Podbrezová – Žilina 0:0 (odl.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Myjava – Trnava 4:2 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (1:2)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 19.07.2015, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, Zlaté Moravce, Slovensko • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, vítame vás pri pokračovaní 1.kola Fortuna ligy, v ktorom sa náš pohárový zástupca ŠK Slovan Bratislava predstaví na pôde FC ViOn Zlaté Moravce! Domáci sa chcú s obmeneným kádrom proti favoritovi vytiahnuť, belasí sa chcú dobre naladiť pred odvetou 2.predkola Európskej ligy. Môžeme sa tešiť na zaujímavý futbalový večer!

    FC ViOn v lete vymenil trénera, miesto Branislava Mráza prišiel Macedónec Milko Gjurovski. Rázny rez nastal v hráčskom kádri, odišlo až 10 hráčov, medzi nimi aj niekdajšie opory ako Charizopulos, Pavlenda či Szöke. Prišlo až 15 nových mien, drvivá väčšina z nich zo zahraničia, našincovi je známe snáď len meno Tawambu, ktorý už na Slovensku pôsobil, či Borisa Turčáka z Ružomberka. Celá futbalová verejnosť je veľmi zvedavá, čo Zlaté Moravce predvedú, ich ambície sú vysoké a chcú sa držať v hornej polovici tabuľky.

    Belasí pred sezónu posilňovali, do brány prišiel hrdina MS 2010 Ján Mucha, kraje obrany vystužili Podaný so Sekuličom a góly sa čakajú od vysokého útočníka Priskina, ktorý hrával aj v Premier league. Z kádra Slovana odišli Perniš (ukončenie zmluvy) a Niňaj, ten prestúpil do Lokerenu. Čermák s Vrablecom zamierili k nováčikovi do Skalice. Slovan do sezóny vstúpil už 2. júla, hral totiž už v 1.predkole Európskej ligy, v ktorom s prehľadom prešiel cez gibraltársky Europa FC po výsledkoch 6.0 (vonku) a 3:0 (doma). V prvom zápase 2.predkola doma zdolal írsky UC Dublin tesne 1:0. Belasých trápi rozsiahla maródka, počas týždňa neboli k dispozícii Dobrotka, Mészáros, Oršula a Soumah, v zápase s UC Dublin si zranenie privodil Simovič. Pre reprezentačné povinnosti navyše chýba Peltier.

    Vo vzájomných dueloch v minulej sezóne dominoval Slovan, doma zvíťazil 2:1 (góly Milinkovič 2 – Charizopulos) a 1:0, (gól Mészáros) vonku 2:0 (góly Peltier, Zreľák). Slovan je favoritom aj teraz, úvod sezóny je však vždy nevyspytateľný a preto sme zvedaví, čo nám samotný zápas prinesie. My vám prinesieme v nedeľu od 19:00 podrobný textový prenos.
     
    -60
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Mrsić, Burić, Cebara – Mance, Krznarić, Orávik, Kovjenić – Glavaš, Školník.
    Náhradníci: Ranilović – Milojević, Bochl, Rejdovian.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Gorosito, Saláta, Podaný – Lásik, Štefánik – Milinkovič (C), Zreľák, Kubík – Priskin.
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Sabo, Záhumenský, Gašparovič, Kotula, Vittek.

    Rozhodca: Štefan Leško – Erik Weiss, Martin Špivak.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v tmavo-modrí kombinácii dresov, hostia v belasých farbách.
     
    -1
    O výkop sa postarajú domáci. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    3
    Domáci brankár Kováč sa prezentoval nepresnou prihrávkou, keď dlhým pasom poslal loptu za postrannú čiaru. Loptu tak získali hostia, ktorí si pomaly pripravujú útočnú akciu.
     
    4
    Nedovolený zákrok domácich futbalistov. Hostia budú zahrávať priamy kop približne z polovice ihriska, ale nič vážne z toho nehrozí.
     
    5
    Šanca Zlatách Moraviec na otvorenie skóre! Najprv Orávik nebezpečnej vystrelil zo strednej vzdialenosti, ale nič vážnejšie sa nestalo, no potom prišiel center z pravej strany, k hlavičke sa dostal Krznarić a brankár Mucha bol pripravený! Bola to hlavička do stredu brány, lenže skúsený gólman Belasých si s ňou poradil.
     
    6
    Šanca aj na druhej strane! Zreľák využil zaváhanie domácej obrany, dostal sa k strele spoza pokutového územia a jeho nebezpečný pokus brankár Kováč vyrazil na rohový kop! Po pár minútach sme boli svedkami dvoch dobrých šancí, no ani jedna sa neskončila presným zásahom.
     
