Poprad – Michalovce 2:1 (kon.) | Varnsdorf – Bohemians 2:3 (kon.) | Kraków – Ružomberok 3:1 (kon.)
Slavia – FK Dinamo Moskva 1:1 (kon.) | Sparta Praha – Razgrad 1:0 (kon.) | Košice – Slovácko 1:3 (kon.)
Malmö – Liberec 1:0 (kon.)
koniec
FK Poprad
2:1 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
Utorok 07.07.2015, 17:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Napriek tomu, že Michalovce v priebehu 80. minúty znížili vedenie, domácemu celku sa podarilo jednogólový náskok udržať a zvíťaziť tak nad budúcim prvoligistom 2:1.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok horúceho letného dňa. (18:44:47)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Zápas sa už chýli ku koncu, domáci sú s loptou usadení na útočnej polovici a už sa nesnažia o nejaký útok.
     
    89
    Filip Palutka sa po ľavej strane vyrútil do zakončenia, nakoniec strieľal, ale rukavice michalovského brankára boli pozorné.
     
    88
    Michalovský hráč s číslom 14 posúval center krížom cez šestnástku na opačnú stranu, kde však nebol nikto z hráčov v žltých dresoch. Brankár Huszárik bude rozohrávať od bránky.
     
    86
    Róbert Huszárik si všímal akciu súpera hneď počiatku, a preto nemal s letiacim centrom najmenšie problémy. Bez ťažkostí ho zachytil v rukách a nedovolil Michalovčanom hlavičkovať.
     
    85
    Necelých päť minút do skončenia zápasu sú už hráči dosť vyčerpaní. Pochopiteľne, najmä kvôli vysokým teplotám, pri ktorých sa ťažko hrá stopercentne dobrý futbal.
     
    82
    Domáci Erik Maliňák poslal pekný center z pravej strany do vnútra pokutového územia, kde hlavičkou zakončoval hráč s číslom 9, ale mieril tesne nad hornú žrď!
     
    80
    Michalovce dali gól!
    Hostia 10 minút pred koncom zápasu znižujú vedenie domáceho mužstva! Hosťujúci hráč s číslom 14 šikovne potiahol akciu po ľavej strane ihriska a do šestnástky pekne nahral svojmu spoluhráčovi s 24-kou. Ten z prvej prízemnou strelou namieril ku ľavej žrdi.
     
    78
    Hosťujúci hráč s číslom 24 teraz nepríjemne nohami vybehol proti súperovi v jeho šestnástke, ale napokon hlavný rozhodca faul nepískal.
     
    76
    Hosťujúci hráč sa tentokrát šikovnou pätičkou vo vnútri pokutového územia pokúsil prekvapiť domáceho brankára, ale Huszárik pozorne zakročil na bránkovej čiare.
     
    74
    Gólman Huszárik sa tentokrát musel poriadne natiahnuť ku pravej žrdi, keďže na neho spoza šestnástky pálil protihráč s číslom 16, ale napokon lopta letela tesne vedľa bránky.
     
    72
    Hráč MFK Zemplín sa ocitol v možnosti na zakončenie, loptu odkopol však nezmyselne na ochrannú sieť.
     
    71
    Bendík krátkou priamočiarou prihrávkou vysunul spoluhráča na pravú stranu, ten následne však už do pokutového územia loptu nedokázal presunúť.
     
    69
    Gólman Popradu Róbert Huszárik bezpečne zachytil loptu vo svojom náručí a následne odhodil na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    68
    Michalovčania to skúšali centrom z pravej strany, defenzíva FK Poprad situáciu však bezpečne vyriešila odkopnutím lopty do bezpečia.
     
    67
    Poprad rozohrával štandardku hneď pár centimetrov za šestnástkovým oblúkom. Priamo na bránu strieľal Sedlák, ale s jeho miernym zakončením nemal brankár Zemplína problémy.
     
    65
    Hráči majú v týchto chvíľach k dispozícii pauzu na osvieženie sa a oddýchnutie. Potrebujú to rovnako obidve mužstvá, ale Michalovčania potrebujú mať k dispozícii viac síl, aby dorovnali alebo ešte aj otočili tento zápas.
     
    63
    Popradčania v trojici šikovne zakombinovali, napokon aj hráč s číslom 9 strelil gól, ale ešte predtým sa dopustil nedovoleného zákroku.
     
    59
    V druhom polčase sú zatiaľ aktívnejší hostia, ktorí sa predsa len musia usilovať o vyrovnanie, prehrávajú o dva góly. Domáci sú ale pokojní a nesnažia sa urobiť chyby, ktoré by ich stáli stratu vedenia.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 3. 3, 13. Durkot – 80. 24


    FK Poprad:
    MFK Zemplín Michalovce: