Amberg – Plzeň 1:4 (kon.) | Bohemians – Trenčín 0:3 (kon.) | D. Záhreb – Žilina 1:1 (kon.)
Groznyj – Trnava 0:0 (kon.)
koniec
Dinamo Záhreb
1:1 (0:0)
MŠK Žilina
Štvrtok 25.06.2015, 18:00 • Murska Sobota (Slovinsko) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    90
    Žilina dala gól!

    Po rohovom kope sa hlavou presadil WILLIAM a vyrovnáva tak na 1:1.
     
    90
    Iba fantastický zákrok brankára Ježinu zabránil Šošonom skórovať, gólman Chorvátov loptu smerujúcu k tyči vytlačil na rohový kop.
     
    83
    Prvá žltá karta v zápase pre Hodžiča v drese chorvátskeho majstra.
     
    77
    Najväčšia šanca Zilinčanov. Čmelík po individuálnom prieniku ponúkol loptu ako na podnose pre Špaleka, no ten nezakončil presne.
     
    70
    Vzápätí sa mohlo Dinamo ujať dvojgólového vedenia, keď Hodžič v pokutovom území šikovne okabátil žilinského obrancu no jeho strela si cestu do brány nenašla.
     
    68
    Dinamo Záhreb dalo gól!

    Zaslúžené vedenie chorvátskeho mužstva. Strelecky sa presadil Alžírčan SOUDANI. Po Čoričovom pase sa ocitol sám pred Volešákomm keď utiekol obrane Šošonov a žilinského brankára šikovne preloboval.
     
    61
    Dve obrovské šance na strane Dinama! Najskôr sa Hodžič výborne presadil na krídle, spätnou prihrávkou našiel Čoriča 10 m od brány, no toho skvele vychytal Volešák. Lopta sa odrazila k úplne voľnému Fernandésovi, ktorý ľavou nohou dokopával do siete, no Volešák sa znova vyznamenal a gólu reflexívne zabránil.

     
    54
    Veľká príležitosť Chorvátov na skórovanie. Po rohovom kope Pamiča hlavou bránu po nabehnutí na prvú tyč tesne minul Hodžič.
     
    49
    Namiesto zraneného Schildenfelda sa do hry vrátil Šimunovč, ktorý na stopérskom poste odohral prvý polčas.
     
    46
    Do druhého polčasu domáci vymenili kompletnú zostavu. V bráne je Ježina, napravo Pinto a naľavo Pivarič, stopérske posty zaujali Schildenfeld a Musa. V zálohe operuje trojica Goncalo, Pamić a Ćorić a v útoku Soudani, Fernandes i Hodžić.

    Kapitánsku pásku prevzal Pivarić.
    Góly: 68. Soudani – 90. William

    Karty:   83. Hodžič (ZAG)


    Dinamo Záhreb: Eduardo- Matel, Šimunovič, Taravel, Barišič-Ademi, Machado, Gojak- Pjaca, Cekici, Olmo (Ježina,Pinto, Pivarič, Schildenfeld, Musa, Goncalo, Pamić,Ćorić, Soudani, Fernandes, Hodžić).
    MŠK Žilina: Volešák-Mabouka, Vavro, Škriniar,Letič-Pečovský, Káčer, Bénes-Paur, Jelić, Mihalík (LeGiang, Hučko,Čmelík,Škvarka, Kadlec, William, Špalek).