Orenburg – Sigma Olomouc 4:1 (kon.) | R. Sobota – Pohronie 0:5 (kon.) | Mattersburg – Sigma Olomouc 1:1 (kon.)
koniec
MŠK Rimavská Sobota
0:5 (0:2)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
Piatok 03.07.2015, 17:00 • Futbalový štadión Na Záhradkách • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon tromi gólmi z kopačiek Paraja, Poliačeka a Šiváňa hostia navýšili svoje vedenie a s prehľadom prípravný zápas vyhrali 0:5.

    Ja sa s vami z Rimavskej Soboty už lúčim, prajem príjemný zvyšok piatku. Dočítania. (18:47:30)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    V závere stretnutia už vidíme pokojný pohyb zo strany oboch tímov, i keď možno by domáci ešte chceli streliť aspoň jeden čestný gól.
     
    89
    Pohronie dalo gól!
    Hostia napokon zaokrúhľujú svoje vedenie na 0:5! Garaj získal loptu na pravej strane v pokutovom území. Chvíľu si počkal, ukázal sa mu ADAM ŠIVÁŇ, ktorý následne už do prázdnej brány nemal problém prekonať bezmocného brankára Gijaka!
     
    88
    Lukáš Garaj zlyhal v koncovke v šestnástke, potom sa ale lopta dostala ku Miroslavovi Gregáňovi, ktorý pálil z priestorov pokutového územia, ale mieril nad bránu.
     
    87
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Máte Köböl, prichádza Bardhil Ibraimi.
     
    86
    Ján Bajza odohral štandardku pre Rimavskú Sobotu, hostia si však s tým dokázali bezpečne poradiť a loptu vyprevadiť do bezpečia.
     
    84
    Lukáš Lupták sa mohol na ľavú stranu dostať do šance, ale príležitosť na gól mu zmaril Ján Halok, ktorý ho povolene odtlačil za postrannú čiaru.
     
    83
    Michal Páleník sa s loptou pohyboval po pravej strane a následne sa snažil krátkou prihrávkou prihrať na Lukáša Garaja, ale obranca Adrián Bial bol proti a loptu vykopol.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Adam Šiváň.
     
    80
    Miroslav Almaský získal rýchlosť pred pokutovým územím a následne sa snažil do šance vysunúť Máteho Köböla, prihrávka však bola pre neho pridlhá.
     
    78
    Domáci Ján Bajza získal loptu pred šestnástkou, ideálne sa dokázal uvoľniť na pravačku a vypáliť, ale napokon brankár Packo predviedol šikovný zákrok, ktorým loptu vyrazil!
     
    76
    Richard Kasza v súboji jeden proti jednému pridržal rozbehnutého Lukáša Garaja, hlavný rozhodca odpískal bežný nedovolený zákrok.
     
    75
    Všetko je už vyriešené, Nosko sa pomaly vracia do priebehu hry a medzitým už Rimavskosobotčania odohrali rohový kop. Nepriniesol však žiadne ovocie pre domácich.
     
    74
    Lekár hosťujúceho mužstva sa musel objaviť na scéne, pretože Ján Nosko sa v hlavičkovom vzdušnom súboji zrazil s jedným z protihráčov a momentálne prebieha jeho ošetrenie.
     
    74
    V týchto chvíľach na strane hostí dochádza k výmene brankárov. Františka Placha strieda Roman Packo.
     
    72
    Pohronie sa nikam neponáhľa. Jeho hráči v týchto chvíľach bezpečne kontrolujú hru na vlastnej polovici a krátkymi prihrávkami pomaly rozbiehajú ďalšiu akciu.
     
    70
    Z tohoto prípravného stretnutia sa čo nevidiac stáva menšia futbalová exhibícia v podaní hosťujúcich futbalistov. Nastrieľali už kvarteto gólov a svoje vedenie ešte budú môcť aj navýšiť. Do konca zápasu ostáva približne 20 minút.
     
    67
    Pohronie dalo gól!
    Futbalisti Dolnej Ždane hrajú v absolútnej pohodičke a do siete Rimavskej Soboty pridávajú aj štvrtý presný zásah! MIROSLAV POLIAČEK si na pravej strane šestnástky spracoval perfektnú prihrávku od svojho spoluhráča a prízemnou strelou ku pravej žrdi rozvlnil sieť!
     
    66
    Pohronie dalo gól!
    Hostia strieľajú ďalší gól a vyhrávajú tak už o triedu! RENÉ PARAJ sa zmocnil lopty v šestnástke, šikovne si položil obrancu a následne sa pohral aj s brankárom a z tesnej blízkosti pohodlne zakončil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Rimavská Sobota. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.

    Góly: 21. Paraj, 28. Abrahám, 66. Paraj, 67. Poliaček, 89. Šiváň

    Karty:   19. Köböl (RSO), 55. Kudlík (RSO)


    MŠK Rimavská Sobota: Gijak – Bial, Lupták, Petrus, Morháč, Köböl, Illes, Kudlík, Gazda, Petran, Bajza
    Náhradníci: Hrošovský – Gálik, Almaský, Kasza, Ibraimi, Vargic

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Plach – Halok, Nosko, Prikryl, Úškrt, Frimmel, Sojka, Paraj, Zuziak, Poliaček, Abrahám
    Náhradníci: Packo, Páleník, Gregáň, Garaj, Šiváň, Blaho