Red Ants NLA – Vítkovice 0:1 (kon.) | Česko U19 – IBK Dalen 0:3 (kon.) | Bern – Chodov 0:7 (kon.)
RIG Umeå IBF – Židenice 2:2 (kon.) | Slovensko – Bohemians - NE 4:3 (kon.) | Sveiva IB – Ne 1:2 (kon.)
IBK Dalen – Chodov 0:1 (kon.) | Vítkovice – RIG Umeå IBF 5:1 (kon.) | Bohemians - NE – HUKU 3:2 (kon.)
Ne – Slovensko 6:4 (kon.) | Česko U19 – Židenice 6:2 (kon.) | Vítkovice – Chodov 3:3 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
3:2 (1:1, 2:1)
HUKU
cz Piatok 14.08.2015, 16:10Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    37:39
    Tým HUKU právě vstřelil branku!
    Početní převaha přinesla snížení, které ze zápasu ještě dělá zajímavou podívanou. EMMA LAUNIAINENOVÁ si sklepla na hůl vysoký míček a poslala jej do jediné volné mezírky. Asistence: Kaisa Suominenová.
     
    29:30
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Finské ztrácí na své sokyně již dvě trefy. Na zlepšení výchozí pozice do dalších minut se nejvýrazněji podílela HANA POLÁKOVÁ, jež ze střední vzdálenosti propálila vše, co stálo v trajektorii střelby. Asistence: Marcela Urbanová.
     
    21:34
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Dobře odvedená práce před brankou z dílny Bohemians měla sladkou gólovou tečku. NATÁLIE VIŠVADEROVÁ poslala z blízkosti míček do odhaleného místa a vrátila Praze vedení. Asistence: Barbora Burdová.
     
    16:43
    Tým HUKU právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. EMMA LAUNIAINENOVÁ si zpracovala míček uprostřed hřiště a vyslala přesně umístěnou ránu k tyči. Začíná se tak znovu od nuly. Bez asistence.
     
    09:30
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Velmi pohledná rána v podání ADÉLY BOČANOVÉ zapadla do branky. Rychlý střelecký pokus skončil těsně pod břevnem, kam maskovaná žena HUKU nemohla dosáhnout. Asistence: Hana Poláková.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 10. Bočanová (Poláková), 22. Višvaderová (Burdová), 30. Poláková (Urbanová) – 17. Launiainenová, 38. Launiainenová (Suominenová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová, Kolaříková – Burdová, Heralová, Hnátová, Chełstowská, Nguyenová, Šindelářová – Benešová, Bočanová, Hyršlová, Jarešová, Matušková, Poláková, Šmídová, Urbanová, Veselá, Višvaderová
    HUKU: Ballaová, Wallinová – Helmiövá, Sampová, Alitalová, Köpsiová, Maszarosová, Puhakkaová, Suominenová, Daraiová, Heikkiläová, Launiainenová, Orrenmaaová, Tuovinenová