Tapanilan Erä – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Växjö – Sumiswald 3:6 (kon.) | Warberg – Bulldogs 2:2 (kon.)
Köniz – Chodov 5:2 (kon.) | IBK Dalen – Wiler-Ersigen 2:2 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 4:4 (kon.)
Tatran – Waldkirch-St. Gallen 3:2 (kon.) | Thun – Pixbo Wallenstam 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Växjö 1:2 (kon.)
Sumiswald – Tapanilan Erä 2:10 (kon.) | Bulldogs – Köniz 2:4 (kon.) | Chodov – Warberg 8:5 (kon.)
Wiler-Ersigen – Vítkovice 1:1 (kon.) | Bohemians – IBK Dalen 1:5 (kon.) | Waldkirch-St. Gallen – Thun 4:2 (kon.)
Pixbo Wallenstam – Tatran 4:2 (kon.)
koniec
Växjö Vipers
3:6 (1:1, 2:5)
UHC Grünenmatt Sumiswald
cz Štvrtok 13.08.2015, 11:15Florbal Expert Czech Open - Muži ELITA
     
    39:11
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    Rozhodnuto! SIMON FLÜHMANN dostal přihrávku na pravou stranu a milimetrovou střelou našel skulinku nad ramenem Omanovice. Asistence: Michael Hofer.
     
    38:06
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    S brankami se roztrhl pytel! Flühmann našel fantastickou diagonální přihrávkou SANDRA AESCHBACHERA, který nadvakrát překonal brankáře. Asistence: Simon Flühmann.
     
    37:50
    Nádherná akce Sumiswaldu! Všichni přihlížející ji zaslouženě odměnili potleskem. Na konci se před brankou snažil Aeschbaecher lobem přehodit brankáře, ale trefil pouze břevno! Växjö tak stále žije!
     
    37:26
    Tým Växjö právě vstřelil branku! Blesková odpověď Švédů! MANUEL ENGEL dostal přihrávku na osu hřiště a přesnou střelou prostřelil po zemi brankáře Bauera! Drama tak pokračuje. Asistence: Oliver Johansson.
     
    36:55
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    To je velká rána pro Växjö. Opět totiž zaúřadovala dvojice SANDRO AESCHBACHER – Simon Flühmann. První jmenovaný využil přihrávky a přesnou střelou prostřelil brankáře. Sumiswald se tak dost přiblížil k výhře, avšak stále není rozhodnuto. Asistence: Simon Flühmann.
     
    34:25
    Valdemar Ahlroth se drží za hlavu a nutno dodat, že oprávněně. Hráč švédského celku měl před sebou zcela odkrytou branku, avšak příliš dlouho vyčkával, a tak se okénko zavřelo, neboť se před branku vrátil jeden z obránců, kterého posléze zmiňovaný hráč Vipers trefil.
     
    33:09
    Tým Växjö právě vstřelil branku! Växjö snižuje! OLIVER JOHANSSON se pohotově zorientoval před brankou Bauera a zametl míček za bezmocného brankáře Sumiswaldu. Asistence: Manuel Engel.
     
    29:09
    Vyloučen hráč Sumiswaldu Zürcher na 2 minuty za vrážení.
     
    25:15
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! SIMON FLÜHMANN se dostal do úniku, běžel sám na brankáře a také toho využil. Přesnou střelou našel mezeru nad ramenem Omanovice.
     
    20:55
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    Nejspíše jsem to zakřikl, neboť Sumiswald zahrával standardní situaci a dokázal z ní vytěžit maximum. Duo z předešlého gólu si otočilo role, Aeschbacher přihrál volnému SIMONU FLÜHMANNOVI, jenž rozvlnil síť. Asistence: Sandro Aeschbacher.
     
    19:19
    Tým Växjö právě vstřelil branku! Vyrovnáno! FILIP KARLSSON vyslal ze střední čáry skrytou střelu, která skončila za zády Lukáše Bauera. Asistence: Filip Kjellsson.
     
    18:25
    To už není možné, co dnes Bauer pochytá. Valdemar Ahlroth se dostal do zajímavé šance, ale jeho rána končí na rukách českého brankáře!
     
    13:27
    Sumiswald jde do tří! Tobias Steiner si odsedí 2 minuty za vrážení.
     
    13:16
    Robin Markström si odsedí 2 minuty za sekání.
     
    12:25
    Växjö se dostalo do přečíslení dva na jednoho, Oliver Johansson dostal přihrávku před branku, byl úplně sám a měl spoustu času na zakončení, avšak Bauer zasáhl brilantním zákrokem.
     
    11:30
    Sumiswald právě vstřelilo branku!
    Sumiswald sice hrál oslabení, ale dostal se do přečíslení, které přetavil tím nejlepším možným způsobem! Flühmannovu střelu ještě dokázal brankář vyrazit, na následnou dorážku SANDRA AESCHBAECHERA však nestačil. Asistence: Simon Flühmann.
     
    09:49
    Simon Liechti (SMI) si odsedí 2 minuty za držení.
     
    06:18
    Sandro Aeschbacher dostal diagonální přihrávku, měl před sebou prázdnou branku, avšak nedokázal ji trefit. Zřejmě největší šance zápasu tak zůstala nevyužitá.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 20. Karlsson (Kjellsson), 34. Johansson O. (Engel), 38. Engel (Johansson O.) – 12. Aeschbacher (Flühmann), 21. Flühmann (Aeschbacher), 26. Flühmann, 37. Aeschbacher (Flühmann), 39. Aeschbacher (Flühmann), 40. Flühmann (Hofer)


    Växjö Vipers: Omanovic (Kosonen) – Johansson V., Jonsson, Muorujärvi, Olsson, Oscarsson, Ramirez, Roos J., Uhlberg – Ahlroth, Andersson J., Andersson A., Engel, Homer, Johansson A., Karlsson, Kjellsson, Petersson, Roos E, Adolfsson, Johansson Ol., Mattsson, Persson
    UHC Grünenmatt Sumiswald: Bauer (Schwendimann) – Beer, Gfeller, Markström, Stucki, Zürcher – Aeschbacher, Brechbühl, Briggen, Dolder, Flühmann, Glauser, Hofer, Liechti, Ruch, Schenk, Steiner, Weber

    Diváci: 90