Ostrava – Jablonec 0:3 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Liberec – Příbram 2:2 (kon.)
Jihlava – Třinec 2:2 (kon.) | Brno – Hr. Králové 2:3 (kon.) | Znojmo – Bohemians 2:4 (kon.)
koniec
1. SC Znojmo
2:4 (2:3)
Bohemians 1905
cz Nedeľa 02.08.2015, 17:00 • Městský stadion Znojmo. • Juniorská liga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    70
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Teď už DOMINIK KOSTKA opravdu hattrick kompletuje. Po centru z pravé strany Veselý míč pouze podběhl, neboť na něj nedosáhl a hostující fotbalista měl poté snadnou práci, dorazit balón do zcela volné brány.
     
    38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už podruhé dnes platí staré známé nedáš – dostaneš, tentokrát na druhé straně. DOMINIK KOSTKA zůstal zcela osamocen na levé straně a centrovaný míč hlavou jednoduše poslal za brankovou čáru. Domácí obrana hodně zaspala.
     
    34
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. ALI ALACA srovnává svým druhým gólem v utkání, který opravdu stál za to. Znojemský záložník obdržel pas na pravou stranu, počkal na správnou chvíli a poté vystřelil ke vzdálenější tyči. Dočekal byl možná trochu zaskočen, na dobře umístěnou ránu však nestačil reagovat, balón se odrazil od pravé tyče do sítě.
     
    27
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš, známé pořekadlo se zde ukazuje v plné "kráse". V podstatě z protiútoku dostal pěknou přihrávku Bogner, jenž se ocitl sám před brankářem. Jeho pokus mezi nohy však Dočekal bravurně vykryl. K jeho velké smůle ale míč neudržel a dobíhající ALI ALACA je dorazil do odkryté brány.
     
    24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Fotr si zpracoval centrovaný míč, dobře jej přenechal na levo stojícímu DOMINIKU KOSTKOVI, který se mohl zeptat Veselého na kterou stranu má míč poslat. Zvolil prostor u pravé tyče, kam znojemský brankář neměl žádnou šanci dosáhnout.
     
    14
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další chyba Znojma je už po zásluze potrestána. Hubínek opět prošel lehce k postranní čáře, vyslal přihrávku před bránu, kde se ve skrumáži nejrychleji zorientoval ADAM FOTR a s trochou štěstěny poslal míč, který se ještě odrazil od levé tyče, za brankovou čáru.

    Petr Frömel

    Góly: 27. Alaca, 34. Alaca – 14. Fotr, 24. Kostka, 38. Kostka, 70. Kostka

    Karty:   77. Yilmaz (ZNO) – 29. Vachoušek (BOH), 57. Malina (BOH)


    1. SC Znojmo: Veselý – Hříbek, Pokorný, Slavík, Alaca (71. Sokol), Nehyba "C", Serenkov, Kostorek, Holčapek (46. Morong), Bogner (65. Yilmaz), Lapeš.
    Náhradníci: Konvalina – Sokol, Yilmaz, Morong, Shkrebets.

    Bohemians 1905: Dočekal – Žaloudek, Hubínek, Charvát, Malina "C", Fotr (75. Krivosheev), Tokár, Kostka (80. Radimský), Kučera, Vachoušek (63. Berger), Grohmann (59. Artemuk).
    Náhradníci: Došek – Radimský, Krivosheev, Berger, Artemuk.

    Rozhodca: Proske – Caletka, Boček