FC Ural – Lok. Moskva 1:3 (kon.) | Machačkala – FK Dinamo Moskva 2:3 (kon.)
koniec
FC Ural
1:3 (0:2)
Lokomotiv Moskva
cz Sobota 08.08.2015, 16:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Poslední změna v hostujícím týmu! Ze hřiště odchází Alan Kasajev, kterého na poslední vteřiny nahradí Renat Janbajev!
    90+1. Marques MAICÓN - 1:3
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A je tady třetí úder hostujícího Lokomotivu! Vitalij Denisov vymyslel parádní pas za obranou, kterým našel MARQUESE MAICÓNA, jenž si v zakončení věděl rady a rozhoduje o vítězství Lokomotivu!
     
    90
    Domácí se z patého rohového kopu nedokázali prosadit a hosté mířil do rychlého protiútoku. Za záchrannou brzdu zatáhl Jerochin, který dostává žlutou kartu!
    89. Standardní situace Gersona Aceveda
     
    89
    Rozehrávky se ujal sám Gerson Acevedo, kterému se střílený centr velmi povedl! Jeho pokus však Guilherme vyškrábl nad břevno! Rohový kop pro Ural!
     
    84
    Hostující Lokomotiv Moskva provádí druhou změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Delvin N´Dinga, který zejména v prvním poločase předvedl perfektní výkon! Na jeho pozici nastupuje Taras Michalik.
     
    81
    Bývalý kouč BATE Borisov provádí poslední změnu v tomto utkání. Nikita Burmistrov toho v dnešním zápase příliš nepředvedl, možná i z tohoto důvodu odchází ze hřiště na posledních deset minut přichází Denis Dorožkin!
     
    74
    Hostující trenér Igor Čerevčenko reaguje na současný stav prvním střídáním! Ze hry stahuje Oumara Niasseho, kterého nahrazuje Maicon!
    73. Alexandr JEROCHIN - 1:2
     
    73
    Ural právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Ural se probojoval k dalšímu rohovému kopu, kterého se ujal Manučarjan. Jeho centr byl však odvrácen obranou Lokomotivu. Následně míč však do vápna vrátil Jerochin a ALEXANDER JEROCHIN si chytře počkal a krásným lobem dopravil míč do sítě!
    67. Fantastický zákrok Guilhermeho
     
    67
    Acevedo parádně přenesl hru na pravou stranu, odkud poslal krásný centr Vladimir Chozin. Jeho centr našel přesně hlavu Alexandra Jerochina, proti kterému však famózním zákrokem zasáhl brazilský gólman Guilherme!
    63. Zcela nehlídaný Burmistrov na míč nedosáhl
     
    63
    Velmi blízko byl teď Jekatěrinburg vyrovnání! Ve vápně se k odraženému míči dostal střídající Gerson Acevedo, který ideálním centrem našel za obranou Nikitu Burmistrova, jenž však na míč těsně nedosáhl!
     
    61
    Viktor Gončarenko se pokouší hru svého celku okysličit již druhým střídáním! Ze hry jde Alexandr Sapeta, kterého nahrazuje Chilan Gerson Acevedo!
     
    59
    První změnu v tomto utkání provádí domácí FK Ural. Trenér Viktor Gončarenko stahuje ze hry Chisambu Lungua, kterého nahrazuje Alexander Stavpec!
    50. Velká šance Samedova
     
    50
    Po dalších chybě domácího celku to opět před Arapovem hořelo! Na pravé straně chyboval Chozin, který nabídl míč Mirančukovi. Kreativní středopolař našel ve vápně Samedova, jenž míč lehce lízl kopačkou. Arapov však zasáhl a obrana Uralu dokázala pokrýt i následný atak!
    40. Baye Oumar NIASSE - 0:2
     
    40
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hostující Lokomotiv je za aktivní hru odměněn druhou brankou! Na útočné polovině ztratil míč Denis Kulakov a Lokomotiv se dostal do rychlého protiútoku, který táhl Kasajev. Následně našel OUMARA NIASSEHO, ten pěknou střelou pod břevno nedal Arapovi šanci!
    28. Alexandr SAMEDOV - 0:1
     
    28
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku utkání! Rozehrávky standardní situaci se ujal ALEXANDR SAMEDOV, který poslal míč velmi chytře před gólmana Arapova. Ruskému brankáři zkomplikoval výhled Vedran Čorluka a míč zapadl do sítě!
    21. Střet Arapova s Niassem
     
    21
    Dmitrij Arapov musel opět řešit nebezpečnou situaci před svou brankou. Dlouhý centr do vápna totiž mířil na Oumara Niasseho, který po kontaktu s Arapovem nepříjemně spadl. Penalta z toho však nebude, pouze rohový kop!
     
    20
    Chozin prohrál na pravé straně důležitý souboj s N´Dingou a Lokomotiv šel do protiútoku. Samedov našel křížnou přihrávkou naběhnutého Kasajeva, kterému však zakončení příliš nesedlo a nakonec se bude odkopávat od branku Arapova!
    16. Výborný zákrok Arapova proti zakončení Samedova
     
    16
    Tak teď domácí zachránil gólman Arapov! Z levé strany poslal krásný centr do vápna Kasajev, který propadl až k Alexandru Samedovi, tomu zakončení příliš nesedlo, nicméně Arapov vytáhl míč nad branku!

    Jan Havlovic

    Góly: 73. Jerochin – 28. Samedov, 40. Niasse (Kasajev), 90+1. Maicón (Vitalij Denisov)

    Karty:   90. Jerochin (URA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:14. Střely mimo: 1:7.
    FC Ural: Arapov – Chozin, Martynovič, Fontanello (C), Kulakov – Sapeta (61. Acevedo), Jemeljanov – Lungu (59. Stavpec), Jerochin, Burmistrov (81. Dorožkin) – Manučarjan.
    Náhradníci: Žarikov, Timofejev – Dorožkin, Dancev, Stavpec, Fidler, Acevedo, Kňazev.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka, Pejčinović, Vitalij Denisov – Samedov, Tarasov – Kasajev (90+3. Janbajev), Alexej Mirančuk, N´Dinga (84. Michalik) – Niasse (74. Maicón).
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Janbajev, Barinov, Michalik, Škuletić, Kolomejcev, Maicón, Fernandes, Logašov.