Dinamo Minsk – Sparta Praha 1:2 (kon.) | Blues – Třinec 1:6 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:3 (kon.)
CSKA Moskva – K. Vary 13:0 (kon.) | Blues – Dinamo Minsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Vítkovice 6:0 (kon.)
K. Vary – Riga 10:2 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 5:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Sparta Praha
cz Sobota 08.08.2015, 08:00 • Stará Wek Arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    Dobré sobotní ráno ze staré třinecké WERK arény! Druhým hracím dnem dnes pokračuje turnaj mladších dorostenců President Cup 2015, dnes poznáme čtyři týmy, které se utkají v odpoledních semifinálových bojích. Celý program započne zápasem HC Dinamo Minsk – HC Sparta Praha. Začátek tohoto duelu je naplánován na 8:00.
     
    PRESIDENT CUP HC OCELÁŘI TŘINEC

    Na turnaji startují mladší dorostenci, tedy hokejisté narození v letech 2000 a 2001. Hlavním organizátorem je manažer mládeže třineckého klubu Jan Peterek. Do Třince se mu podařilo přitáhnout evropskou mládežnickou elitu a zorganizovat zajímavý turnaj. „Sjede se tady elita mládežnického hokeje, diváci mohou vidět různé zahraniční hokejové styly a taková šance se naskytá málokdy. Je to výjimečná akce, jedna z největších, které se v Třinci na klubové úrovni pořádají. Určitě to bude zajímavé, kluci ještě mají kariéru před sebou a možná tady diváci uvidí talenty, které se jednou objeví v NHL a reprezentacích," zve diváky ke sledování turnaje klubová ikona Ocelářů. Ve čtvrtek 6. srpna byl turnaj slavnostně rozlosován, osm týmů byl rozřazeno do dvou skupin a dvou hal.

    Skupina A (nová WERK ARENA)

    HC Oceláři Třinec
    HC Energie Karlovy Vary
    CSKA Moskva
    Espoo Blues

    Skupina B (stará WERK ARENA)

    HC Vítkovice Steel
    HC Sparta Praha
    Dinamo Minsk
    Dinamo Riga

    Systém turnaje

    Osm týmů je rozděleno do dvou skupin po čtyřech, do semifinále postoupí dvě první mužstva z každé skupiny, zbylé týmy si zahrají o umístění. Vyvrcholením turnaje bude ještě po finále utkání All Stars. Turnaj hostí dva zimní stadiony, nová a stará WERK ARENA. Skupina A se odehraje v nové, stejně jako boje o medaile a All Stars Game, zatímco skupinu B a boje o umístění budeme sledovat ve staré aréně. Skupinová fáze a play-off se odehrají v pátek a sobotu, v neděli se těšme na boje o 7., 5. a 3. místo, finále a All Stars Game.
     
    Tabulka skupiny B

    1. HC Sparta Praha – 6 bodů, skóre 13:4
    2. HC Vítkovice Steel – 3 body, skóre 7:9

    3. HC Dinamo Minsk – 3 body, skóre 9:6
    4. Dinamo Riga – 0 bodů, skóre 3:13

    Po prvním dni je ve vedení ve skupině B pražská Sparta a je na nejlepší cestě za postupem. Je zcela jisté, že o druhé postupové místo se poperou Vítkovice s Minskem, ale už jen na dálku. V lepší pozici jsou Ostravané, kteří budou hrát s papírově slabší Rigou, zato na Minsk čeká Sparta.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Konjuchov (Bylinskij) – Kleščyk (A), Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.

    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Imlauf, Haš, Havlín, Kumpošt, Mysliveček, Tůma, Vorobjev – Arnošt, Čížek, Čech, Čermák, Flídr, Gluzman, Pika, Prymula, Pšenička, Rubeš, Vitouch. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Do první akce zápasu se pustili hráči z hlavního města. Čech hledal před brankou stojícího Arnošta, k němu se však, i díky včasnému zásahu beka Maskaljova, kotouč nedostal.
     
    01:25
    Kotouč v pásmu Sparty, Dinamu se však nedaří najít recept na dobře bránící hostující hráče. Gólman Škorpík zatím nemusel zasahovat.
     
