Nitra – Pavlodar 4:3 (kon.) | B. Bystrica – Jihlava 1:2 (kon.) | Trenčín – Zlín 2:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:3 (1:1, 0:2, 3:0)
HC Ertis Pavlodar
Piatok 14.08.2015, 12:30RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Vhadzuje sa v nitrianskom obrannom páme, hostia bez brankára.
     
    59:34
    Roman Tománek trestné strieľanie nepremenil, pokúšal sa trafiť nad lapačku, ale brankár Valent úspešne vyrazil.
     
    59:34
    Tománek predsa len unikol nitrianskej obrane. Trestné strieľanie!
     
    57:39
    Nitra dala gól!
    Skvelý obrat nitrianskeho tímu. Kazašská obrana opäť nevedela kam skôr skočiť, puk sa dostal k FILIPOVI BAJTEKOVI na ľavý kruh a ten ho trafil presne pod hornú žrdku.
    Asistencie: Kutálek, Stumpel
     
    56:48
    Nitra dala gól!
    Vyhodenie kazašského tímu bolo prudké, ale Milam ho šikovne zachytil na modrej, čím dal spoluhráčom šancu pokračovať v tlaku. TIBOR KUTÁLEK sa spoza brány dostal do ohňa a prekvapil žabkou brankára.
    Asistencia: Slovák.
     
    55:38
    Jermolajev, Pavlodar, 2 min – podrazenie
     
    54:40
    Nitra dala gól!
    Presilovka prvému nitrianskemu útoku vyšla. Na modrej sa Konig neunáhlil, počkal kým mu JOZEF STUMPEL zbehol pred bránu a poslal tým smerom strieľanú prihrávku, ktorú elitný nitriansky center jemne ale presne tečoval za bezmocného brankára.
    Asistencie Konig, Kutálek
     
    53:40
    Zubov, Pavlodar, 2 min – podrazenie
     
    49:58
    Milam sa už nemohol pozerať ako to spoluhráčom vpredu nejde a zahral sa na falošného útočníka. Podarilo sa tak rozhýbať obranu súpera a Slovák nakoniec vypracoval tutovku pre Salijiho, lenže toho rozosmutnil Smolnikov.
     
    37:00
    Mirosničenko poslal od modrej strieľanú prihrávku, do nej vložil hokejku Tománek a tesne pred bránkou tak zmenil smer puku, Valent preukázal dobré reflexy a lapačkou zachránil.
     
    36:19
    Milo, Nitra, 2 min – seknutie
     
    33:40
    Už mohlo byť 1:4. Roman Tománek mieril s Mikulom do prečíslenia 2 na 1, šikovnou sťahovačkou si urobil obrancu, blafákom prekonal aj brankára, lenže ten bol medzitým v kontakte s Mikulom, ktorého tam natlačil brániaci hráč, takže rozhodca prerušil hru tesne pred gólom.
     
    33:00
    Do brejku dostal puk Bajtek a od modrej sa rútil sám na Smilnikovova, lenže na blafák nemal čas a strelu mu kazašský brankára zneškodnil.
     
    32:13
    Pavlodar dal gól! Nitrianska defenzíva prepadla, prenikol ňou rýchly Petuškin, jeho strelu zápästím Valent len zrazil pred seba a v dorážkach Kazaši uspeli. Strelcom gólu JEVGENIJ BONDARENKO.
    Asistencie: Sevostjanov
     
    29:53
    Štefanka spoza brány našiel Macíka, ten z prvej pálil, ale Smolnikov puk vyrazil.
     
    23:00
    Veľké možnosti na oboch stranách. Spomedzi kruhov neprestrelil Valenta Mikula, ešze sa na neho hneval Jurík, ktorý by po prihrávke na pravý kruh mal pred sebou odkrytú bránu. Na druhej strane opäť ukázal zlaté ručičky Stumpel, vysunul do tutovky Salijiho, ale Samir Smolnikova neprekonal.
     
    21:54
    Pavlodar dal gól! Hráči Pavlodaru zabojovali o vyhodený puk, nepískal sa teda hybridný icing a po prihrávke Zubkova spred brány prestrelil Valenta RUSTEM AIDAŠ.
    Asistencie: Zubkov, Klemešov
     
    21:03
    Nitrania sa aj v oslabení vydali do útoku, Slovák narobil kazašskej obrane problémy a spätnou prihrávkou našiel Milama medzi kruhmi. Strelu amerického beka brankár vyrazil.
     
    20:29
    Kazaši začali druhú tretinu presilovkou, Konigovi sa pri vyhadzovaní šmykol puk a trafil rovno Jemrolajeva pred bránou, ten zoči-voči Valentovi neuspel.
     
    19:15
    T.Devečka, Nitra, 2 min – krosček
     
    16:24
    T.Devečka, Nitra, 2 min nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    15:45
    Pavlodar dal gól! Kutálek stratil puk v útočnom pásme a Pavlodar založil brejk. Mikula poslal prihrávku SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorý povedľa lapačky obstrelil brankára.
    Asistencie: Mikula, Jurík
     
    15:30
    Skrátená presilovka mohla priniesť druhý gól. Podobná akcia ako pri prvom, tentoraz z pravého krídla nabíjal Konig, opäť mohol skórovať Slovák, lenže tentoraz sa Smolnikov vynikajúco presunul a predviedol skvelý zákrok.
     
    13:33
    Mlynarovič, Pavlodar, 2 min – nedovolené bránenie
     
    12:08
    Bene, Nitra, 2 min – napadnutie
     
    06:48
    Nitra dala gól!
    Presilovka nitrianskeho tímu úspešná. Samir Saliji poslal od pravého mantinelu krížom na MAREKA SLOVÁKA, ten z prvej využil pomalý presun brankára Smolnikova k druhej žrdke.
    Asistencia: S.Saliji
     
    06:01
    L.Jurík, Pavlodar, hákovanie
     
    00:42
    Bondarenko, Pavlodar, 2 min – nebezp.hra so zdvih,hokejkou

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 7. Slovák (S.Saliji), 55. Stumpel (Konig, Kutálek), 57. Kutálek (Slovák), 58. Bajtek (Kutálek, Stumpel) – 16. Mlynarovič (Mikula, Jurík), 22. Aidaš (Zubkov, Klemešov), 33. Bondarenko (Sevostjanov)


    HK Nitra: Valent (Trenčan) – Ordzovenský, P.Konig, Mezei, Milam, Guoth, Milo, T.Devečka, M.Novák – L.Novák, Stumpel, Kutálek – M.Slovák, Stloukal, S.Saliji – Pupák, J.Štefanka, Bajtek – Macík, Bene, Piačka
    HC Ertis Pavlodar: Smolnikov (Sanarov) – Tesljuk, Mazunin, Nazyrov, Petuškin, Zubov, Ivašin, Rehák, Mirosničenko – Jermolajev, Mlynarovič, Voroncov – Bondarenko, Sevostjanov, Zacharov – Aidaš, Zubkov, Klemešov – Mikula, L.Jurík, Tománek

    Rozhodca: Lokšík – Beniač, Jurčiak

    Diváci: 300