Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HK VITAR Martin
5:4 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 04.08.2015, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHC Mountfield (Martin).
    Autorom víťazného gólu je VARGA TIBOR.
     
    59:31
    Trenčín dal gól!
    Nedorozumenie v domácej obrane. Koyš pohotovo na PETRA ŠIŠOVSKÉHO, ktorý nad lapačku brankára vyrovnáva. Asistenciu si pripisuje Koyš.
     
    58:37
    Trenčín dal gól!
    Veľmi zle zahrané vhadzovanie pred bránkou. Po osi Šedivý – Pavlikovský sa puk dostal na hokejku DENISA HUDECA, ktorý ho len nahodil na domácu bránku pričom aj takáto jednoduchá strela skončila gólom. Asistencie: Pavlikovský a Šedivý.
     
    43:20
    Martin dal gól!
    Jokeľovo nakorčuľovanie pred bránku. Kutej si vyšiel dopredu, čo využil TIBOR VARGA a triafa do bránky ponad neho. Asistencie: Jokeľ a Jurášek.
     
    39:28
    Trenčín dal gól!
    Zmätok pred domácou bránkou. Šišovský sa najskôr po strele ocitol za domácou bránkou, PATRIK KOYŠ ale vletel do šance a zakončil tlak hostí kontaktným gólom. Asistencie: Šišovský a Ryzák.
     
    22:37
    Martin dal gól!
    Domáci opäť ušli Trenčínu na rozdiel dvoch gólov. Rýchla akcia potiahnutá Húsom na Kabáča, ktorý si bol vedomý aj blízkosti DANIELA RZAVSKÉHO, ktorý prekonáva brankára. Asistencie: Kabáč a Hús.
     
    20:34
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa po druhej príležitosti v druhej tretine dočkali zníženia. Koyša najskôr nezastavila domáca obrana, puk sa následne dostal na hokejku PETRA ŠIŠOVSKÉHO, ktorý už mal pred sebou len domácu bránku. Asistencie: Koyš a Stantien.
     
    19:24
    Uhrík s Michalom Murčekom pripravili ďalšie rušné chvíle pred trenčianskou bránkou. Puk sa napokon dostal do bránky zásluhou MICHALA MURČEKA. Asistencie: Uhrík a Poliaček.
     
    15:53
    Využitá presilová hra domáceho tímu. Uhrík zabojoval pred Kutejom. Čo mu nevyšlo, vyšlo okamžite MICHALOVI MURČEKOVI, ktorý ukazuje aj rozhodcom, že puk bol za čiarou. Tí gól uznávajú. Asistencie: Uhrík a Dlouhý.

    Daniel Modrovský

    Góly a asistencie: 16. Murček (Uhrík, Dlouhý), 20. Murček (Uhrík, Poliaček), 23. Rzavský (Kabáč, Hús), 44. Varga (Jokeľ, Jurášek), rozh. náj. Varga – 21. Šišovský (Koyš, Stantien), 40. Koyš (Šišovský, Ryzák), 59. Hudec (Pavlikovský, Šedivý), 60. Šišovský (Koyš)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Koyš (TRE)
    1:0   Varga Tibor (MAR)
    2. séria:
    1:0   Hudec (TRE)
    1:0   Murček (MAR)
    3. séria:
    1:1   Šišovský (TRE)
    1:1   Jurášek (MAR)
    4. séria:
    1:1   Murček (MAR)
    1:1   Pavlikovský (TRE)
    5. séria:
    2:1   Varga Tibor (MAR)
    2:1   Jakúbek (TRE)


    HK VITAR Martin: Orčík (Dzubina) – Brcko, Matejka – Dlouhý, Dvořák – Perniš, Tupý – Vyskoč, Varga Tomáš – Varga Tibor, Jurášek, Jokeľ – Uhrík, Murček, Poliaček – Kucirko, Dírer, Šugár – Hús, Kabáč, Rzavský
    HK DUKLA Trenčín: Kompas (Kutej) – Nechala, Hochel, Boboš, Trefný, Pavlikovský, Hatala, Ryzák, Gordon – Šedivý, Stantien, Daniška, Hudec, Jakúbek, Pardavý, Šišovský, Koyš

    Rozhodca: Štefik Miroslav – Holienka Tomáš, Hus Igor

    Diváci: 400