    7
    Milinkovič bol exekútor rohového kopu. Nakoniec z toho nič vážnejšie nebolo, pretože obrana domácich poslala loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    8
    Bol tam ďalší center do ohňa, kde sa najlepšie zorientoval Milinković, lenže jeho pätička nebola dostatočne dobrá, aby skončila za chrbátom brankára Kováča.
     
    9
    Zreľák bol tesne pred pokutovým územím poslaný k zemi domácim Tiporićom (Zlaté Moravce). Hlavný rozhodca vôbec nediskutoval a faulujúcemu hráčovi ukázal žltú kartu.
     
    10
    Exekútor priameho kopu bol Milinkovič. Snažil sa loptu zatočil do horného rohu brány, lenže jeho pokus bol nepresný, pretože lopta letela približne jeden meter nad domácu bránu. Nasledovať bude kop od Kováčovej svätyne.
     
    11
    Domáci teraz na chvíľu zatlačili svojho súpera. Boli tam dva pokusy, lenže boli zblokované. Vion ostáva pri lopte a kombinuje na útočnej polovici ihriska.
     
    12
    Hosťujúci Podaný sa dopustil faulu na vlastnej polovici ihriska. Zlaté Moravce budú mať výhodu priameho kopu, no zrejme to bude rozohrané na krátko.
     
    13
    Domáci Krznarić sa dostal k strele, lenže znova bol jeho pokus zblokovaný. Následne sa Glavaš ocitol v ofsajde. Loptu do hry pošle brankár Mucha.
     
    14
    Kubík potiahol akciu po krídle, následne prišiel aj center, lenže ten nebol vôbec presný, pretože loptu poslal za domácu bránu. Kop od brány.
     
    15
    Domáci Krznarić je veľmi aktívny. Tentoraz sa prezentoval nedovoleným zákrokom na Kubíka v strede poľa. Lopta pre Belasých.
     
    16
    Slovan sa hneď po strate lopty prezentuje okamžitým napádaním. Stáva sa to veľmi často, no hneď ju vie získať.
     
    17
    Slovan dal gól!
    Tak ani to dlho netrvalo a dočkali sme sa úvodného presného zásahu. Bol tam rýchly protiútok hostí, no domáci sa stihli vrátiť. Zrazu to bolo štyri na štyri a zdalo sa byť po šanci. Lenže Milinković našiel krásnou prihrávkou TAMÁSA PRISKINA, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi Kováčovi. Maďarský útočník sa z takýchto pozícií nemýli a potvrdil to aj tentoraz. Poslal loptu povedľa brankára Kováča a tá skončila v domácej sieti! Slovan Bratislava sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    19
    Vion teraz vybojoval rohový kop. Domáci hráči sú hnaní za vyrovnaním búrlivým potleskom svojich fanúšikov.
     
    20
    Obrovská šanca Zlatých Moraviec! Lopta z rohu zaplávala priamo do päťky, kde si výborne nabehol Mrsić. Tomu neostávalo nič iné, len loptu zasunúť do brány. Ten však nepochopiteľne prestrelil!
     
    21
    Zreľák potiahol akciu Belasých, prihral spoluhráčovi Priškinovi. Ten vyskúšal svoje šťastie aj teraz, lenže jeho strelecký pokus išiel iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kováč, ktorý nemal žiaden problém.
     
    22
    Brankár Vionu Kováč zatiaľ nepôsobí veľmi presvedčivo. Už druhýkrát pod tlakom odkopol loptu za postrannú čiaru.
     
    23
    Slovan vybojoval rohový kop, ktorý už beží rozohrať Štefánik. Ten poslal loptu do ohňa na hlavu Salátu, lenže píska sa. Bol tam útočný faul jedného z hosťujúcich hráčov.
     
    24
    Ďalšia žltá karta pre domáceho hráča, ale tentoraz to bolo veľmi prísne. Obdržal ju Kovjenić (Zlaté Moravce) za taký faul-nefaul pred vlastným pokutovým územím. Hostia budú rozohrávať priamy kop z veľmi dobrej pozície.
     
    25
    Loptu si postavil kapitán hostí Milinković. Chcel to urobiť najlepšie ako len vedel, lenže jeho pokus letel iba do stredu brány. Možno by to chcelo zmeniť exekútora, pretože tomuto Srbovi to dnes z týchto pozícií príliš nejde.
     
