Česko – Slovinsko 3:2 (kon.) | Nemecko – Slovensko 1:2 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Nemecko
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
Slovensko
Utorok 07.07.2015, 15:00Majstrovstvá sveta v inline hokeji IIHF • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovensko napokon v samostatných nájazdoch ukázalo pevnejšie nervy a základnú skupinu ukončilo víťazstvom. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok dňa. (16:51:36)
     
    Najlepší hráč Nemecka v tomto zápase je brankár Jochen Vollmer, zo Slovenska si ocenenie prevzal Juraj Jurík.
     
    Koniec zápasu.
     
    53:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovensko.
    Autorom víťazného gólu je TOMÁŠ JAŠKO.
     
    5. séria
    2:3
    Max SCHMIDLE svoj nájazd nepremieňa a Slovensko v zápase víťazí!
     
    5. séria
    2:3
    Tomáš JAŠKO premieňa.
     
    4. séria
    2:2
    Patrick SEIFERT nepremieňa.
     
    4. séria
    2:2
    Poradie sa otočilo, ale Slováci gól nedávajú.
     
    3. séria
    2:2
    Tomáš JAŠKO musel dať a napokon sa mu to po tvrdej strele aj podarilo!
     
    3. séria
    2:1
    Steffen TOLZER si výborne položil nášho brankára a posiela svoj tím do dôležitého vedenia!
     
    2. séria
    1:1
    Miroslav PREISINGER premieňa.
     
    2. séria
    1:0
    Daniel KRZIZOK nepremieňa.
     
    1. séria
    1:0
    Jakub RUČKAY volil strelu, ale tú gólman chytil.
     
    1. séria
    1:0
    Ako prvý išiel na samostatný nájazd Nemec Patrick SEIFERT. Ten si v zakončení gólmana poriadne vymiešala puk mu pomedzi betóny prepasíroval za čiaru.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Ani po predĺžení sme víťaza zápasu nespoznali a nasledovať budú samostatné nájazdy.
     
    53:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    52:19
    Medzičasom sa nám začala posledná minúta predĺženia. V útoku sú stále nemeckí hokejisti, ktorí by tento zápas radi rozhodli.
     
    51:56
    Na ihrisku sa stále nič nemení. Puk si drží Nemecko, ale nevidíme žiaden strelecký pokus. Stav je stále vyrovnaný.
     
    51:06
    Slováci napokon puk svojmu súperovi z hokejky vzali, ale takisto v útoku nič nevymysleli. Nikto nechce urobiť zbytočnú chybu, čakajú nás ešte necelé dve minútky predĺženia.
     
    50:40
    Nemecko výrazne upokojilo hru a vytlačilo Slovákov od Vollmerovej bránky. V útoku síce Nemci zatiaľ nič nevymysleli, ale puk majú plne pod kontrolou.
     
    50:13
    Nemecko sa potrebovalo upokojiť, pretože v úvode predĺženia bolo iba stiahnuté pred vlastnou bránkou a dokonca muselo čeliť aj obrovskej šanci našich chlapcov. Zdá sa, že oddychový čas splnil svoj cieľ, pretože Nemci posielajú puk k našej bránke už druhýkrát v rade.
     
    49:47
    Nemecký tréner si vyžiadal oddychový čas.
     
    49:02
    Mohlo byť rozhodnuté! Martin Šiller sa dostal za obranu a sám sa rútil na brankára, ale Vollmer si napokon poradil aj s týmto zakončením a podržal Nemecko!
     
    48:37
    Predĺženie sa začalo veľkou snahou Slovenska o skórovanie. Naši chlapci sa ihneď natlačili pred bránku súpera a Vollmer dokonca skončil na zemi, ale našťastie sa mu nič vážnejšie nestalo a bude môcť pokračovať v hre.
     
    48:20
    V úvode predĺženia si puk vzali na hokejky naši chlapci a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Narazili ale na pozornú obranu súpera a zatiaľ sa im to nedarí.
     
    48:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Po dvojminútovej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie.
     
    48:00
    Štvrtá štvrtina sa skončila.
     
    47:18
    Slovensko sa nevie dostať do útoku, pretože nemeckí hokejisti výborne forčekujú pred našou bránkou a nedovolia nám rozohrať.
     