    02:00
    To se mění po menší chybě v rozehrávce a nahození od modré čáry z hole Kasinského. Škorpík vyráží, kotouč v rohu kluziště.
     
    02:44
    Sparta sice chvíli držela útočnou třetinu, pak se ale Myslivečkovi nepovedlo zachytit kotouč u modré čáry. Hra se přestěhovala na druhou stranu, kde Bakunovič z mezikruží pálil těsně vedle.
     
    03:32
    Zatím jsme neviděli žádnou větší příležitost ke skórování. Sparťané opět drží Minsk pod tlakem, na brankáře Dinama ale zatím vystřelit nedokázali.
     
    04:10
    Hra se velmi rychle přesunula na druhou stranu, Škorpíka nahozením od modré ohrožoval Rusenka. Ani tento kotouč však nemířil mezi tři tyče.
     
    04:32
    Dinamo se poté dopustilo chyby v rozehrávce a odehrálo kotouč na icing. Hra se stěhuje před brankáře Konjuchova.
     
    05:20
    Dinamo se dokázalo velmi rychle osvobodit, Sparta musela začít ze střední třetiny. Rozehrávka se však pražskému celku nepovedla a kotouč končí v hledišti. Buly ve středovém kruhu.
     
    05:50
    Konjuchov si musel pohlídat nahození Flídra z velmi ostrého úhlu. Kotouč sice směřoval na branku, nakonec ale skončil na boční síti.
     
    06:30
    To další Flídrova střela již byla o něco přesnější. Útočník Sparty střílel od levého hrazení, Konjuchov jeho střelu vyrazil betony.
     
    07:08
    Dinamo se pokusilo o rychlý přechod do střední třetiny, Kleščyk byl však o maličko rychlejší, než kotouč. Pískán ofsajd.
     
    07:38
    Do slibné šance se pomalu dostával Kurilovič, těsně před střelou mu však hůl nadzvedl Havlín, čímž zabránil domácímu útočníkovi vypálit.
     
    08:27
    Uvidíme první přesilovku, Dinamo má ponechanou výhodu...
     
    08:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak si ji nakonec nezahraje, to ale Dinamo nemusí vůbec mrzet! Minsk se ve výhodě propracoval před Škorpíkovu klec, kotouč se dostal na modrou k ARSENU KALBASINOVI, který vypálil přesně do horního růžku! Asistence: Alexej Sevastsenkevič
     
    09:44
    Sparta se pokouší o rychlou odpověď, její tlak však zatím nepřinesl žádnou střelu směrem na branku Dinama.
     
    10:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se tlak nakonec opravdu povedl a máme tady vyrovnávající branku! Gólman Konjuchov pouze vyrazil střelu Ondřeje Pšeničkovi, na hranici brankoviště pak PATRIK PRYMULA měl dostatek času a prostoru, aby nadvakrát došťoural kotouč za záda brankáře Dinama! Asistence: Ondřej Pšenička, Marcel Čížek.
     
    11:36
    Sparta je i nadále aktivnějším týmem, Konjuchov však další zapeklitou situaci zatím řešit nemusel.
     
    12:35
    Dinamo se dokázalo probojovat skrz bránící formaci Sparty, zatím však musí o kotouč bojovat v rohu kluziště...
     
    13:20
    A Sparťané byli v tomto souboji úspěšnější. Družina trenéra Jaroslava Nedvěda se poté vydala do rychlé protiakce, střela z hole Rubeše ale nebyla přesná.
     
    13:54
    Šanci jako hrom teď na své čepeli měl Erik Čermák! Konjuchov předvedl nejistý zákrok, před Čermákem byla poloodkrytá klec! Útoční Sparty však přestřelil!
     
    14:48
    Přesilová hra pro Dinamo. Na trestnou lavici usedá Matěj Flídr (SPA), který po odpískání sekl do výstroje brankáře Konjuchova.
     
    15:57
    Dinamu se zatím přesilovka vůbec nevede, Sparta dobře brání modrou čáru a nepouští hráče Minsku do vážných situací. Škorpík zatím nemusel zasahovat.
     