    26
    Priskin centroval do vápna, lenže lopta bola odvrátená. Vyskúšal to znova a tentoraz vybojoval rohový kop, ktorý rozohrá Milinković.
     
    27
    Znova z toho nič nebolo, pretože Saláta v záklone hlavičkoval nepresne. Nasledovať bude kop od domácej brány.
     
    29
    Vion po dlhšom čase pri lopte. Bola tam chyba Podaného, ktorý nepresne prihral v strede poľa a mohlo to dopadnúť oveľa horšie. Prišla strela, ktorá bola zblokovaná na rohový kop. Domáci cítia šancu na vyrovnanie.
     
    30
    Zlaté Moravce dali gól!
    Z ničoho nič sa podarilo Vionu skórovať. Rohový kop domáci zahrali veľmi dobre, keď lopta padla na päťku, kde bola predĺžená na zadnú tyč. Tam bol úplne nekrytý MARIN GLAVAŠ, ktorý nemal problém trafiť odkrytú bránku hostí! Domáci doteraz prevažne bránili, no prišla jedna šanca a padol gól. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    32
    Máme za sebou polhodinu hry. Viac z nej majú viacej hostia, ktorí sú aktívnejší, no stav je nerozhodný. Domáci sa zatiaľ herne veľmi trápia, no gólový zásah spred pár minút im môže pomôcť.
     
    33
    Lásik prenikal dopredu cez stred, ale bol nedovolene poslaný k zemi. Domáci nešetria svojho súpera v súbojoch a neskôr ich to môže mrzieť. Na svojom konte už totiž majú dve žlté karty.
     
    34
    Ďalší faul Zlatých Moraviec. Tentoraz to bolo približne 30 metrov od ich brány. Loptu si postavil stopér Gorosito, ktorý si veľmi veril, no jeho pokus nemal potrebný úspech. Razancia nebola príliš veľká a strela mierila iba do stredu brány.
     
    35
    Belasí teraz tlačia svojho súpera, no nevedia sa presadiť. Obrana domácich vytvorila na vlastnej polovici ihriska hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    36
    Domáci Mrsić v strede poľa poslal k zemi Priskina. Exekútor priameho kopu nebude nikto iný ako kapitán Milinković.
     
    38
    Slovan dal gól!
    Tak predsa sa hostia presadili. Milinković rozohral nevinný priamy kop zo stredu poľa, loptu poslal priamo do pokutového územia, kde si výborne nabehol stopér KORNEL SALÁTA. Ten z bezprostrednej blízkosti nedal Kováčovi žiadnu šancu a loptu upratal do siete! Belasí strhávajú vedenie na svoju stranu a sú na koni.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne päť minút. Podarí sa niektorému z tímov ešte skórovať?
     
    41
    Veľká šanca Zlatých Moraviec! Cebara si výborne nabehol za obranu hostí, ktorá poriadne zaspala. Bol z toho samostatný nájazd mierne z uhla a celkom dobrá príležitosť. Domáci hráč sa dostal aj k strele, lenže lopta mu skočila a jeho pokus bol veľmi nepresný. Cebara to poriadne zbabral.
     
    42
    Pekná akcia hostí, ktorá bola aj zakončená, lenže gól z toho nebol. Strieľal Milinković, ale jeho pokus išiel iba do stredu brány.
     
    43
    Vion sa ešte snaží skórovať, no teraz prišla nepresná prihrávka a lopta prešla mimo bránu za bránkovú čiaru. Nasledovať bude kop od Muchovej svätyne.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    45+1
    Krznarić (Zlaté Moravce) musel zastaviť sľubnú akciu hostí, ktorí sa rútili do dobrej šance. Zaslúžená žltá karta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Slovana Bratislava, ktorí vedú tesne 2:1. Skóre zápasu otvoril už v 17.minúte Priskin, ktorý zužitkoval prihrávku od Milinkovića najlepším spôsobom. Lenže v 30.minúte už bolo vyrovnané, keď sa Glavaš najlepšie zorientoval v pokutovom území hostí a lopta mu doslova padla na nohu. V 38.minúte Saláta presnou hlavičkou strhol vedenie na stranu hostí, ktorí boli aktívnejší, no robili množstvo chýb. Z domácej strany to bolo zo začiatku veľmi slabé. Síce ich gól naštartoval na pár minút, no potom kvalita opäť upadla.

    2.polčas sa začne približne o 20:03.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Hostia začali s rozohrávkou v strede poľa. Tam si loptu prihrávajú stopéri a nikam sa neponáhľajú.
     
