Red Ants NLA – Vítkovice 0:1 (kon.) | Česko U19 – IBK Dalen 0:3 (kon.) | Bern – Chodov 0:7 (kon.)
RIG Umeå IBF – Židenice 2:2 (kon.) | Slovensko – Bohemians - NE 4:3 (kon.) | Sveiva IB – Ne 1:2 (kon.)
IBK Dalen – Chodov 0:1 (kon.) | Vítkovice – RIG Umeå IBF 5:1 (kon.) | Bohemians - NE – HUKU 3:2 (kon.)
Ne – Slovensko 6:4 (kon.) | Česko U19 – Židenice 6:2 (kon.) | Vítkovice – Chodov 3:3 (kon.)
koniec
Wizards Bern Burgdorf
0:7 (0:4, 0:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Piatok 14.08.2015, 09:40 • Jedenáctka VS • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    33:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Fantastická individuální akce v podání LUCIE PRIMUSOVÉ přinutila strážkyni brankoviště hostů posedmé složit zbraně. Florbalistka se prokličkovala kolem všech překážek a vše završila bezelstným zasunutím míčku k tyčce. Bez asistence.
     
    31:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Gólová propast mezi oběma týmy se neustále zvětšuje. Na šestibrankový rozdíl upravila dělovkou z otočky ALENA JŮZOVÁ. Podařilo se jí uklidit míček pod břevno a rozradostnit domácí tribunu. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    28:09
    Po nešťastně umístěném bekhendu Beránkové se musela předvést Ranochová. Akce vyklíčila totiž až do střeleckého vrcholu, který ale právě gólmanka modrých nenechala dozrát ke gólu.
     
    24:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na branku Bernu se hnaly dvě hráčky zároveň. Jedna z nich sice schytala tvrdý direkt, avšak ta druhá, TEREZA PILÍKOVÁ, přidala pátý pražský zářez. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    18:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, vedení navýšeno. Sprcha českých střel úplně vyvedla švýcarské zástupkyně z míry a z nastalé situace mohla těžit ANET JAROLÍMOVÁ, jež nekompromisně poslala do sítě odražený míček. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    17:29
    Velká příležitost pro Jůzovou, avšak odkrytou svatyni nedokázala trefit a poslala střelu kousek nad břevno.
     
    16:54
    Po ostrém zákroku Corinne Häubiové si Chodovské zahrají dvě minuty v početní výhodě.
     
    14:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. ANET JAROLÍMOVÁ se společně se svými spoluhráčkami ve vysoké rychlosti přesunula k brance Wizards a bez nejmenšího zaváhání prostřelila nesprávně postavenou maskovanou ženu. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    13:46
    Dva těžké zákroky Ranochové během krátké chvíle! Zatím největší šance švýcarského týmu zneškodnila vzorovým pohybem na samé hranici brankoviště.
     
    08:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Před brankou se zorientovala nejrychleji ze všech účastnic dění MAGDALENA KLÍMOVÁ. Její zásluhou byla brankářka soupeře donucena opět vytáhnout míček ze sítě. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    07:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Florbalová paráda! Míček zavezla na útočnou polovinu Anet Jarolímová, která se dostala až na úroveň brankové čáry. Šance již vypadala ztracená, ale chodovská opora ještě poslala nezištný pas před bránu a nechala vyniknout TEREZU PILÍKOVOU. Asistence: Anet Jarolímová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 8. Pilíková (Jarolímová), 9. Klímová (Jarolímová), 15. Jarolímová (Paulovičová), 19. Jarolímová (Paulovičová), 25. Pilíková (Jarolímová), 32. Jůzová (Pilíková), 34. Primusová


    Wizards Bern Burgdorf: Leuenbergerová, Hõrnáková – Ďuriková, Friedbergová, Garbareová, Haldimannová, Häubiová, Klapitová, Kobelová, Krähenbühlová, Rudinová, Baumgartnerová, Cattaneová, Cinaová, Dierksová, Hanimannová, Hintermannová, Knörrová, Marendazová, Mischlerová, Pietrowská, Weberová, Wyssová
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová, Provázková – Bachmaierová, Kuchařová, Paulovičová, Syslová, Tožičková, Beránková, Jarolímová, Jůzová, Klímová, Peštová, Pilíková, Plášková, Primusová, Řepková, Tučková, Vojáčková