    16:50
    To se mění až se samotným závěrem početní výhody. Kleščyk zkoušel štěstí od modré čáry, Škorpík však kotouč celou dobu viděl, proto se zákrokem neměl sebemenší problém.
     
    17:45
    Dinamu se povedl poměrně hladký přechod modré čáry, se zakončením už to však tak optimistické nebylo. Nejprve pálil Kalbasin, poté ještě Stěpanov, ani jeden ale nedokázal obstřelit první bránícího hráče.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny. Kotouč je v pásmu Sparty, oba soupeři o něj svádějí urputný boj v rohu kluziště.
     
    19:20
    Dinamu se sice povedlo vydolovat puk, hlavnímu sudímu se však nezdála přihrávka, která očividně proběhla rukou. Hra je proto přerušena, buly v neutrální zóně.
     
    19:45
    Puk v držení hokejistů Minsku, avšak v jejich vlastní třetině. Zdá se, že se do konce první dvacetiminutovky již nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je tomu přesně tak, první třetina končí nerozhodným výsledkem 1:1. Oba góly padly v rozmezí dvou minut. Nejprve dokázalo Dinamo zužitkovat ponechanou výhodu, když se prosadil Kalbasin. Sparťané dokázali odpovědět v první minutě druhé desetiminutovky této periody. Konjuchov pouze vyrazil Pšeničkův pokus, pro Prymulu pak nebyl problém dorazit kotouč do sítě.

    Druhá třetina začne přibližně v 8:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Hra se v úvodu periody pořádně kouskuje. Dinamo nejprve vyhodili kotouč na střídačku Sparty, poté se Minsk dopustil icingu.
     
    20:30
    Jakub Kumpošt pálil od modré hned po vyhraném vzahování, Konjuchov však jeho střelu viděl a ukryl ji v lapačce.
     
    21:25
    Na Škorpíka nepříjemně dotírali Kurilovič s Kanavalovem, brankář Sparty proto raději ukryl kotouč ve výstroji a přerušil hru.
     
    22:39
    Dinamo ještě drželo Spartu pod tlakem, vážnější šanci si však vytvořit nedokázalo. Obdobně na tom byli také Pražané, kteří jen zavítali do útočné třetiny a odevzdali kotouč soupeři.
     
    23:12
    Škorpík si připisuje úspěšný zákrok proti Pyškajlově pokusu. Minský forward pálil z levého kruhu pro vhazování, kotouč však zapadl do lapačky brankáře Sparty.
     
    23:59
    Dinamo je stále aktivnějším týmem, Škorpík musel řešit další dvě šance. V obou dokázal obstát, stav je tak stále nerozhodný.
     
    24:50
    Zcela sám se před brankou Sparty ocitl YAROSLAV ČAPLIN! Střílenou přihrávku však dokázal jeden z bránících hráčů přizvednout, Čaplin proto z voleje netrefil kotouč!
     
    25:27
    Sparta se po delší době podívala před branku Dinama a dokonce donutila minské hráče k odehrání puku na icing. Buly před Konjuchovem.
     
    26:16
    Dominik Arnošt nahodil své motory, přebruslil podél hrazení polovinu hřiště a z rohu vystřelil. Konjuchov zmenšil střelecký úhel a bez potíží vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    27:40
    Tempo hry teď poněkud opadlo, ani jednomu z celků se nedaří dostat na dostřel brankáře soupeře.
     
    28:26
    Marně se o to teď pokoušel Gluzman, který sice dokázal nahodit kotouč za minskou branku, tam si jej ale dvojice bránících hráčů pohlídala a uzmula touš pro sebe.
     
    29:07
    Zcela volný teď před Škorpíkem byl Čaplin, přihrávka, o kterou si říkal velmi dlouho, však nebyla přesná a zastavila se na bruslích bránícího Tůmy.
     
    29:52
    S dalším pokusem na branku Sparty přispěchal Pyškajla, ani on si ale neseřídil mířidla a vypálil vedle.
     
    30:30
    Nadějný postup Sparty zastavuje špatně zpracování puku v podání Čermáka, celou akci hatí ofsajdové postavení.
     
