Warberg – Mladá Boleslav 4:5 (1:2 po s.n.) | Wiler-Ersigen – Köniz 3:5 (kon.) | Bohemians – Pixbo Wallenstam 2:11 (kon.)
Tapanilan Erä – IBK Dalen 7:9 (kon.) | Köniz – Mladá Boleslav 3:2 (2:0 po s.n.) | IBK Dalen – Pixbo Wallenstam 4:7 (kon.)
koniec
Tapanilan Erä
7:9 (1:1, 2:4, 4:4)
IBK Dalen
cz Sobota 15.08.2015, 12:30 • Vinohrady • Florbal Expert Czech Open - Muži ELITA
     
    60:00
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    LAURI KAPANEN uzavírá tento fantastický zápas přesnou střelou z bezprostřední blízkosti. Asistence: Mikko Jolma.
     
    59:28
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Nyní už je definitivně rozhodnuto. Tokoš vysunul KETILA KRONBERGA, který dovezl míček do prázdné branky. Asistence: Martin Tokoš.
     
    58:30
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Solidní drama! Strömstenovu přihrávku přetavil MIKKO PASANEN v přesnou střelu, rozdíl už je pouze dvougólový! Asistence: Tom Strömsten.
     
    57:56
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Poslední šance pro Tapanilan, neboť TOM STRÖMSTEN snižuje na 5:8! Přesnou střelou vymetl horní roh branky. Asistence: Tommi Rosendahl.
     
    56:35
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    KETIL KRONBERG korunuje svůj dnešní výborný výkon tím, že trefuje prázdnou branku. Asistence: Jonas Svahn.
     
    55:53
    Vyloučen Mattias Ljunggren na 2 minuty za hrubost. Síly se vyrovnají, hraje se 4 na 4.
     
    54:47
    Vyloučen Tommi Aro na 2 minuty za vrážení. Aro to opět přehnal s důrazem, následná rozmíška mezi hráči už se obešla bez trestů.
     
    47:45
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Šance Tapanilenu na postup o něco stouply! Kapanen našel volného MIKKA JOLMU, který nadvakrát propálil brankáře. Asistence: Lauri Kapanen.
     
    46:56
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    JIM JOHANSSON kompletuje hat-trick! Opět se na jeho gólu podílel Kronberg, který jej našel osamoceného přesnou přihrávkou. Asistence: Ketil Kronberg.
     
    41:37
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem trestu Dalen skóruje! Ljunggren nabil na osu hřiště KETILU KRONBERGOVI, který přesnou střelou propálil brankáře. Asistence: Mattias Ljunggren.
     
    39:38
    Tommi Aro (TAP) si odsedí 2 minuty za hrubost.
     
    38:52
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda v podání MARTINA TOKOŠE. Letěl na něj totiž vysoký míček, a tak český hráč na nic nečekal a ze vzduchu jej z první poslal do branky. Dalen tak znovu odskakuje. Asistence: Mattias Ljunggren.
     
    37:35
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Poměrně šťastná branka Tapanilanu! Janne Salonen vyslal z vlastní polovinu prudkou střelu, kterou Stolt neudržel v rukách. MIIKA ISKANIUS se u brankoviště zorientoval nejrychleji a míček dorazil. Asistence: Janne Salonen.
     
    34:58
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilová hra Dalenu! Několik svižných přihrávek rozložilo obranu soupeře, načež přišla milimetrová střela MATTIASE LJUNGGRENA, který prolétla až do horního rohu branky. Asistence: Ketil Kronberg.
     
    34:39
    Ossi Jalonen (TAP) si odsedí 2 minuty za vrážení.
     
    31:50
    Skrytý pokus Jolmy končí na tyčce! Brankáři ještě teď zvoní v uších!
     
    27:18
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A rychlý brejk je využitý! Kronberg výtečně obkroužil branku, načež předal míček před brankoviště, kde stál zcela osamocený JIM JOHANSSON, jenž neměl sebemenší problém zakončit do odkryté svatyně. Asistence: Ketil Kronberg.
     
    24:16
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Tomu říkám blesková odpověď! Ihned po rozehrávce vypálil JIM JOHANSSON prudkou střelu z pravé strany, načež Korelainen nezareagoval. Asistence: Ketil Kronberg.
     
    24:12
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Tapanilan Erä otáčí vývoj zápasu! TOMMI ROSENDAHL lehce tečoval střelu z pravé strany a rozvlnil síť za brankářem! Asistence: Mikko Jolma.
     
    16:05
    Tým Tapanilan Erä právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! IIRO LANKINEN dostal přihrávku na levou stranu, načež i přesně vystřelil. Jeho rána prolétla kolem ramene Stolta až do branky. Asistence: Tom Strömsten.
     
    15:25
    Oku lahodící akce Dalenu! Suchánek si narazil se spoluhráčem, načež předal míček na levé křídlo. Tím se Dalen dostal do přečíslení dva na jednoho, ale finální střela Albina Anderssona skončila na chráničích brankáře.
     
    10:59
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A dokázal ji přetavit v úvodní branku zápasu! STEFAN DELLSAND JINDBERG vyslal skrytou střelu, která dopadla až za záda brankáře Korelainena. Asistence: Albin Anderson.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 17. Lankinen (Strömsten), 25. Rosendahl (Jolma), 38. Iskanius (Salonen), 48. Jolma (Kapanen), 58. Strömsten (Rosendahl), 59. Pasanen (Strömsten), 60. Kapanen (Jolma) – 11. Dellsand Lindberg (Andersson), 25. Johansson (Kronberg), 28. Johansson (Kronberg), 35. Ljunggren (Kronberg), 39. Tokoš (Ljunggren), 42. Kronberg (Ljunggren), 47. Johansson (Kronberg), 57. Kronberg (Svahn), 60. Kronberg (Tokoš)


    Tapanilan Erä: Korelainen (Laakso) – Aro, Jalonen, A. Koski, I. Koski, Kosola, Lankinen, Lehtinen, Ailio, Holopainen, Iskanius, Jolma, Kapanen, Mäkinen, Pasanen, Rosendahl, Salonen, Strömsten
    IBK Dalen: Stolt (Parsjö Tegner) – Dellsand Lindberg, Harnesk, Ljunggren, Nystedt, Röring, Suchánek, Akerlund, Anderrson A., Andersson L., Berglund, Brohlin Ljung, Edholm, Falkman, Johansson, Kronberg, Sakayan, Sjöström, Stendbäck, Svahn, Tokoš, Turula

    Rozhodca: Nábělek, Štengl