Švédsko – Slovensko 5:4 (kon.) | Fínsko – Kanada 2:4 (kon.)
koniec
Fínsko
2:4 (1:1, 0:1, 0:0, 1:2)
Kanada
cz Sobota 11.07.2015, 19:00 • Tampere, Hakametsa Arena • Majstrovstvá sveta v inline hokeji IIHF • Finále
Predzápasové kurzy
Partner:
    Brendan BAUMGARTNER - 2:4
     
    44:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je pro Finsko obrovská škoda. BRENDAN BAUMGARTNER dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, odkud nedal svoji přesnou střelu Hovimu žádnou šanci. Asistence: Adam Ross.
    Jimi PALANTO - 2:3
     
    43:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle bude ještě finálové drama. Krásně to udělal JIMI PALANTO, který se dostal před brankou k puku, následně si položil Leggateho a zakončoval do zcela odkryté klece. Asistence: Kristian Kuusela.
    Dave HAMMOND - 1:3
     
    41:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak teď už to bude pro Finy hodně těžké. DAVE HAMMOND se dostal ke střele z vrcholu pravého kruhu, ta jen prosvištěla pod horní tyčku. Asistence: Adam Ross a Thomas Woods.
    Brett BULMER - 1:2
     
    19:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada otáčí průběh utkání. Tak dlouho si hrál s pukem BRETT BULMER, až se odhodlal ke střele. Krásně si najel do středu levého kruhu a přesnou střelou pod horní tyč otočil vývoj utkání. Asistence: Kirk French.
    Dave HAMMOND - 1:1
     
    03:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! DAVE HAMMOND se ujal kotouče, krásně si najel z pravé strany a přesnou střelou mezi betony vyrovnal! Asistence: Brendan Baumgartner a Adam Ross.
    Janne LAAKKONEN - 1:0
     
    01:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na úvodní branku jsme tedy dlouho čekat nemuseli. Krásnou a zároveň zpětnou přihrávku dostal mezi kruhy JANNE LAAKKONEN, ten svoji přesnou střelou z první otevřel skóre utkání. Asistence: Marko Virtala.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 2. Laakkonen (Virtala), 44. Palanto (Kuusela) – 4. Hammond (Baumgartner, Ross), 20. Bulmer (French), 42. Hammond (Ross, Woods), 45. Baumgartner (Ross)


    Fínsko: Hovi (Taponen) – Pukka, Markkanen, Palanto, Kuusela – Partanen, Penttinen, Laakkonen, Virtala – Saarinen, Lappalainen, Joki-Erkkilä, Jokinen – Lohtander, Aalto
    Kanada: Leggat (Nixon) – Foote, Hammond, Henderson, French – Woods, Bulmer, Ross, Baumgartner – Rauckman, McKibbon, Isaacs, Luscombe – Santiago, Vanderhoek

    Rozhodca: Roland Aumueller (GER) – Dan Dreger (USA)