    47:01
    Medzičasom sa nám začala posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Slovensko sa stiahlo za svoju bránku a bude rozohrávať novú útočnú akciu.
     
    46:06
    Slovensko sa dokázalo ubrániť a v dvojici sa presunulo na opačnú polovicu ihriska. Tam sme síce videli pas smerujúci na voľného hráča, ale puk bol skutočne veľmi tvrdý a adresáta nenašiel.
     
    45:44
    Nemecko ostáva v útoku a neprestáva so svojou ofenzívnou snahou. Nemci vyhrávajú na strely pomerom 27:16 a pokúšajú sa o rozhodnutie celého zápasu.
     
    45:03
    Tempo zázračne vzrástlo a zrazu sa je na čo pozerať na oboch stranách. Nemeckí hokejisti opäť získali puk a opäť sa natlačili do útoku, ale Neumann povyšiel z bránky a hodil sa po puku.
     
    44:41
    Hra sa teraz poriadne rozprúdila a videli sme skvelú šancu aj na opačnej polovici! Tam sa medzi kruhy natlačil Adam Šimonič a prudko pálil, ale jeho pokus skončil iba v lapačke skvelého Vollmera.
     
    44:15
    Výbornú šancu na skórovanie teraz predviedli Nemci! Po ľavej strane sa dopredu nahrnul Krzizok a nebezpečne vypálil, ale Neumann si puk postrážil.
     
    43:33
    Slovensko vzalo súperovi puk a bleskovo sa presunulo do útoku. Tam sme videli iba akýsi teč prihrávky, ktorý síce smeroval na Vollmera, ale s týmto nemohol mať nemecký gólman žiadny problém.
     
    42:54
    Napokon sme ale žiadne nebezpečenstvo nezaznamenali a zápas pokračuje v pomerne neatraktívnom tempe. Loptu si teraz pri svojej bránke prevzali Nemci a pokúsia sa zaútočiť.
     
    42:03
    Slovensko si na puk počkalo za svojou bránkou a po prestriedaní bude útočiť. Nemci takisto vymenili hráčov za čerstvé sily, takže snáď uvidíme lepšiu akciu.
     
    41:28
    V tomto zápase padli doposiaľ iba dva góly a to je na inline hokej skutočne málo. Snahu síce žiadnemu z celkov uprieť nemôžeme, ale celkové tempo dnes žiadnu gólovú smršť ani nepripúšťa.
     
    40:22
    Pred našu bránku sa teraz natlačil aj Huba Sekesi, ale Neumann bol opäť pozorný a nedovolil mu skórovať popri pravej žrdi.
     
    40:00
    Iba 11 sekúnd po buly dokázalo Nemecko vystreliť opäť a opäť z toho bola práca pre nášho brankára! Neumann ale predvádza skutočne zodpovedný výkon a všetko má plne pod kontrolu.
     
    39:49
    Nemecko sa od začiatku tejto štvrtiny muselo iba brániť a až teraz sa mu podarilo presunúť do útoku. Tam sme videli nahodenie na našu bránku, ale Neumann si výborne poradil.
     
    38:59
    Slovensko ešte ostáva v útoku, ale defenzíva Nemcov je skutočne skalopevná a nedovoľuje nám žiadne lepšie zakončenie.
     
    38:44
    Slovensko sa opäť usadilo v útoku a pokúsilo sa tam niečo vymyslieť. Za medzikružie si puk potiahol Novajovský a zdalo sa, že bude strieľať, ale napokon si to rozmyslel a volil iba prihrávku.
     
    37:56
    Pri puku sú striedavo hráči oboch celkov, ale nikto nechce urobiť zbytočnú chybu, takže žiadne riskovanie nevidíme.
     
    37:01
    Prvá minúta štvrtej štvrtiny nepriniesla na ihrisko žiadne nebezpečné strely ani situácie a stav je stále vyrovnaný.
     
    36:24
    Slovensko začalo aktívne a ihneď sa pokúša niečo vymyslieť. Naši chlapci sú v útoku, ale v tejto štvrtine zatiaľ bez strely.
     
    36:01
    Začala sa štvrtá štvrtina.
     
    36:00
    Tretia štvrtina sa skončila.
    35:58.
     