    31:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další akce Sparty už je úspěšná a Pražané jdou poprvé do vedení! Hráči z hlavního města hráli v signalizované výhodě, na Konjuchova šlo několik střel. Brankář Dinama pokaždé pouze vyrážel kotouč, až se puk dostal k zcela nehlídanému MARCELU ČÍŽKOVI, který jej doklepl do odkryté branky! Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    32:00
    Dinamo zavezlo kotouč do útočné třetiny, puk se pak podél celého pásma dostal až na modrou, odkud pálil Rusenka. Škorpík toho sice přes clonící hráče moc neviděl, i tak ale dokázal včasně zasáhnout a zabránit vyrovnávající brance.
     
    32:41
    Příležitost pro Dinamo ke srovnání, Minsk dostává šanci přesilové hry. Vyloučen je Matěj Flídr, držení protihráče.
     
    32:58
    Početní výhoda však rychle končí. Alexandr Vorobjev se prezentoval samostatným průnikem k brance Dinama, v cestě ho loktem fauloval Zachar Rusenka. V následujících 103 vteřinách budeme hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:20
    Hra ve čtyřech zatím nesvědčí ani jednomu soupeři. Kotouč létá skrz střední pásmo, brankáři zatím zasahovat nemuseli.
     
    34:45
    Sparta je kompletní, začíná její krátká přesilovka.
     
    35:01
    I ta však již je u konce. Týmy jsou opět kompletní, do konce prostřední dvacetiminutovky zbývá pět minut.
     
    35:47
    David Vitouch se proháčkoval přes střední pásmo a zhruba dva metry za modrou vystřelil. Konjuchov měl jednoduchou práci, kotouč ho totiž trefil do plastronu.
     
    36:07
    Pražané se pokusili o další rychlou akci, tu však zastavil ofsajd.
     
    36:41
    Sparťané drželi útočnou třetinu, pak se ale Vorobjev nebezpečně přiblížil k modré čáře, až ji nakonec překročil. Další ofsajd, buly ve střední třetině.
     
    37:40
    Sparťané drží Minsk pod tlakem, zatím ale operují za hranicí brankové čáry.
     
    37:58
    Kotouč se nakonec dostal do střelecké pozice, nabito měl Jevgenij Pika. Konjuchov kryje puk ve výstroji, Sparta tak stále vede o jednu branku.
     
    38:36
    Mohlo být srovnáno! Minsk se, po chybě Imlaufa, dostal do přečíslení dvou proti jednomu! Artsiom Kanavalov se rozhodl vše vyřešit individuálně, Jan Škorpík ale předvedl bleskovou lapačku a udržel svůj tým ve vedení!
     
    39:40
    Pár vteřin do konce druhé části, Pražané se ještě snaží navýšit svůj náskok. Na Konjuchova šly dva pokusy, oba ale nebyly přesné.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve staré Werk Areně sledujeme velmi vyrovnaný boj! O jednu branku blíže k výhře, a postupu z první příčky, jsou zatím hráči Sparty. Ti se do vedení dostali v třicáté druhé minutě, a to zásluhou Čížka. Minsk mohl srovnat především v předposlední minutě, přečíslení dvou proti jednomu ale nevyřešil optimálně.

    Třetí třetina začne přibližně v 9:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Sparta dostává velkou šanci k pojištění svého náskoku. Daniil Stěpanov (MIN) nepříjemně narazil na mantinel Štěpána Čecha, od sudích si za svůj počin vykoledoval trest na 5 minut a do konce utkání. Čech se těžce zvedal z ledu, doufejme, že bude v pořádku. Pětiminutový trest odpykává Nazar Palchovskij.
     
    41:16
    Necelá minuta z přesilovky Sparty je pryč, brankář Konjuchov zatím nemusel zasahovat. První pokus Vitoucha byl zblokován, Rubeš pak pálil vedle.
     
    41:53
    Dinamu se povedlo na chvíli udržet kotouč v obranné třetině Pražanů, čímž Minsk nastřádal cenné vteřinky.
     
