Česko – Slovinsko 3:2 (kon.) | Nemecko – Slovensko 1:2 (2:3 po s.n.)
koniec
Česko
3:2 (1:0, 2:1, 0:0, 0:1)
Slovinsko
cz Utorok 07.07.2015, 13:00 • Tampere, Hakametsa Arena • Majstrovstvá sveta v inline hokeji IIHF • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    Sašo RAJSAR - 3:2
     
    38:40
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    No, tak hosté ještě dramatizují utkání. SAŠO RAJSAR se před brankou dostal ke kotouči a následnou střelou se nemýlil. Asistence: Miha Brus a Anže Lončar.
    Mikuláš ZBOŘIL - 3:1
     
    22:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na další branku jsem dlouho čekat nemuseli. Krásnou kolmici dostal na pravou stranu MIKULÁŠ ZBOŘIL, který svoji pohotovou střelou k bližší tyči nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Asistence: Martin Vozdecký a Pavel Strýček.
    Tomáš RUBEŠ - 2:1
     
    21:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla krásná akce v podání hráče s číslem 73. TOMÁŠ RUBEŠ si najel z levé strany, obehrál dva hráče a následně si i položil Trelce, nakonec zakončoval do zcela odkryté branky. Bez asistence.
    Jure SOTLAR - 1:1
     
    18:58
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro Čechy hodně smolná branka. Na levé straně se dostal k puku JURE SOTLAR, který si najel do středu kruhu a přesnou střelou prostřelil Halodu. Asistence: Rok Jakopič a Klemen Sodržnik.
    Pavel STRÝČEK - 1:0
     
    08:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku. Jednu ze střel ještě zkoušel dorážet u tyčky Šimo, ale Trelc vyrazil puk před sebe, kde byl připraven PAVEL STRÝČEK, ten už neměl problém se zakončením. Asistence: Michal Šimo a Martin Vozdecký.

    Adam Soukup

    Góly a asistencie: 9. Strýček (Šimo, Vozdecký), 22. Rubeš, 23. Zbořil (Vozdecký, Strýček) – 19. Sotlar (Jakopič, Sodržnik), 39. Rajsar (Brus, Lončar)


    Česko: Haloda (Jirkův) – Strýček, Šebek, Vozdecký, Šimo – Demel, Obdržálek, Kubica, Hrazdira – Zbořil, Zahradníček, Rubeš, Kuťák
    Slovinsko: Trelc (Pavlič) – Erman, Brus, Rajsar, Remar – Frol, Berlisk, Zerdin, Lončar – Sodržnik, Leben, Sotlar, Jakopič

    Rozhodca: Jeffrey Scott (AUS) – Alexander Singer (GER)