankoviće. Hlavička srbského záložníka už směřovala do branky, nicméně na brankové čáře vyhlavičkoval míč Daniele De Rosi!
    41. Střelu Souprayena dokázal vyrazit Szczesny na rohový kop
     
    41
    Na druhé straně zničehonic mohli udeřit hosté! Emil Hallfreðsson roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Samuel Souprayen. Střela francouzského obránce v síti neskončila, neboť Szczesny míč vytáhl na rohový kop!
    33. Žlutá karta
     
    33
    Na levé straně ztratil míč Samuel Souprayen, který se pokoušel své zaváhání napravit a šel do souboje s Mohamedem Salahem. Egyptského záložníka však domácí hráč fauloval a dostává žlutou kartu!
    23. Povedená střela Salaha a skvělý zákrok Rafaela
     
    23
    Hodně horké minuty teď zažívá domácí obrana! Nejdříve se na pravé straně dokázal dostat ke střele Florenzi, tu však zablokoval Souprayen. Následně se míč odrazil na hranici vápna, kde se nacházel Nainggolan. Belgický středopolař si potáhl míč a vypálil k tyči. Rafael byl však na místě!
     
    21
    První rohový kop římského AS v tomto zápase rozehrál Miralem Pjanić, jehož centr propadl až za vápno, kde se do míče opřel Mohamed Salah. Střela hráče hostujícího z Chelsea letěla velmi dobře, nicméně Rafael předvedl skvělý zákrok! Ještě před domácím gólmanem však míč lehce tečoval Gervinho, který se nacházel v ofsajdu!
     
    18
    Na druhé straně se podařilo Samuelu Souprayenovi odcentrovat z levé strany. Jeho přesný centr našel Lucu Toniho, kterému však hlavička nesedla a míč propadl až k Jankovićovi. Střelu srbského záložníka však zablokoval Torosidis! Následně sitauci vyřešil razantní odkopem Castán.
    17. Edin Džeko se dostal za obranou Hellasu k první střele zápasu
     
    17
    Velkou chybu teď udělala obrana domácího Hellasu! Dlouhý míč na Edina Džeka pouze prodloužil hlavičkou stoper Moras a bosenský útočník se dostal k první střele zápasu. Džeko však mířil z ostrého úhlu hodně mimo!
    2. Juanito mířil nad branku Wojciecha Szczesnyho
     
    2
    Domácí fotbalisté však pokračovali v aktivní hře! Na hranici vápna operoval s míčem Leandro Greco, který na levé straně našel volného Juanita, který vypálil zprvní. Jeho střela však mířila nad branku poslkého brankáře!

    Jan Havlovic

    Góly: 61. Janković (Hallfreðsson) – 66. Florenzi (Džeko)

    Karty:   33. Souprayen (VRN), 51. Juanito (VRN) – 87. Castán (ASR)


    Hellas Verona: Rafael – Pisano, R. Márquez, Moras, Souprayen (79. Rômulo) – Sala, Hallfreðsson, Greco – Janković (83. Pazzini), Toni (C), Juanito (74. Siligardi).
    Náhradníci: Gollini, Vencato – Rômulo, Albertazzi, Laner, Pazzini, Siligardi, Zaccagni, Bianchetti, Viviani, Winck, Checchin.

    AS Rím: Szczęsny – Florenzi, Manolas, Castán, Torosidis – Pjanić, De Rossi (C) (65. S. Keita), Nainggolan – Salah (65. Falqué), Džeko, Gervinho (83. Ibarbo).
    Náhradníci: Lobont, De Sanctis – Ljajić, Totti, Falqué, Ibarbo, S. Keita, Gyömbér, Paredes, Uçan, Dicombo Pepin, Anočić.

    Rozhodca: Guida – Barbirati, Marzaloni (vš. ITA)