Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Jastrzebie – Žilina 0:0 (zruš.) | Košice – Zvolen 3:2 (2:1 po s.n.)
Martin – Trenčín 5:4 (2:1 po s.n.) | Nitra – Cracovia 8:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.)
Jihlava – Slavia 4:3 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 5:4 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Slovan Bratislava
5:4 (1:0, 2:1, 1:3)
HC Kometa Brno
Utorok 04.08.2015, 18:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    KHLklope na dvere a pred jej začiatkom hokejové tímy ladia svoje orchestre v prípravných zápasoch, HC Slovan nie je žiadnou výnimkou. Po prvýkrát sa však predstaví na domácom ľade, kde bude hostiť juhomoravskú Kometu Brno.

    HC Slovan už odohral pred nastávajúcou sezónou tri zápasy, všetky s účastníkmi KHL. V slovinskom Maribore dvakrát zdolal Salavat Julajev Ufa a oba zápasy skončili zhodným pomerom 3:2. V tom prvom Slovan dominoval predovšetkým v druhej tretine, ktorú vyhral 3:0 a súpera prestrieľal pomerom 14:4. O víťazstve HC Slovan rozhodli a body do kanadského bodovania si zapísali: Nagy (Murley, Barker), Jeglič (Tičar, Šťastný) a Skalický (Tičar, Bulík). O dva dni neskôr HC Slovan viedol v zápase už 2:0, potom však dovolil súperovi vyrovnať, aby napokon v polovici záverečnej tretiny rozhodol o svojom víťazstve gólom Šťastného. V druhom vystúpení belasých si body do kanadského bodovania podelili: Šťastný (Tičar, Starosta), Jeglič a opäť Šťastný (Tičar, Jeglič).

    Hokejisti HC sa presunuli na ľad svojho dnešného súpera, kde ich silu preveril ďalší z účastníkov KHL, Torpedo Nižný Novgorod. Na brnianskom ľade dominoval Slovan, ktorý svojho súpera pokoril výsledkom 2:1, keď oba góly belasých padli v presilových hrách. V prvej tretine otvoril skóre Žiga Jeglič a o víťazstve HC rozhodol v tretej tretine svojim gólom Ladislav Nagy. Vo všetkých troch dueloch HC podržali svojimi výkonmi nové akvizície medzi žrďami – Michael Garnett a Barry Brust, obaja z kolísky hokeja, z Kanady.

    HC Slovan sa s Kometou Brno v príprave stretáva často. Pred rokom sa letný prípravný duel odohral v Brne, 26.08.2014 Slovan zvíťazil 3:2 po samostatných nájazdoch. Zápas sa hral podľa dohody na riadny hrací čas, v ktorom HC viedol už 0:2, no domáca Kometa zabrala a minútu pred koncom dokázala vyrovnať. Samostatné nájazdy už boli len čerešničkou na torte pre prítomných fans. Kanadské body si v tomto zápase na svoje kontá pripísali: Ostřížek (Ptáček, König), Vincour (Ton, Ptáček) – Hudáček (Surový), Jeglič. Samostatný nájazd premenil len jeden z aktérov, Tomáš Netík.

    Počas konania ZOH v Soči sa súperi stretli vo vzájomnej konfrontácii najskôr v Bratislave, na Valentína, 14.02.2014, zvíťazili hostia po výsledku 3:2 po samostatných nájazdoch. Kometa v zápase dvakrát viedla o gól, Slovan však vždy našiel odpoveď a diváci si aj v tomto zápase pozreli obľúbené samostatné nájazdy. Do zápasových štatistík sa zapísali: Tomáš Mikúš (Juraj Mikúš), Mráz (Tomáš Mikúš, Škoula) – Burian (Dlapa, Koreis), Tomáš Svoboda (Káňa). V samostatných nájazdoch svoj pokus využil Šatan, za hostí však boli úspešní dvaja aktéri a po góloch Tomáša Svobodu a Kováčika sa z víťazstva tešila Kometa.