    35:58
    Gól neplatí! V samom závere tejto štvrtiny sa napokon nemeckí hokejisti ešte presunuli do útoku a skúsili to tam strelecky. Ich rana bola skutočne veľmi tvrdá a skončila medzi betónmi Neumanna, ale za čiaru mu puk napokon neprepadol.
     
    35:58
    Nemecko dalo gól? Rozhodca sa musí poradiť s videoarbitrom!
     
    35:34
    Slovensko vyvinulo na súpera skutočne zaujímavý tlak, ale Nemci odolali a našich reprezentantov poriadne zničili. Odovzdávame puk a odchádzame striedať.
     
    34:58
    Nemci v defenzíve ostávajú aj pri plnom počte hráčov! Slovenskí hokejisti držia puk na svojich hokejkách a pokúšajú sa prekvapiť, zatiaľ ale bezúspešne.
     
    34:23
    Nemecko už hrá medzičasom v plnom počte. Naši súperi mali počas oslabenia veľa práce, ale všetko napokon zvládli a dokázali sa ubrániť.
     
    33:58
    Slovensko ostalo v útoku aj po buly a Ručkay to teraz z pravej strany skúsil prihrávkou na spoluhráča. Ani po krížnom pase ale napokon strela Slovenska brankára neohrozila, pretože puk zastavili Nemci iba svojím telom.
     
    33:19
    Slovensko začalo presilovku veľmi aktívne a takmer sme sa ujali vedenia! Z pravej strany sa priamo pred brankára natlačil Jakub Ručkay, ale gólman Vollmer napokon predviedol skvelú orientáciu a dokázal prudké zakončenie zachytiť.
     
    32:33
    Nemecko sa bude brániť! Jeho jediný strelec Yannik Baier sa previnil nedovoleným zákrokom a smeruje na trestnú lavicu.
     
    31:52
    Takmer sme to zakríkli! Videli sme skvelú šancu Slovenska, ktoré sa dostalo pred bránku súpera až v trojici, ale zakončujúci hráč napokon nedokázal brankára prekvapiť.
     
    30:47
    Medzičasom už hrajú v plnom pošte aj Nemci a na ihrisku sa stále nič nemení. Hokejisti sa síce snažia a preháňajú sa z jednej strany na druhú, ale v tomto zápase nám výrazne chýba lepšie premieňanie šancí, takže stále čakáme na tretí gól.
     
    30:20
    Slovensko hrá svoju presilovku a usadilo sa v útoku, ale našim chlapcom sa tam nedarí nič vymyslieť. Nemci nás zatlačili iba do rohu ihriska, odkiaľ nedokážeme vystreliť.
     
    29:56
    Aktuálne vidíme opäť vyrovnaný súboj, ale ani jednu streleckú príležitosť. Slovensko bude hrať o malý moment v plnom počte.
     
    29:17
    Nemecko bude mať na svojom konte ďalšieho potrestaného hráča! Za nedovolené bránenie smeruje na trestnú lavicu Max Schmidle.
     
    29:15
    Nemci začali skutočne bleskovo a ihneď sa presunuli do útoku. Skúsili to aj strelecky, ale ich pokus Neumann dobre videl a pohodlne ho chytil.
     
    28:53
    Nemecko hrá v plnom počte a začína sa jeho skrátená presilovka.
     
    28:43
    Pomer síl na ihrisku sa vyrovná! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Juraj Jurík.
     
    27:33
    Nemecko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Daniel Menge.
     
    26:54
    Nemecko sa presunulo do útoku a vypracovalo si tam výbornú šancu na skórovanie! Spoza obrany pálil zadák Duck priamo na bránku, ale náš gólman situáciu prečítal a puk zastavil hruďou.
     
    26:04
    Do útoku sa opäť dostalo aj Slovensko. Mrázik puk posúval do lepšej pozície svojim spoluhráčom, ale tí boli v poslednej chvíli dobre pokrytí a napokon sme nedokázali vystreliť.
     
    25:16
    A Neumann má skutočne aj naďalej veľa práce! Strely, ktoré na neho lietajú, síce nie sú extrémne nebezpečné, ale náš gólman musí byť aj napriek tomu stále v strehu.
     
