Tlačová konferencia MŠK Žilina pred odvetným stret (kon.) | Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava pred odvetou 2.predkola Európskej ligy

Streda 22.07.2015, 18:30Tlačové konferencie
     
    Tlačová konferencia sa práve skončila, od trénera belasých Dušana Tittela i útočníka Adama Zreľáka sme sa dozvedeli zaujímavé informácie o zajtrajšom zápase s UCD Dublin. Tréner hovoril aj o absenciách v kádri, taktike či ďalších zaujímavostiach. Nižšie nájdete všetky podrobnosti, ja sa s vami pre tento okamih lúčim a teším sa na stretnutie zajtra pri priamom prenose od 19:00. (18:46:06)
     
    Dušan Tittel o absenciách hráčov:,,Veľmi nám bude chýbať Slobodan Simovič, už v Zlatých Moravciach sme hrali v inom rozostavení a skúšali sme iný herný systém. Pre vylúčenie samozrejme nenastúpi ani Gorosito. Som rád, že sa vrátil Martin Dobrotka, mal by nastúpiť na stopérskom poste vedľa Salátu. Môžem potvrdiť, že v útoku nastúpi Adam Zreľák."
     
    Adam Zreľák o UC Dublin: ,,V prvom zápase sme mali možnosť vidieť, že hrali veľmi agresívne a mali dobré, rýchle kontry. Musíme hrať svoju hru a ukázať im, že sme lepší tím."
    Tlačová konferencia
     
    Dušan Tittel o taktike na zajtrajší zápas: ,,Budeme vychádzať z výsledku, ktorý sme zaznamenali doma. Chceme vychádzať z pevnej obrany a streliť vpredu gól. Odkedy som pri mužstve, tak vonku sa nám darí veľmi dobre, ba lepšie než doma, takže na to chceme nadviazať. Som rád, že sa vrátili hráči, ktorí boli dlhšie zranení a zajtra budú môcť nastúpiť."
     
    Dušan Tittel o zostave: ,,V hlave mám zostavu, ktorá by mala vybehnúť od prvej minúty, zmeniť to môže len nejaká nešťastná udalosť na tréningu. Nič také sa pevne verím nestane, takže o zostave som predbežne rozhodnutý."
     
    Adam Zreľák: ,,Môžem len súhlasiť, rešpektujeme to, na akom štadióne hráme. Verím, že tu zajtra zvíťazíme."
    Štadión Dublinu
     
    Dušan Tittel o štadióne Dublinu: ,,Na ploche sme ešte neboli, videl som však videozáznam zo zápasu s Dudelange. Je to menší štadión, ale rešpektujeme to, štadióny sú všade na svete rôzne a nemyslím si, že to bude hrať veľkú rolu."
     
    Adam Zreľák: ,,Musíme dohrať zápas v plnom počte, ukázať, v čom je naša sila. Som presvedčený, že prejdeme do ďalšieho predkola."
     
    Dušan Tittel o zajtrajšom zápase: ,,Chceme sa vyhnúť chybám, ako bolo zbytočné vylúčenie v prvom zápase. Verím, že hráči aj po skúsenosti Nicolasa Gorosita pochopili, že nezmyselný faul môže zmeniť celú situáciu, stálo nás to vtedy veľa síl. Nakoniec som rád, že sme zápas doma vyhrali a urobili si mierny náskok do odvety. Urobíme všetko pre to, aby sa zápas vyvíjal podľa našich predstáv."
     
    Adam Zreľák: ,,Mne takisto vyhovuje takéto počasie, predsa len, lepšie sa vtedy hrá a teploty na Slovensku momentálne naozaj nie sú príjemné."
     
    Dušan Tittel o zmene počasia a teplotnom šoku: ,,Som rád, že počasie je tu oveľa príjemnejšie. Počasie je oproti tomu bratislavskému oveľa futbalovejšie."
     
    Príjemný dobrý večer prajem všetkým športovým fanúšikom, hlásim sa vám priamo z Dublinu, kde o malú chvíľu začne tlačová konferencia bratislavského Slovana pred zápasom s miestnym UCD Dublin. Na tlačovej konferencii sa zúčastní tréner mužstva Dušan Tittel a strelec víťazného gólu z prvého zápasu Adam Zreľák. Všetko dôležité vám sprostredkujem v krátkych písaných vstupoch, želám vám príjemný športový zážitok.
     
    Slovan Bratislava zvíťazil v prvom domácom zápase 2.predkola Európskej ligy nad UC Dublin tesne 1:0, navyše prišiel o vylúčeného Gorosita. Vo štvrtok čaká belasých odveta, v ktorej budú chcieť proti odhodlaným domácim potvrdiť postup do 3.predkola, v ktorom by ich čakal ruský Krasnodar. Zástupcovia klubu prinesú v stredu večer všetky potrebné informácie pred štvrtkovým zápasom na tlačovej konferencii, my tam nebudeme chýbať a priblížime vám všetky podrobnosti!

    Slovan si v prvom zápase skomplikoval situáciu sám, predovšetkým zbytočné vylúčenie Gorosita bolo vodou na mlyn bojovných Írov. Tí aj hrozili z nebezpečných brejkov, brankár Mucha ale udržal čisté konto a o triumfe belasých rozhodol vydarenou strelou Zreľák. Dublin po odvete deklaroval, že cíti šancu na postup a naplno o ňu zabojuje na domácom štadióne UCD Bowl.

    Belasí cez víkend odštartovali aj pôsobenie v našej najvyššej súťaži, v Zlatých Moravciach vyhrali 2:1 po góloch Priskina a Salátu. Práve v tomto zápase nemohli pre zdravotné problémy nastúpiť Dobrotka, Simovič, Mészáros, Oršula a Soumah. Sme veľmi zvedaví, čo nám zástupcovia klubu povedia o ich zdravotnom stave, a či budú môcť zajtra nastúpiť. Tréneri musia riešiť zloženie stopérskej dvojice, Dobrotka zrejme nebude môcť nastúpiť a Gorosito nebude hrať pre trest za vylúčenie.

    Tlačová konferencia začína o 18:30 SELČ, my vám priamo z Írska prinesieme všetky podrobnosti.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 18:30.