    V odvete v Brne, ktorá sa konala 20.02.2014 v Brne sa opäť zrodil výsledok 3:2 po samostatných nájazdoch. Domáci sa ujali vedenia v zápase, HC dvomi gólmi zápas otočil vo svoj prospech, Kometa však vyrovnala a opäť o víťazstve rozhodovali samostatné nájazdy. O zápasové štatistiky sa postarali: Čermák (Hanzlík), Kempný (Tomáš Svoboda, Koreis) – Juraj Mikúš (Mráz), Brejčák. V samostatných nájazdoch uspelo až päť hráčov, na strane domácich Čermák a Tomáš Svoboda, na strane hostí Bližňák, Šatan a Vondrka, ktorý tak rozhodol o víťazstve belasých.

    V utorok podvečer tropické teplo môžete prežiť v príjemne vychladenej Aréne Ondreja Nepelu, ktorá bude v Bratislave hostiť Kometu Brno a spolu s ňou aj najlepších fans spoza rieky Moravy. Akým výsledkom napokon vzájomné meranie síl dopadne? Zrodí sa opäť dvojgólová remíza, ako tomu bolo v ostatných troch dueloch? Bude sa z víťazstva radovať jeden z tímov už po základnej hracej dobe? Na všetky tieto otázky môžete nájsť odpoveď priamo na tribúnach a tým, ktorí si cestu na štadión nenájdu, onlajny.eu všetko dôležité z tohto zápasu sprostredkujú krátkymi písanými vstupmi v našom on-line prenose.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Starosta, Švarný, Barker, Valach, Mihalik, Kozák, Bačík, Rosandič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Nagy, Nedorost, Bartovič (C) – Surový, Murley, Puliš – Petráš, Skokan, Bulík – Rehák

    HC Kometa: Čiliak (Falter) – Stehlík, T. Kaberle (A), Ptáček, Hanzlík, Kuboš, Malec, Dlapa – Honejsek, Hruška (A), Ostřížek – Zohorna, Čermák (C), Dočekal – Vondráček, Koreis, Burian – T. Svoboda, V. Němec, Káňa – Mrázek

    Rozhodca: Baluška, Goga – Tvrdoň, Synek.
     
    Príjemný letný podvečer z bratislavskej Arény Ondreja Nepelu, skončilo nám rozkorčuľovanie a o pár minút vykorčuľujú hráči na ľad k úvodnému buly zápasu. Domáci nastúpia na zápas v bielych dresoch, hostia v modro-červenej kombinácii farieb.
     
    Zápas povedie rozhodcovská štvorica zo Slovenska, hlavnými budú Vladimír Baluška a Vladimír Goga, na čiarách im budú asistovať Jozef Tvrdoň a Šimon Synek.
     
    Na plochu už vykorčuľovali hráči hostí, vítame domáci tím a o malú chvíľku začíname.
     
    Problémy s ukotvením bránky Komety, začiatok zápasu sa nám trošku posunie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:11
    Úvodné buly zápasu vyhrali domáci, Starostov nahadzovaný puk Čiliak poslal do rohu klziska a v zápätí zlikvidoval aj druhý nahodený puk na svoju bránku.
     
    00:41
    Cez modrú s pukom prešiel Čermák, no poslal po ľade malú domov Garnettovi, ktorý puk radšej prikryl pod svoju rukavicu.
     
    01:05
    Pred bránkovisko dostal nezištnú prihrávku Surový, potiahol puk vpravo, vystrelil, Čiliakovi puk pomedzi betóny prešiel skrz bránkovisko, arbitri však hru prerušili.
     
    02:10
    Hráme v strednom pásme, domáci napokon predsa len puk poslali za bránku hostí a odišli striedať.
     
    02:52
    Hostia zakombinovali v pásme domácich, no finálnu strelu na bránku belasých sme nevideli.
     
    03:24
    Z pravej strany dostal peknú diagonálnu prihrávku na ľavý kruh Dočekal, ktorý pohotovo vystrelil, Garnett výborne čítal hru a puk zneškodnil.
     
    04:29
    Slovan nedokázal zamknúť hostí v pásme, s pukom sa dostal do stredného pásma, tam ho stratil, no ani hostia sa strelecky v pásme domácich presadiť nedokázali.
     
    05:11
    Čiliak zlikvidoval pod svoje rukavice projektil vyslaný na jeho bránku z ľavej strany.
     
