Tisková konference FK Mladá Boleslav (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference FK Mladá Boleslav

cz Pondelok 13.07.2015, 12:00Tlačové konferencie
     
    Z mé strany je to pro tentokrát vše, přeji dobrou chuť k pondělnímu obědu a u dalších onlajnů se budu těšit – na počtenou! (12:27:18)
     
    Předsezónní tisková konference FK Mladá Boleslav právě skončila.
     
    "Budeme se snažit zvládnout první zápas bez inkasovaného gólu," nastínil taktiku Karel Jarolím.
     
    "Je to mužstvo, které se snaží hrát kombinačně, navíc hraje domácí zápasy na umělé trávě. To pro nás bude určitá překážka, ale budeme se pochopitelně snažit přizpůsobit se. Musíme se na ně připravit, dokážou na soupeře vytvářet tlak a chodí vysoko do presinku. Musíme být obezřetní," řekl Jarolím na adresu norského Strömsgodsetu.
     
    "Kádr ještě uzavřený není, když nenastane zvláštní komplikace, tak se k nám ve středu připojí Vojtěch Kubista na roční hostování s obcí z Jablonce. Máme v hlavě i další posily, ale kádr vypadá velmi zdravě," prozradil Josef Dufek.
     
    Karel Jarolím: "Brankářskou jedničku jasně určenou nemáme, ale do prvního zápasu by měl nastoupit Robert Veselovský."
     
    "Do čtvrtečního zápasu Milan Baroš a Jiří Skalák určitě nezasáhnou. Do začátku ligy však budou k dispozici," doplnil Jarolím.
     
    "Milan Baroš zatím má individuální režim, ale věřím, že se brzy zapojí k mužstvu," odtajnil dosavadní absenci bývalého reprezentanta Karel Jarolím.
     
    "Uděláme vše pro to, abychom byli úspěšní v lize, poháru i Evropě. Přivedli jsme do týmu hráče, kteří nám svou kvalitou pomůžou k tomu, abychom byli ještě silnější. Mužstvo je dobře poskládané a věříme, že budeme atakovat nejvyšší příčky," pravil kapitán týmu Lukáš Magera.
     
    "Drželi jsme se plánu, který jsme si zvolili a jsem rád, že se nám podařilo zabudovat nové posily a navrátilce z hostování. Věřím, že výsledky a herní projev potvrdíme i v ligové soutěži a byl bych moc rád, kdybychom si působení v evropských pohárech oproti loňsku prodloužili. Cílem pro další ročník bude obhájení pozic v evropských pohárech a zlepšení herního projevu. Chceme hrát ofenzivně," ujistil trenér Karel Jarolím.
     
    "Přes léto se udělal velký kus práce k dobudování kádru. Měli bychom být připravení v plné síle, mimo hru je pouze zraněný Lukáš Hůlka. Rádi bychom udělali další krok vpřed v Synot lize a "pozlobili" týmy před námi, první krok nás čeká již ve čtvrtek v předkole Evropské ligy proti Strömsgodsetu," řekl Dufek.
     
    Sportovní cíle klubu představí prezident klubu Josef Dufek.
     
    Na úvod klub představil nového partnera Adidas. Mladoboleslavští budou oblékat dresy této německé značky a Městský stadion nově ponese název Adidas Aréna.
     
    Na tiskové konferenci jsou kromě Jiřího Korose, manažera komunikace, přítomni prezident Josef Dufek, trenér Karel Jarolím a útočník Lukáš Magera.
     
    TIsková konference FK Mladá Boleslav právě začala.
     
    Tisková konference začne už za několik minut.
     
    Na tiskové konferenci zástupci klubu odhalí cíle a ambice pro nadcházející ročník a poté bude následovat týmové focení.
     
    Dobrý den. Vítejte u sledování textového přenosu z tiskové konference fotbalového klubu FK Mladá Boleslav. Tisková konference začne v pravé poledne.

    Vojtěch Balon