    24:59
    Slovensko po buly pred svojou bránkou puk odvrátilo na opačnú stranu, ale nepríjemného súpera sme sa ešte nezbavili. Nemci si počas prestávky určite povedali, že chcú získať vedenie späť na svoju stranu.
     
    24:47
    Nemecko začalo aktívne a ihneď sa presunulo do útoku. Tam to Nemci skúsili nahodením z ľavej strany, ale to skončilo iba v lapačke nášho gólmana.
     
    24:01
    Začala sa tretia štvrtina.
     
    Slovensko v druhej štvrtine dokázalo vyrovnať, čo ho psychicky veľmi posilnilo a aktuálne je na hracej ploche o niečo lepším tímom. Pevne veríme, že to našim chlapcom vydrží aj po prestávke!
     
    24:00
    Druhá štvrtina sa skončila.
     
    23:48
    Prebiehajú posledné minúty tejto štvrtiny a slovenskí hokejisti majú puk stále pod kontrolou. Nemecko sa bráni, ale nemá s tým vážnejšie problémy.
     
    23:05
    Slováci sa napokon dostali k zakončeniu z ľavej strany, ale to bolo pre Vollmera veľmi čitateľné a nemecký brankár s ním nemohol mať problém.
     
    22:36
    Hra sa výrazne upokojila a Slovensko zbiera puk za svojou bránkou. Naši chlapci budú opäť útočiť, Nemecko sa už stiahlo do defenzívy.
     
    22:02
    Nemci dokonca preniesli hru na opačnú polovicu ihriska a predviedli tam tvrdú strelu. Spoza obrany to skúšal Sturm, ale jeho pokus skončil iba na hrudi nášho brankára.
     
    20:16
    Medzičasom sa nám začala posledná štvorminútovka druhej štvrtiny. Slovensko je stále aktívne a napáda rozohrávku súpera, ale Nemci sa zatiaľ pohodlne bránia.
     
    19:52
    Našim chlapcom gól veľmi pomohol a aj naďalej sa držia v útoku. Slovensko je psychicky na koni, Nemci majú čo robiť, aby neprišli o puk.
    19:26. Roman ŠIMUNEK - 1:1
     
    19:26
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovensko sa dostalo na útočnú časť ihriska a ROMAN ŠIMUNEK predviedol spoza obrany výbornú tvrdú strelu, ktorou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    17:58
    Tolzer predviedol výbornú individuálnu akciu a Nemecko mohlo vyhrávať už rozdielom dvoch gólov! Nemecký obranca sa sám preštrikoval až k pravej žrdi našej bránky a zakončoval, ale napokon bol dobre tiesnený a skončil na zemi.
     
    17:10
    Máme tu vzájomné vylúčenie na oboch stranách. Za našich odchádza na trestnú lavicu Jakub Ručkay, z nemeckej strany si oddýchne Christian Poetzel. Obaja za hrubosť.
     
    16:51
    Slovensko ale napokon svoju útočnú akciu predsa len predviedlo a pokojne mohlo byť vyrovnané! Na konci našej snahy bol Prokop, ktorý puk jemne nasmeroval smerom do siete, ale brankár Nemecka situáciu zvládol.
     
    16:09
    Hneď prvý pokus o útok bol ale zastavený už v strede ihriska, pretože Nemci tento priestor veľmi dobre vykrývajú. Musíme sa vrátiť za svoju bránku a začať odznova.
     
    15:35
    Slovensko hrá medzičasom v plnom počte a môže tak opäť pomýšľať na útočenie. Naši chlapci sa v dohľadnej dobe pokúsia o vyrovnanie.
     
    15:01
    Slovensko dokonca dokázalo puk vyhodiť cez všetky čiary a náš súper má s vážnejším ohrozením Neumannovej bránky veľké problémy. Naši chlapci sa bránia veľmi dobre.
     
    14:37
    Slovensko sa už od začiatku oslabenia musí poctivo brániť, pretože Nemci cítia šancu na zvýšenie svojho náskoku. Zatiaľ im ale nič vážnejšie nedovoľujeme a lepšia strela neprichádza.
     
    13:55
    Slovensko sa bude opäť brániť! Už naším tretím mužom na trestnej lavici v tomto zápase je Andrej Mrázik.
     