    42:20
    Rubešovo nahození od modré bylo před branou tečováno, kotouč však zamířil nad horní tyč.
     
    42:45
    Obrovské štěstí teď stálo u Maxima Konjuchova! Tomu propadla střela z hole Davida Vitoucha, kotouč, naštěstí pro Minsk, klouzal po brankové čáře mimo tři tyče!
     
    42:57
    Spartu čeká dvouminutová přesilovka pěti proti třem! Dinamo si nepohlídalo střídání a hrálo v pěti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Yaraslav Maskaliov.
     
    43:34
    Konjuchov zastavil pokus Čížka, po následném buly se Kleščykovi povedlo vyhodit. Sparta musí začít od vlastní branky.
     
    44:04
    Dinamo se opět osvobozuje, z dvojnásobného oslabení zbývá padesát vteřin.
     
    44:37
    Arnoštovu střelu zastavuje Čaplin, který také o pár chvil později vyhazuje do střední třetiny.
     
    45:00
    Dinamo je ve čtyřech, kotouč opět za brankou Sparty. Pražanům se zatím tato dlouhá přesilovka vůbec nedaří.
     
    45:26
    A Dinamo je kompletní! Konjuchov sice musel řešit pár střel, žádná ale nebyla natolik nebezpečná, aby posunula Spartu do dvoubrankového trháku!
     
    46:12
    Sparťané stále drží útočnou třetinu, zatím se ale nemohou prosadit skrz dobře zformovanou obrannou řadu Dinama.
     
    46:51
    Po delší odmlce se hra přesunula ke Škorpíkovi. Od modré dvakrát nahazoval Kasinskij. První pokus trefil Škorpíkovy betony, druhý letěl vedle branky.
     
    47:47
    Dinamo pomalu zvyšuje obrátky, zatím ale ani to nestačí, aby si vytvořilo nějaký souvislější tlak.
     
    48:10
    Štěpán Čech, který byl obětí Stěpanovova ataku, teď lehl do Čaplinovy střely a s bolestivou grimasou odjel na střídačku. Kotouč ho zasáhl někam do ruky.
     
    49:18
    Patrik Tůma se od hrazení prokličkoval až před brankáře Konjuchova, v poslední chvíli mu ale jeden z bránících hráčů nadzvedl hůl, Tůma proto nezakončil.
     
    50:08
    Krylovič zachytil nepřesnou rozehrávku Kumpošta, pak ale sám zvolil špatnou variantu přihrávky a odevzdal kotouč zpátky na soupeřovy čepele.
     
    51:00
    Devět minut do konce třetí periody, stále sledujeme marnou snahu Dinama o souvislejší tlak.
     
    51:18
    Minsk si navíc v následujících dvou minutách musí nechat zajít chuť na útočné hrátky. Na trestnou lavici totiž usedá Ilja Krylovič, který ve snaze získat puk podrazil jednoho z protihráčů.
     
    51:38
    Střelou od modré se prezentoval Hugo Haš, Konjuchov ukryl kotouč do lapačky.
     
    52:19
    Rozehrávka Sparty je poněkud kostrbatá. Nejprve nepřesné pasy v útočné třetině, teď, po Škorpíkově snaze o rychlý přesun hry do útočné třetiny, icing.
     
    53:18
    Přesilovka Pražanů je u konce. Dinamo v dalším průběhu svého oslabení nepustilo Spartu do své třetiny, Konjuchov proto byl bez práce.
     
    53:32
    Teď už ale brankář minského celku zasahovat musel. Nepříjemnou jedovku směrem na Konjuchova vyslal Čech, brankář Dinama si, s velkými starostmi, dokázal poradit.
     
    54:09
    Mikita Pyškajla se na útočné modré čáře roztahoval co to šlo, pozornému oku čárového rozhodčího však neuniklo, že v době přechodu kotouč do pásma Sparty stál minský forward v ofsajdovém postavení.
     
    55:21
    Minsku se naskýtá velká šance ke srovnání. Dominik Arnošt útočným faulem oslabuje svůj tým, Dinamo má před sebou přesilovou hru.
     
