Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
Tlačová konferencia Europa FC (GIB) (kon.) | Tlačová konferencia Glentoran FC (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia Glentoran FC pred odvetou 1.predkola Európskej ligy

Streda 08.07.2015, 18:45Tlačové konferencie
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 18:45.
     
    Dobrý deň, vitajte pri on-line prenose z tlačovej konferencie tímu Glentoran FC pred odvetou 1.predkola Európskej ligy. Odpovedať na otázky novinárov (počet 1 – z Onlajny.eu) bude hlavný tréner Glentoranu Eddie Patterson a Stephen Henderson (prezident klubu).
     
    Tlačová konferencia sa práve začala.
     
    Eddie Patterson: "Za posledné 2-3 týždne sme veľa cestovali a hrali veľa zápasov, čo sa prejavilo aj na výsledku prvého zápasu so Žilinou. Máme pomerne oslabenú zostavu, pretože pre nás sezóna začína až o 5 týždňov, a tak máme problém povolať všetkých hráčov z dovoleniek. MŠK je pre nás ťažký súper, ale pevne verím, že naši hráči vďaka tomuto zápasu získajú viac skúseností pred našou ligou."
     
    Eddie Patterson: "Máme niektorých hráčov, ktorí sú na dovolenkách, niektorých zranených, ale v podstate bude zostava identická s prvým zápasom."
     
    Eddie Patterson: "Do Žiliny sme pricestovali až dnes popoludní, štadión sa nám páči, ale dokopy nič sme ešte nevideli. Večer sa pôjdeme prejsť do mesta, tak uvidíme. Počuli sme o slovenských baroch už celkom dosť informácií :)."
     
    To je z dnešnej tlačovej konferencie všetko, ja vám ďakujem za pozornosť a pozývam vás sledovať zajtrajší zápas MŠK Žilina – Glentoran FC od 19:30 na Onlajny.eu. Príjemný zvyšok večera priatelia. (18:51:48)

    Dávid Švec