    48
    Obrovská šanca domácich! Glavaš našiel krásnou prihrávkou Manceho, ktorý sa rútil sám na Muchu. Snažil sa ho obstreliť, čo sa mu aj podarilo. Lopta mala dobrý smer, no nakoniec skončila tesne vedľa! Už mohlo byť vyrovnané po tejto veľkej šanci, lenže domáci Mance ju dokonale spálil.
     
    49
    Domáci Školník sa dopustil nedovoleného zákroku na Sekulića, Slovan bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    50
    Nebezpečná strela! Opäť bol exekútor Milinković, ktorý to urobil veľmi dobre, lopta už padala do brány, lenže brankár Kováč predviedol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop! Skóre sa teda mohlo meniť aj na druhej strane, no nestalo sa tak.
     
    51
    Nakopávaná lopta na Glavača, ktorý si loptu spracoval a po súboji so stopérom padol na zem. Hlavný rozhodca Štefan Leško mlčí.
     
    52
    Sekulić poslal nebezpečný center do pokutového územia, k strele sa dostal jeho spoluhráč Zreľák, lenže nebolo to dostatočne dôrazné. Brankár Kováč bez problémov loptu pokryl.
     
    53
    Veľká šanca Slovana! Zreľák mohol zvýšiť vedenie hostí, lenže nepochopiteľne nepremenil veľkú šancu. Dostal spätnú prihrávku presne na biely bod, loptu si zastavil a potom prestrelil bránu domácich! Hosťujúci hráč si spytuje svedomie, toto sa dalo určite lepšie zakončiť.
     
    54
    Domáci hráč leží na zemi a potrebuje ošetriť. Hra je na chvíľu prerušená.
     
    55
    Nepresnosť v rozohrávke Vionu sa nám objavuje čoraz častejšie. Teraz to bol dlhý center, no ten nenašil nikoho. Kop od Muchovej brány.
     
    56
    Belasí obliehajú pokutové územie svojho súpera. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    57
    Tak nakoniec prišiel center do ohňa, ktorý si prebral Lásik. Ten si loptu hodil a bol mierne pridržaný za dres. Hosťujúci hráč to cítil a ochotne padol k zemi. Hlavný arbiter nereaguje.
     
    58
    Zlaté Moravce urobili chybu v defenzíve, lenže Priskin neprihral presne. Domáci teraz mali šťastie.
     
    59
    Pekná strela a ešte lepší zákrok! Obranca hostí Podaný sa dostal k strele z rohu šestnástky. Jeho pokus mieril na vzdialenejšiu žrď, no tam bol Kováč, ktorý loptu vyrazil na rohový kop! Krásny zákrok!
     
    60
    Tak teraz si brankár hostí Mucha dovolil veľmi veľa. Otáľal s rozohrávkou a potom už bol pri ňom Mance, Urobil na neho kľučku a padol na zem. Hlavný rozhodca odpískal útočný faul. Lavička hosťujúceho mužstva si poriadne vydýchla.
     
    62
    Máme za sebou hodinu hry. Slovan stále vedie o jeden gól, no to mu nedáva žiadnu istotu troch bodov. Zlaté Moravce za hlasného burácania fanúšikov sa snažia o vyrovnanie, no stále im chýba presné zakončenie.
     
    63
    Domáci Školník si teraz vyšliapol na Sekulića. Toto bol veľmi nepríjemný zákrok, po ktorom obaja hráči ostávajú ležať na zemi. Horšie vyzerá domáci hráč, ktorý potrebuje ošetriť.
     
    64
    Útočník Mance taktiež pritvrdil v súboji, tentoraz to schytal Gorosito. Na hracej ploche sa začína priostrovať.
     
    65
    Krznarić teraz prenikol do pokutového územia, prízemnou prihrávkou hľadal spoluhráčov pred hosťujúcou bránou, no tam sa nikto nepohyboval.
     
    66
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Josip Krznarić, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    67
    Gorosito teraz urobil chybu v rozohrávke, no hneď ju napravil. Aj toto mohlo dopadnúť horšie pre hostí, ale nakoniec z toho nič nebolo.
     
    68
    Šanca domácich! Školník sa predral do pokutového územia, vyskúšal svoju pravačku a jeho pokus skončil tesne vedľa brány! Tak teraz naozaj veľa nechýbalo, aby sme boli svedkami vyrovnania.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Tamás Priskin, prichádza Róbert Vittek.
     
    71
    Gorosito sa prezentoval faulom na polovici ihriska. Domáci sa snažili využiť to, že stopér chýbal pár sekúnd v obranných radoch. Lenže Saláta ho zastúpil a hroziace sa nebezpečenstvo odvrátil.
     