    13:20
    Obrovská šanca Slovenska! Milan Šiller sa dostal za obranu súpera a sám sa rútil na bránku. V samostatnom úniku volil síce strelu, ale Vollmer sa stihol presunúť a zmaril mu ju.
     
    12:44
    Naopak, Slovensko puk v útoku stratilo a muselo sa vrátiť do defenzívy. V nej sme čelili strele z ľavej strany od mantinelu, ale Neumann si s ňou poradil.
     
    12:13
    Slovensko okamžite po buly pokračuje vo svojej útočnej snahe a presunulo sa do útoku. naši chlapci sa síce veľmi snažia, ale k strele sa zatiaľ nedostali.
     
    12:01
    Začala sa druhá štvrtina.
     
    Prvá štvrtina je minulosťou. Videli sme v nej veľmi opatrný a pomerne nezáživný hokej, ktorý zatiaľ priniesol iba jeden gól a žiadnu vyloženú šancu Slovenska.
     
    12:00
    Prvá štvrtina sa skončila.
     
    11:43
    Méry je už späť na hracej ploche a Slovensko sa dokázalo ubrániť. do šatní pôjdeme s jednogólovou stratou na súpera.
     
    11:27
    Puk sme opäť dostali cez všetky čiary a zdá sa, že už sa dokážeme ubrániť!
     
    10:59
    Slovensko sa napokon dokázalo ubrániť a puk vyhodilo cez všetky čiary. Pred nami je posledná minúta tejto časti hry.
     
    10:22
    Nemci začali veľmi aktívne a ihneď sa dostali do dobrého zakončenia! Videli sme strelu spoza obrancu, ktorú chcel ešte do siete dorážať Duck, ale toho sme v poslednej chvíli vzorne pokryli.
     
    10:13
    Slovensko sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Tomáš Méry.
     
    09:25
    Čas na vyrovnanie v prvej štvrtine sa kráti a naši chlapci sa stále musia iba brániť. Nemci sú v útoku veľmi nepríjemní a po vsietenom góle aj psychicky silní.
     
    08:01
    Nemci sa presunuli do útoku a vypracovali si tam obrovskú šancu! Bol v nej Veit Holzmann, ktorý pálil priamo z pravej strany spred brankára, ale náš gólman sa dokázal bleskovo presunúť a jeho strelu chytil.
     
    07:34
    Slovensko to stále skúša, snahu našim chlapcom rozhodne nemožno uprieť. Na ľavej strane si teraz puk pýtal Šimonič, ale aj keď ho dostal, bol už vo veľkom uhle a zakončovať nemohol.
     
    06:51
    Slovensko sa ihneď dostalo k puku a pokúsilo sa o rýchlu odpoveď. Nemci ale hrajú v defenzíve veľmi dobre a nedovoľujú nám usadiť sa pred bránkou.
    06:29. Yannik BAIER - 1:0
     
    06:29
    Nemecko dalo gól!
    Nemci sa so šťastím dostávajú do vedenia! YANNIK BAIER výborne obkrúžil našu bránku a napokon aj vystrelil z uhla, pričom jeho pokus si naši hokejisti za svojho gólmana nešťastne zrazili sami.
     
    05:42
    Výborná šanca nemeckých hokejistov! Naši súperi najskôr obkrúžili bránku, aby potom prihrávku priamo pred ňu dostal nepokrytý Menge, ktorý ale v rýchlosti napálil iba hruď Neumanna.
     
    04:56
    Slováci sa stále pokúšajú zaútočiť, ale ich súper obsadil stred poľa a naši chlapci to tak majú veľmi náročné. Aj teraz naši reprezentanti už niekoľkýkrát začínajú spoza svojej bránky.
     
    03:31
    Prácu mal teraz po veľmi dlhej dobe náš gólman Neumann, ktorý si však iba postrážil loptičku smerujúcu pozdĺž jeho bránkoviskom. Žiadne nebezpečnejšie zakončenie sme nevideli.
     
    02:45
    Hra je v úvode zápasu pomerne pokojná a nesledujeme žiadnu vyloženú šancu ani na jednej strane ihriska. Obaja brankári zatiaľ môžu byť pokojní.
     
    02:05
    Slovensko hrá medzičasom v plnom počte, ubrániť sme sa dokázali bez akýchkoľvek problémov.
     
