Real Madrid – Tottenham 2:0 (kon.) | Bayern – AC Miláno 3:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:0 (1:0)
AC Miláno
cz Utorok 04.08.2015, 20:45 • Allianz Arena, München • Audi Cup • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    88
    Niang toho má plné zuby a je v samém závěru střídán Cercim.
     
    87
    V 87. minutě Bayern volí dvojí střídání. Odešli Rode a Højbjerg a zahrají si Green a Gaudino.
    85. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    85
    Bayern právě vstřelil branku!
    ROBERT LEWANDOWSKI se nakonec také dočkává vykřičení svého jména zaplněnou Allianz Arénou. Hosté vyrobili velkou hrubku v obraně a Bayernu se podařilo připravit svému ostrostřelci míč na volej a toho Lewandowski využil a krásnou střelou nedal Lopézovi šanci.
     
    81
    V 75. minutě byly celkem střídání čtyři hráči AC. Kromě již zmíněné trojice opustil hřiště také Bacca, kterého nahradil Matri.
     
    80
    Benko jde na hřiště a naopak z něj míří Mario Götze, autor druhého gólu Bayernu.
     
    75
    Hosté ihned po inkasování druhého gólu volí hromadné střídání. Na hřiště jdou Mauri, Suso, Mexés a naopak utkání končí pro Adriana, Bertolacciho a Bonaventuru.
    74. Mario GÖTZE - 2:0
     
    74
    Bayern právě vstřelil branku!
    Právě Lewandowski nedokázal zkrotit míč v pokutovém území, ale rychle se zorientoval a přenechal jej MARIU GÖTZEMU, který z první sice nechal Lopéze si na míč sáhnout, ale nikoliv již zabránit gólu.
     
    64
    Zapata jde opravdu ze hřiště, místo něj si zahraje Alex.
    62. Zapata se málem stal dvojitým smolařem
     
    62
    První branka padla po teči hostujcího hráče a moc nechybělo a Zapata si tam málem poslal druhého vlastence. Tentokrát při něm stáli všichni svatí a míč skončil těsně vedle levé tyče. Zapata okamžitě poté ukazuje, že by potřeboval střídat, zřejmě si při zákroku přivodil zranění.
     
    57
    Bayern opět střídá, na hřišti se divákům představí Xabi Alonso, který nahrazuje Lahma.
    56. Povedená rána de Jonga
     
    56
    Nechybělo mnoho a de Jong mohl vstřelit jednu z nejhezčích branek ve své kariéře. Jeho rána do odraženého míče přímo z voleje skončila těsně vedle domácí brány.
     
    46
    V poločase přišel na hřiště v domácím drese mimo Lewandowského také Müller a Benatia, kteří nahradili Boatenga a Vidala
     
    46
    V poločase došlo k několika změnám, na hřiště se dostal Lewandowski, který vystřídal Costu. Stejně tak šel ze hřiště Vidal, jméno hráče, který jej nahradil doplníme co nejdříve.
    36. Vidalova hlavička končí na břevně
     
    36
    Vidal dnes hraje opravdu s chutí, nádherně si naskočil na precizní centr a hlavou překonal Lopéze, míč však doletěl pouze na břevno milánské brány! AC se stěží dostane na útočnou polovinu.
    33. Brazilec Costa ve dvojité šanci
     
    33
    Costa byl hned ve dvojité šanci, ale nejprve nechal vyznamenat skvělého Lopéze a napodruhé z dorážky zamířil nad. Tuto tutovku darovali hosté soupeři skoro zadarmo, když všemu předcházela riskantní přihrávka přes celou šíři vlastní poloviny.
    28. Tyč po akci Bayernu
     
    28
    Další velká šance Bayernu a druhá branka a doslova vysela na tyči! Míč po centru z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde v pádu zakončoval Højbjerg, na smůlu pro všechny domácí fanoušky míč zastavila tyč.
    24. Juan BERNAT - 1:0
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tlak Bayernu je proměněn v úvodní branku zápasu, ta ale padla pro hosty hodně nešťastně. JUAN BERNAT nevěděl co s míčem a tak jej poslal směr brána a vzhledem k tomu, že v dráze střele stála hned dvojice bránících hráčů, tak to vždy visí ve vzduchu nepříjemný odraz. Ten se také stal a po změně směru od Zapaty jde Bayern do vedení.
     
    21
    Ze hřiště odchází jako první Joshua Kimmich, dvacetiletý středopolař buď trpí zraněním, které nebylo na první pohled vidět nebo s jeho výkopem nebyl Guardiola spokojen. Jeho místo obsahuje Alaba.

    Jozef Valenčík

    Góly: 24. Bernat, 74. Götze, 85. Lewandowski


    Bayern Mníchov: Ulreich – Rafinha, Boateng (46. Benatia), Højbjerg (87. Green), Juan Bernat – Lahm (C) (55. Xabi Alonso), Kimmich (20. Alaba) – Rode (87. Gaudino), Vidal (46. Müller), Douglas Costa (46. Lewandowski) – Götze (80. Benko)
    Náhradníci: Neuer – Müller, Alaba, Lewandowski, Xabi Alonso, Green, Gaudino, Benko, Benatia

    AC Miláno: Diego López – De Sciglio (75. Abate), Zapata (64. Alex), Ely (75. Poli), Antonelli (75. Calabria) – Bonaventura (75. Mexés), de Jong (75. Montolivo), Bertolacci (75. Suso) – Honda (75. Niang (88. Cerci)) – Bacca (75. Matri), Luiz Adriano (75. Mauri)
    Náhradníci: Donnarumma – Suso, Abate, Poli, Montolivo, Cerci, Alex, Mauri, Calabria, Mexés, Niang, Abbiati, Paletta, Matri, Nocerino