    72
    Zreľák našiel na kraji pokutového územia Štefánika, ten však bol zakrižovaný a bude z toho rohový kop pre hostí. Ten rozohrá kapitán Milinković.
     
    73
    Lopta letela vo vzduchu veľmi dlho a to využil brankár Kováč. Ten si pre ňu vyskočil a bezpečne ju stiahol do náručia.
     
    74
    Sekulić posielal prízemný center do ohňa na Vitteka, lenže ten zblokoval Mrsić. Nasledovať bude rohový kop.
     
    75
    Obrovská šanca Slovana! Zreľák pekným centrom našiel Milinkovića, ktorý hlavičkou predĺžil na Vitteka. Pred ním už bola úplne prázdna brána, no hrotový útočník hostí nepochopiteľne netrafil priestor hosťujúcej brány!
     
    76
    Veľká šanca aj na druhej strane! Orávik unikol po pravom krídle, dostal sa až do vápna a tvrdou strelou trafil vybiehajúceho Muchu do hlavy! Najväčšia šanca domáceho mužstva v druhom polčase, toto bola gólová šanca!
     
    77
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Patrik Sabo.
     
    79
    Útočným faulom sa prezentoval hosťujúci Zreľák, ktorý zastavil akciu Vionu. Toto nebolo na kartu, no domáci si ju pýtajú.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Stefan Cebara, prichádza Denis Bochl.
     
    81
    Domáci rozbiehajú útočnú akciu po pravej strane. Ťahá ju Orávik, lenže jeho prihrávka na stred nebola presná a trafila len Gorosita. Ten loptu odkopol ďaleko od vlastnej brány.
     
    82
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Timotej Záhumenský.
     
    83
    Do konca stretnutia ostáva približne 10 minút aj s nadstaveným časom. Podarí sa Zlatým Moravciam ešte vyrovnať alebo si Slovan postráži priaznivý výsledok?
     
    84
    Očakáva sa záverečný tlak domácich, no zatiaľ sa tak nedeje. Slovan je skúsenejšie mužstvo a teraz to aj potvrdzuje. Drží loptu ďaleko od svojej brány, kde zbiera cenné sekundy.
     
    85
    Belasí si prihrávajú na útočnej polovici ihriska a sú úplne v pohode. Domáci nepochopiteľne ostávajú v bloku a vôbec nenapádajú rozohrávku hostí.
     
    86
    Vittek sa dostal k strele v pokutovom území, lenže jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop. Bolo tam dobré spracovanie, no práca s loptou bola horšia.
     
    87
    Orávik odcentroval pred bránu hostí na Manceho. Ten sa dostal k hlavičke, lenže jeho pokus nebol presný. Toto bola jedna z posledných šancí na vyrovnanie. Loptu do hry pošle brankár Mucha.
     
    88
    Blíži sa nám záver stretnutia. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    89
    Veľká šanca Slovana! Podaný zľava odcentroval do vápna, kde našiel Zreľáka. Ten sa dostal k zakončeniu, lenže jeho pokus išiel iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Kováč, ktorý nemal žiaden problém.
     
    90
    Glavaš (Zlaté Moravce) fauloval pri postrannej čiare Podaného za cenu karty žltej farby.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90+2
    Šanca Zlatých Moraviec! Mrsić nacentroval do pokutového územia na Orávika, ten sa dostal k streleckému pokusu. Jeho krížna strela bola veľmi dobrá, ale lopta nakoniec skončila tesne vedľa!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Slovanu Bratislava, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. Za domácich sa presadil Glavač a za hostí skórovali Priskin a Saláta. Vion sa po zápase nachádza na 9.mieste, Belasí na 3.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (20:52:13)

    Marek Farkaš


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Glavaš – 17. Priskin, 38. Saláta (Milinkovič)

    Karty:   9. Tipurić (ZMO), 24. Kovjenić (ZMO), 45+1. Krznarić (ZMO), 90. Glavaš (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Tipurić, Mrsić, Burić, Cebara (80. Bochl) – Mance, Krznarić (66. Rejdovian), Orávik, Kovjenić – Glavaš, Školník.
    Náhradníci: Ranilović – Milojević, Bochl, Rejdovian.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Gorosito, Saláta, Podaný – Lásik, Štefánik (77. Sabo) – Milinkovič (C), Zreľák, Kubík (82. Záhumenský) – Priskin (69. Vittek).
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Sabo, Záhumenský, Gašparovič, Kotula, Vittek.

    Rozhodca: Štefan Leško – Erik Weiss, Martin Špivak