    05:45
    Spoza bránky Garnetta zakladá Slovan svoju ďalšiu útočnú akciu, pomer striel medzi žrde doposiaľ 6:2.
     
    06:41
    Bartovič hákoval pred bránkoviskom Čermáka, ktorý sa už už chystal vystreliť, presilová hra pre Kometu.
     
    06:52
    Slovan aj v oslabení zaútočil a vybojoval aspoň pásmo na vhadzovanie, vhadzujeme po ľavej ruke Čiliaka.
     
    07:22
    Kometa síce nahodila puk do pásma domácich, Mihalik ho však v rohu klziska vybojoval, posunul Surovému, ktorý vyslal vpred Murleyho, Matt však puk v pásme hostí stratil.
     
    07:47
    Stehlík dostal dve minúty za seknutie a sily na ľade sa vyrovnajú.
     
    08:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kometa chybovala v rozohrávke, puk na modrej zachytil Nagy, poslal ho medzi kruhy voľnému VACLAVOVI NEDOROSTOVI, ktorý švihom okolo lapačky Čiliaka poslal puk do siete. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    08:41
    Domáci v plnom počte.
     
    09:00
    Mihalik vystrelil z vnútornej strany pravého kruhu a veruže vyprášil pravý betón Čiliakovi.
     
    09:47
    Hostia v plnom počte, oslabenie prežili bez ujmy, gól domáci vsietili pri hre štyroch proti štyrom.
     
    11:15
    Ostřížek zvolil spoza kruhov strelu, Barker mu do dráhy vložil hokejku a puk usmernil na ochranné sklo.
     
    11:59
    Kometa hodnú chvíľku operovala s pukom v pásme domácich, belasí ju však k ohrozeniu svojej bránky ale vôbec nepustili.
     
    13:09
    Puk lieta z pásma do pásma, no strelu do priestoru bránky nevidíme, defenzíva oboch tímov v tejto fáze hry na výbornú.
     
    13:33
    Šťastný si vyslúžil potlesk tribún, pekne vystrelil z medzikružia, Čiliak roztiahol betóny a puk poslal späť do hry.
     
    15:41
    Nič mimoriadne sa na hracej ploche nedeje a diváci v aréne vidia v týchto chvíľach tréningový hokej.
     
    16:30
    Jeglič s pukom spoza domácej bránky zavelil do útoku, ako dopadne akcia belasých?
     
    17:12
    Tičar sa zo stredného pásma po pravej strane preštrikoval s pukom až pred Čiliaka, vystrelil, gólman hostí puk poslal cez svoju hokejku do rohu klziska.
     
    17:48
    Pekná akcia Komety, z vrcholu pravého kruhu z vnútornej strany zápästím pálil Káňa, Garnett šiel do pokľaku a razantný puk zneškodnil vo svojom náručí.
     
    18:27
    Puliš spoza bránky hľadal niekoho v bielom drese pred bránkoviskom, puk sa však odrazil od korčule jedného z hráčov k Čiliakovi, ktorý ho ihneď prikryl pod svoju rukavicu.
     
    19:24
    Slovan s pukom na svojich paliciach sa vpred veru neponáhľa, túto tretinu už len dohrávame.
     
    19:53
    Káňa sa s pukom po ľavej strane predral až pred Garnetta, pekne zakončoval, chcel prehodiť betón rozkľaknutého Garnetta, nepodarilo sa mu to však.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine sme videli jeden gól a to po chybe defenzívy hostí do ich bránky, keď pohotovo zakončil Nedorost. Videli sme dvoch vylúčených hráčov, po jednom na každej strane. Hostia si vypracovali dve šance na zakončenie, Garnett však drží čisté konto. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 10:5.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:44.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Za faul na hráča hostí, Barker držal protihráča, nariadené trestné strieľanie.
     
    20:10
    S pukom až pred Garnettom miešal Honejsek, chcel zakončiť po ľade, gólman domácich šiel do rozkľaku a puk pravým betónom vyrazil.
     
    21:14
    Hráči v druhej tretine, aspoň v jej úvode, zvolili vyšší rýchlostný stupeň a zdá sa, že gólmani sa nudiť nebudú.
     
    22:25
    Bulík pekne zakončoval z pravého kruhu, Čiliak však priestor pri ľavej žrdi efektne vytesnil a puk schoval do svojej lapačky.
     
