Ostrava – Pardubice 3:8 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
3:8 (0:4, 3:4)
Sokoli Pardubice
cz Nedeľa 16.08.2015, 16:30 • Arena Sparta, Podvinný mlýn • Czech Open - Muži Pro • Finále
     
    39:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice ještě zakleply poslední hřebíček do rakve! Burian našel, jako už dnes poněkolikáté, na levém křídle volného MARTINA ZOZULÁKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    39:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    RADEK KRAJCIGR vystihl špatnou ostravskou rozehrávku a bez problémů trefil odkrytou bránu. Bez asistence.
     
    38:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ivan našel před bránou vynikající přihrávkou DOMINIKA EICHNERA, který neměl problém doklepnout míček za bezmocného Levínského. Asistence: Ivan.
     
    36:31
    Šťastný prostrčil míček na Krajcigra, který postupoval sám na Klobučníka. Gólman Ostravy ale Krajcigrovu kličku vystihl a nedovolil mu další branku.
     
    34:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MAREK ĎOPAN dostal přihrávku a téměř od poloviny hřiště nahodil na bránu míček, který k překvapení všech skončil až v síti!
     
    32:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Eichner zachytil na levé straně rozehrávku Sokolu a dostal se do situace 2 na 1, kterou vyřešil přesnou přihrávkou na PATRIKA MICHALÍKA, jenž bez problému snížil skóre. Asistence: Eichner.
     
    29:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Třetí stejná spolupráce a čtvrtá branka MARTINA ZOZULÁKA! Ďopan opět přihrál pardubickému kanonýrovi na levé křídlo, Zozulák na nic nečekal a prudkou střelou propálil Klobučníka! Asistence: Ďopan.
     
    28:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Na levém křídle si přišel pro míček VÁCLAV KOMAČKA, který jej podržel a následně vyslal na bránu střelu tahem, Levínský nedokázal zareagovat! Asistence: Vojtíšek.
     
    17:18
    Zozulák tentokrát získal míček a vyslal do samostatného úniku Teichmana, toho ale výborným zákrokem vychytal Klobučník!
     
    15:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Skvělý průnik MARTINA ZOZULÁKA znamená další branku Pardubic. Jejich útočník se na levém křídle prosadil proti přesile a i s trochou štěstí procedil míček za Klobučníkova záda. Zozulák si připisuje velmi rychlý hattrick. Asistence: Brychta.
     
    11:11
    A mohlo být pro Ostravu ještě hůře. Kunt našel dobrou přihrávkou Buriana, ten ale v dobré pozici trefil pouze střed brány.
     
    09:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Téměř totožná akce, jako před druhou brankou. Ďopan posunul míček na levé křídlo, kde stačil MARTIN ZOZULÁK poslat míček okamžitě na bránu a zvýšit už na 3:0! Asistence: Ďopan.
     
    09:08
    První vyloučení, 2 minuty za sekání si odsedí ostravský Graclík.
     
    07:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ďopan našel křižným pasem MARTINA ZOZULÁKA, jehož prudká rána z první končí za Klobučníkovými zády! Asistence: Ďopan.
     
    03:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice otevírají finálové skóre! PO zmatku na brankovišti se prosadil RADEK KRAJCIGR! Asistence: Oubrecht.

    Jan Číhal

    Góly a asistencie: 29. Komačka (Vojtíšek), 33. Michalík (Eichner), 39. Eichner (Ivan) – 4. Krajcigr (Oubrecht), 8. Zozulák (Ďopan), 10. Zozulák (Ďopan), 16. Zozulák (Brychta), 30. Zozulák (Ďopan), 35. Ďopan (Zozulák), 40. Krajcigr, 40. Zozulák (Burian)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Plíhal) – Cirkl, Eichner, Graclík, Komačka, Řezáč, Zbořil – Hrabal, Ivan, Klečka, Mertha, Michalík, Pastor, Robenek, Smeták, Vojtíšek
    Sokoli Pardubice: Levínský (Musil, Tvrdý, Víšek) – Brychta, Ďopan, Kunt, Lisa, Oubrecht, Pozler, Škeřík, Šťastný – Bahník, Burian, Dlesk, Formánek Foršt, Chmelař, Janeček, Junek, Krajcigr, Němeček, Osinek, Pakosta, Petr, Pilný, Štarman, Teichamn, Zozulák

    Rozhodca: Šedivý, Pangerl