    01:58
    Na opačnej strane dokonca Slovensko odviedlo kusisko dobrej práce a vo vlastnom oslabení nazbieralo cenné sekundy! Puk podržal Ručkay a ešte ho posunul Šimunkovi, ktorý strieľal, ale iba do Vollmera.
     
    01:19
    Nemci okamžite začali aktívne a ihneď po buly prudko vypálili na nášho brankára. Ten ale napokon zasahovať nemusel, pretože puk skončil tesne vedľa jeho ľavej žrde.
     
    00:35
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za faul v strede ihriska Peter Novajovský.
     
    00:35
    Nemci vyhrali buly pred svojou bránkou a Krzizek puk zaviezol na opačnú stranu. Tam sa mu podarilo pekne vystreliť, ale hra je prerušená a nasledovať bude vylúčenie.
     
    00:25
    Prvé buly tohto zápasu získali na svoje hokejky Slováci, ktorí sa ihneď stiahli k svojej bránke, odkiaľ puk po ľavej strane okolo mantinelu rozohrali na opačnú polovicu ihriska, ale tam ho iba odovzdali brankárovi Vollmerovi.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení a zápas sa o malý moment začne. Nemecko nastúpi v čiernych dresoch, Slováci v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Nemecko: Vollmer (Ower) – Duck, Sturm, Tolzer, Seifert, Borrmann, Poetzel – Schmidle, Menge, Horka Sekesi, Krzizok, Holzmann, Baier, Huba Sekesi, Deubler

    Slovensko: Neumann (Valúch) – J. Ručkay, Ertel, Novajovský, Preisinger, Jaško, Mrázik – Šimonič, Šimunek, J. Jurík, Méry, Šiller, Prokop

    Rozhodca: Dániel Soós (HUN) – Dylan Williams (CAN).
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní majstrovstiev sveta v inline hokeji. Slovensko dnes odohrá svoj tretí zápas na tomto podujatí. Po prehrách s Kanadou a USA bude naším ďalším súperom Nemecko.

    Slováci patria na tomto šampionáte medzi elitnú svetovú osmičku, kde sú okrem nich Kanaďania, Česi, Fíni, Američania, Švédi, Nemci a Slovinci. V ďalšej divízii sú výber Chorvátska, Rakúska, Lotyšska, Maďarska, Veľkej Británie, Austrálie, Argentíny a Bulharska.

    Program Slovenska na MS:
    5.7. 19:00 Slovensko – Kanada
    6.7. 15:00 Slovensko – USA
    7.7. 15:00 Slovensko – Nemecko

    Nominácia Slovenska na MS:
    Brankári: Viktor Valúch, Vladimír Neumann
    Obrancovia: Boris Ertel, Tomáš Jaško, Andrej Mrázik, Peter Novajovský, Miroslav Preisinger, Jakub Ručkay
    Útočníci: Juraj Jurík, Tomáš Méry, Juraj Prokop, Milan Šiller, Adam Šimonič, Roman Šimúnek
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
    Góly a asistencie: 7. Baier – 20. Šimunek, rozh. náj. Jaško

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Patrick Seifert (GER)
    1:0   Jakub Ručkay (SVK)
    2. séria:
    1:0   Daniel Krzizok (GER)
    1:1   Miroslav Preisinger (SVK)
    3. séria:
    2:1   Steffen Tolzer (GER)
    2:2   Tomáš Jaško (SVK)
    4. séria:
    2:2   doplníme (SVK)
    2:2   Patrick Seifert (GER)
    5. séria:
    2:3   Tomáš Jaško (SVK)
    2:3   Max Schmidle (GER)


    Nemecko: Vollmer (Ower) – Duck, Sturm, Tolzer, Seifert, Borrmann, Poetzel – Schmidle, Menge, Horka Sekesi, Krzizok, Holzmann, Baier, Huba Sekesi, Deubler
    Slovensko: Neumann (Valúch) – J. Ručkay, Ertel, Novajovský, Preisinger, Jaško, Mrázik – Šimonič, Šimunek, J. Jurík, Méry, Šiller, Prokop

    Rozhodca: Dániel Soós (HUN) – Dylan Williams (CAN)