    22:56
    Na druhej strane sme videli krásnu strelu v podaní Hrušku z pravého kruhu, Garnett cez lapačku puk poslal na ochranné sklo do rohu klziska.
     
    24:42
    Burian pekne vystrelil od modrej, Garnett mal zakrytý výhľad, no puk reflexívne vyrážačkou sklepol dole na ľad a defenzíva domácich ho upratala na čas do bezpečia.
     
    25:12
    Murley z pravej strany a následne z ľavého kruhu Surový preverili pozornosť Čiliaka, ktorý oba puky dokázal zneškodniť.
     
    25:30
    Kozák vystrelil z vrcholu ľavého kruhu a zožal potlesk tribún, no nielen on, na svetlenej kocke nám réžia ukázala Ľubomíra Višňovského a už sa skanduje jeho meno.
     
    25:59
    Čiliak vykorčuľoval z bránky, signalizované vylúčenie domáceho hráča.
     
    26:17
    Bačík dostal dve minúty za hákovanie, presilovka pre rozbehnutú Kometu.
     
    26:52
    Na Garnettovej bránke zazvonila žrď, no nevidel som, kto vystrelil, zavadzia mi tu vo výhľade Harvy, ktorý sa tu fotí s malými deťmi.
     
    27:23
    Garnett na konci útočného snaženia Komety, ktorá drží domácich v pásme a snaží sa vsietiť.
     
    27:35
    Nagy sa dostal do brejku, keď ušiel defenzíve hostí, jeho puk však minul svoj cieľ a skončil na ochrannom skle.
     
    28:14
    Ostŕížek sa snažil v bránkovisku presekať puk za Garnettov chrbát, nepodarilo sa mu to však a tak sa zmena skóre diať nebude.
     
    28:17
    Domáci v plnom počte a vidíme brejk Murleyho.
     
    28:20
    Bačík dostal puk na pravú stranu, kam nakorčuľoval z trestnej, nezištnú prihrávku Murleyho však dobre nezakončil.
     
    28:52
    Malec dostal dve minúty za nedovolené bránenie a presilovku si zahrá Slovan.
     
    29:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan si zahral v pásme hostí šachovú partiu, od bránkovej čiary z ľavej strany dostal puk na pravý kruh TOMÁŠ STAROSTA, ktorý si ho nachystal na strelu a zakončil. Asistencie: Rok Tičar a Žiga Jeglič.
    STAROSTA - 2:0
     
    30:45
    Tribúny sa bavia hokejom a hráči v druhej tretine hrajú pekný hokej, Kometa otvorila obranu, strelecky sa však zatiaľ nepresadila.
     
    31:32
    Puk v lapačke Garnetta, ktorého z tribúny sleduje tréner Tom Barrasso, a zatiaľ ide gólman domácich na výbornú.
     
    32:47
    Slovan čoraz viac dovoľuje Komete hrať s pukom, čo však nevyrieši defenzíva belasých, to zlikviduje gólman Garnett.
     
    33:53
    Hákovanie v podaní Nedorosta a presilovú hru na kontaktný gól dostala Kometa.
     
    34:04
    Brno dáva gól!
    Bleskurýchle využitie presilovky, hostia vyhrali buly v pásme, strelu spoza ľavého kruhu umne pred bránkoviskom sklepol do rohu bránky TOMÁŠ MALEC.
     
    34:30
    Za podrazenie vyfasoval dve minúty Tomáš Svoboda a presilovku si zahrá teraz Slovan.
     
    35:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Opäť krásna kombinačná akcia domácich, vystrihnutá z hokejovaj učebnice. Tičar poslal puk z bránkovej čiary na ľavý kruh Jegličovi, ktorý ho posunul medzi kruhy ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU a ten prestrelil gólmana hostí. Asistencie: Žiga Jeglič a Rok Tičar.
    35:14. ŠŤASTNÝ - 3:1
     
    36:57
    Svoboda nemohol hrať s pukom, ofsajd na modrej, tempo hry nám nepoľavilo a hra sa trochu pritvrdila, napriek faktu, že hráme priateľský duel.
     
    38:14
    Slovan sa snažil s pukom v pásme hostí čo to vymyslieť, Čiliak bol však teraz absolútne bez práce.
     