    55:51
    Nepřesná rozehrávka Pyškajly se stala kořistí pro Vorobjeva, který následně osvobozuje svůj tým.
     
    56:31
    Dinamu se početní výhoda nedaří. Minsk sice chvílemi drží útočnou třetinu, nepřesně pasy však hatí veškeré snahy o srovnání.
     
    56:57
    A Dinamu se v této třetině nedaří ani střídání. Minsk již podruhé dostává menší trest za příliš hráčů na ledě, dvě minuty odpyká Yaroslav Čaplin.
     
    57:20
    Sparta je kompletní, čeká ji 96 vteřin dlouhá přesilovka.
     
    58:01
    Dvě minuty chybí do závěrečné sirény, podaří se Spartě udržet hubený náskok? Pražané teď sice hrají v početní výhodě, kotouč ale drží ve vlastním pásmu.
     
    58:40
    A zdá se, že se Sparta už do žádným krkolomných akcí pouštět nebude. Pražané nahazují kotouče do útočné třetiny, vzadu však nechávají trojici hráčů.
     
    59:12
    Minsk je kompletní. Po zásahu Konjuchova se bude vhazovat po jeho levici. Necelých 50 vteřin do konce.
     
    59:28
    Chybná rozehrávka Minsku se stala kořistí pro Arnošta. Ten si nabruslil mezi kruhy, pak ale minul.
     
    59:52
    Osm vteřin zbývá do konce třetí třetiny, uvidíme ještě jedno buly. A to v pásmu Sparty. Kouč Dinama si vybírá oddechový čas.
     
    59:52
    Dinamo to ještě zkusí se šesti hráči v poli, času ale není mnoho!
     
    Konec zápasu.
     
    Sparťané vítězí také ve svém třetím zápase a s plným počtem bodů vítězí ve Skupině B! V semifinále tak narazí na druhého nasazeného ze Skupiny A.
     
    Sparta se díky výhře ve skupině s největší pravděpodobností vyhne souboji s ruským CSKA, které má nakročeno k vítězství ve Skupině A. Pražany proto čeká duel s někým z dvojice Oceláři Třinec – Energie Karlovy Vary.
     
    Ohlasy trenéra Sparty Jaroslava Nedvěda:

    „Byl to velmi těžký zápas. Soupeř byl vyrovnaný, dobře bruslil, byl hodně nepříjemný. Byla tam vidět taková ta ruská škola. V první třetině jsme byli horším týmem, kluci zřejmě byli ještě rozespalí. V prostřední části jsme se zvedli, kluci bojovali naplno. Jsem hodně rád, že jsme zápas zvládli a postupujeme z prvního místa. Soupeře pro semifinále si nevybíráme. Koho nám los hodí, proti tomu se připravíme a zabojujeme o postup do finále. Našim přáním je zahrát si finále proti CSKA, před sebou ale ještě máme spoustu práce. Navíc za sebou máme tři těžké zápasy, ta únava se pomalu začíná projevovat. Dáme si dobrý oběd, kluci se z toho otřepou a pojedeme na semifinále.“
     
    Z mé strany to je zatím vše, za necelých dvacet minut ve staré Werk Areně začíná duel Dinamo Riga – Vítovice Steel. Do té doby na počtenou! (10:13:29)

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 9. Kalbasin (Sevastsenkevič) – 11. Prymula (Pšenička, Čížek), 32. Čížek (Pšenička)


    HC Dinamo Minsk: Konjuchov (Bylinskij) – Kleščyk (A), Maskaljov, Kasinskij, Rusenka, Platonov, Sevastsenkevič, Listopadov, Bakunovič – Kalbasin, Pyškajla (C), Paznjakov, Stěpanov, Kurilovič, Čaplin, Jeramejčyk, Krylovič, Palchovskij, Falba, Hahijev, Fjadosov, Kanavalov. Trenér: Artsjom Batvjankov.
    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Imlauf, Haš, Havlín, Kumpošt, Mysliveček, Tůma, Vorobjev – Arnošt, Čížek, Čech, Čermák, Flídr, Gluzman, Pika, Prymula, Pšenička, Rubeš, Vitouch. Trenér: Jaroslav Nedvěd.