Bombarďáci – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
koniec
Bombarďáci
1:3 (1:3, 0:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 16.08.2015, 11:30 • Podvinný mlýn • Czech Open - Junioři • Finále
     
    17:00
    Tým Bombarďáci právě vstřelil branku! Slovenskému mužstvu se daří snížit po rychlé akci, kdy se prosadil OLIVER KUBASKÝ. Asistence: Maroš Kovaľ.
     
    16:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následující akce už je ale opět úspěšná. JAKUB RENČÍN využil situace, kdy brankář již ležel na hrací ploše a stačilo zakončení zvednout. Asistence: Daniel Štěrba.
     
    13:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I tentokrát se zadařilo. Do průniku se prodral DOMINIK EMLAR a prostřelil brankáře ránou do levé horní poloviny brány. Asistence: Jakub Renčín.
     
    11:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A povedlo se! Mladoboleslavští právě po kombinaci dokázali otevřít skóre zápasu. O to se postaral po přihrávce Bíny VOJTĚCH HRŮZA z pravé strany hřiště! Asistence: Jakub Bína.

    Nikol Kuncová

    Góly a asistencie: 17. Kubaský (Kovaľ) – 12. Hrůza (Bína), 14. Emlar (Renčín), 17. Renčín (Štěrba)


    Bombarďáci: Rudolf Turiak – Damián Jurčík, Ľuboš Šefčík, Jakub Talarovič, Róbert Trefný – Michal Amrich, Filip Čonka-Skyba, Michal Dudovič, Martin Grlický (C), Michal Chudina, Maroš Kovaľ, Oliver Kubanský, Michal Miške, Michak Pažák, Richard Rexa
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Dominik Pech – Vilém Nonn, Jakub Bína, Dominik Emlar, Jan Hála, Petr Hofman, Vojtěch Hrůza, Jakub Kopecký, Marcel Lehký, Michal Macků, Dyaniel Myartínek, David Novák, Tomáš Pešek (C), Jakub Renčín, Patrik Rozkovec, Daniel Štěrba, Jakub Štípek, Lukáš Tovara, Václav Vavruška, Filip Zakonov, Marek Žagan

    Rozhodca: Jiří Müller – Matouš Novosad