    38:43
    Kometa sa snažila o rýchlu kombinančnu akciu, čiarový jej ju zastavil na modrej pre ofsajd.
     
    39:14
    Murley hľadal pukom z ťažkého uhla z ľavej strany v bránkovisku hokejku Puliša, nenašiel ju však a puk skončil na opačnej strane na mantineli.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám aj druhá tretina duelu a v nej sme videli celkom tri góly, na radosť domácich fans, dva z nich do siete hostí. Slovan najskôr zvýšil svoje skóre pekným gólom Starostu, aby vzápätí inkasoval v osabení z hokejky Maleca. Prišla na rad presilovka domácich a po krásnej akcii zakončil Šťastný, ktorý tak svoj tím poslal opäť do dvojgólového brejku. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 9:13.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:34.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:02
    Čermák vystrelil z ľavého kruhu, jeho puk bol tečovaný na ochrannú sieť a ako kapitán išiel dohovoriť Barkerovi, ktorý v rohu klziass tvrdo poslal na ľad Káňu.
     
    41:19
    Brno dáva gól!
    Pekná akcia hostí, puk spoza bránky dostal na pravú stranu pred bránkovisko HYNEK ZOHORNA, pohotovo z prvej vystrelil a puk poslal do vrchných partií Garnettovej bránky. Asistencie: Jan Káňa a Jan Hanzlík.
     
    42:52
    Hostia poslali puk za bránku Garnetta a oba tímy striedajú, Kometa po góle zvýšila svoju aktivitu, bude Slovan trestať brejkami?
     
    43:49
    Honejsek chyboval na modrej, ofsajd, škoda, mohli sme si pozrieť akciu hostí dva na dva.
     
    44:12
    Brno dáva gól!
    Kometa vyrovnáva, puk dostal pred bránkovisko LEOŠ ČERMÁK, tiesnený dokázal vyrobiť Garnettovi kľučku a po ľade zasunul. Asistencia: Hynek Zohorna.
    44:12. ČERMÁK - 3:3
     
    44:44
    Za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou dostal Stehlík trest dve + dve minúty. Otrasený Mihalik za z ľadu pobral na striedačku.
    44:44. Otrasený Mihálik (SBA)
     
    45:39
    Valach tvrdo príklepom pálil od modrej, Čiliak jeho puk poslal na ochranné sklo.
     
    46:34
    Kometa poslala aspoň na čas puk do stredného pásma, Slovan sa však bude ponáhľať pred Čiliaka.
     
    46:47
    Puk preskočil jednému z belasých hokejku na modrej, ofsajd, Slovan stratil pásmo.
     
    47:45
    Spoza bránky Garnetta Slovan zakladá svoju presilovkovú akciu, diváci si želajú gól, kto by splnil ich prianie?
     
    48:22
    Kometa teraz výborne bráni svoju modrú čiaru a Slovan do svojho pásma vôbec nepúšťa.
     
    48:44
    Hostia v plnom počte, Slovan nedokázal dlhú presilovú hru pretaviť v gól.
     
    49:22
    Murley ušiel obrane hostí, z pravej strany mohol vystreliť, hľadal však na druhej strane korčuľujúceho Puliša, ktorý sa ale k zakončeniu nedostal, aká to škoda.
     
    51:15
    Krásna akcia hostí, prečíslenie dva na jeden, Koreis z ľavej strany našiel na druhej starne voľného Vondráčka, ktorý pohotovo vystrelil, Garnett vytiahol super zákrok a puk poslal za svoju bránku.
     
    51:37
    Koreis dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovku si zahrá Slovan.
     
    52:20
    Slovan zamkol Kometu v pásme, mieša to tam mieša, efektnú streleckú pozíciu si zatiaľ nevypracoval.
     
    53:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    LADISLAV NAGY nakorčuľoval s pukom za kruhy, švihom vystrelil a Čiliak so zakrytým výhľadom nemal šancu. Asistencie: Cam Barker a Milan Bartovič.
     
    54:19
    Tičar potiahol puk medzi kruhy, nakorčuľoval s ním na vnútornú stranu ľavého kruhu, švihom vystrelil, Čiliak puk efektne zatočil do lapačky.
     
    54:45
    Valach nedovolene bránil hráča súpera, vyfasoval dve minúty a Kometu posadil na koňa.
     
    54:50
    Hanzlík vypálil od modrej od mantinelu, Garnett puk vyrážačkou poslal na ochrannú sieť.
     
    55:48
    Kometa držala belasých v pásme, dobrú streleckú príležitosť si vypracovať nedokázala a malú domov Garnett zlikvidoval pod svojou rukavicou.
     
    56:27
    Spoza pravého kruhu príklepom pálil Hruška, Garnett v pokľaku puk na dvakrát zneškodnil a radovať sa hosťom nedovolil.
     
    56:34
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou, dve minúty pre Nagya, presilovka Komety päť na tri v trvaní jedenástich sekúnd.
     
    56:45
    Slovan so štyrmi hráčmi, Kometa zamkla belasých v pásme a drží tam puk na svojich paliciach.
     
    57:15
    Slovan po druhýkrát vyhadzuje puk von z pásma a zbiera cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    57:40
    Ďalší puk až za bránkovou čiarou Čiliaka, domáci fans skandujú Kometa, Kometa...
     
    58:05
    Brno dáva gól!
    Slovan nedokázal vyhodiť puk von z pásma, na modrej pri mantineli ho zachytil Kuboš, nachystal na strelu, vystrelil, puk pred bránkou tečoval umne JAKUB KOREIS a po ľade prekonáva kľačiaceho Garnetta v bránke. Asistencia: Petr Kuboš.
     
    59:15
    Slovan s pukom v pásme hostí, Kometa ho však k zakončeniu nepúšťa.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    V tretej tretine sme videli štyri góly, o víťazovi zápasu však nerozhodli a tak si diváci pozrú sériu samostatných nájazdov.
     
    1. séria
    0:0
    Zohorna neprekonal Garnetta, 0:0.
     
    1. séria
    1:0
    Jeglič to tam Čiliakovi zavesil, 1:0.
     
    2. séria
    1:0
    Němec to chel na strelu, Garnett ho vychytal do lapačky.
     
    2. séria
    2:0
    Surový prestrelil Čiliaka, 2:0.
     
    3. séria
    2:0
    Honejsek zvolil strelu, Garnett ho vychytal, 2:0.
     
    3. séria
    2:0
    Puliš to chcel na blafák, neuspel, 2:0.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Slovan Bratislava.
    ŽIGA JEGLIČ autorom víťazného gólu belasých.
     
    Koniec zápasu.
     
    Aj v ďalšom vzájomnom zápase sa zrodila remíza a o víťazovi zápasu rozhodla séria troch samostatných nájazdov, v ktorých uspeli domáci, keď svoje pokusy v gól pretavili Jeglič a Surový. Slovan bude o dva dni hostiť od 18:30 ďalší celok z Moravy, PSG Zlín. Pekný večer a dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (21:27:08)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 9. Nedorost (Nagy), 30. Starosta (Tičar, Jeglič), 36. Šťastný (Jeglič, Tičar), 54. Nagy (Barker, Bartovič), rozh. náj. Jeglič – 35. Malec, 42. Zohorna (Káňa, Hanzlík), 45. Čermák (Zohorna), 59. Koreis (Kuboš)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Zohorna (KOM)
    1:0   Jeglič (SBA)
    2. séria:
    1:0   Němec (KOM)
    2:0   Surový (SBA)
    3. séria:
    2:0   Honejsek (KOM)
    2:0   Puliš (SBA)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Starosta (A), Švarný, Barker, Valach, Mihalik, Kozák, Bačík, Rosandič – Jeglič, Tičar, Šťastný – Nagy (A), Nedorost, Bartovič (C) – Surový, Murley, Puliš – Petráš, Skokan, Bulík – Rehák
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Stehlík, T. Kaberle (A), Ptáček, Hanzlík, Kuboš, Malec, Dlapa – Honejsek, Hruška (A), Ostřížek – Zohorna, Čermák (C), Dočekal – Vondráček, Koreis, Burian – T. Svoboda, V. Němec, Káňa – Mrázek

    Rozhodca: Baluška, Goga – Tvrdoň, Synek

    Diváci: 6.355