Ljubljana – Žilina 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Trenčín 2:0 (kon.)
koniec
NK Olimpija Ljubljana
1:2 (1:2)
MŠK Žilina
Pondelok 22.06.2015, 18:00 • Uradna Stran (Slovinsko) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči MŠK Žilina, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. O góly Šošonov sa postarali Paur, Jelić a za Ljubljanu sa presadil Djermanović.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (19:46:17)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Stretnutie sa už iba dohráva. Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca.
     
    89
    Jeden zo Slovincov zblokoval tvrdý center a zostal ležať na zemi. Bol pravdepodobne zasiahnutý do hlavy a teraz je poriadne otrasený.
     
    88
    Pečovský dlhou prihrávkou našiel na pravom krídle rýchleho Čmelíka, ten sa snažil prihrať pred bránu, a aj tak urobil. Jeho spoluhráči tam bežali, lenže nestihli to, a tak je po šanci.
     
    86
    Tak napokon to vyzeralo vážnejšie ako to bolo. Letić už je späť na hracej ploche a zapája sa do útočnej akcie svojho mužstva.
     
    85
    Hra je na chvíľu prerušená, pretože na zemi sa po tvrdom súboji ocitol Žilinčan Letić. Vôbec to s ním nevyzerá dobre.
     
    83
    Hlavný arbiter je trochu prísnejší na Šošonov, keďže vždy keď Slovinec padne na zem, automaticky fúkne do píšťalky. Vo väčšine prípadov ide o čisté súboje.
     
    82
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: ihrisko opustil Paur, jeho miesto zaujal Kwon.
     
    80
    Olimpija Ljubljana to posledné minúty iba nakopáva a nič iné. Zatiaľ táto taktika nie je úspešná.
     
    78
    Žilinčania sa snažia už vydržať do konca stretnutia s rovnakým výsledkom a dopredu sa moc nehrnú. Hrajú to najmä zozadu s vyrážaním do rýchlych protiútokov.
     
    76
    Čmelík teraz prenikal do pokutového územia súpera a tesne pred ním padol po súboji s protihráčom. Podľa mňa to bolo vo vápne, no hlavný rozhodca to vytiahol von. Každopádne, MŠK bude zahrávať priamy kop z veľmi dobrej pozície namiesto penalty.
     
    75
    Čmelík sa dostal do dobrej príležitosti, keď prijal prihrávku na pravej strane, lenže následný center mu nevyšiel, keďže ho poriadne pretiahol a lopta skončila na druhej strane za postrannou čiarou. Vhadzovanie pre Ljubljanu.
     
    73
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: ihrisko opustil Vavro, jeho miesto zaujal Piaček.
     
    72
    Slovinec Zorc sa preštrikoval do vápna Žilinčanov a následne sa snažil spätnou prihrávkou nájsť nejakého spoluhráča na hranici bieleho bodu, lenže tam výborne vyplnil priestor kapitán Pečovský, ktorý sa lopty zmocnil a vyviezol ju do bezpečia.
     
    70
    Do konca stretnutia ostáva 20 minút. Podarí sa Ljubljane vyrovnať, či otočiť vývoj skóre alebo si Šošoni už postrážia priaznivý výsledok?
     
    69
    Obi dva tímy sa v týchto chvíľach často striedajú v držaní lopty, pretože je tam veľká nepresnosť.
     
    67
    Po akcií Bénesa a Letića prišiel nebezpečný center do pokutového územia Slovincov, ktorý našiel Čmelíka, Ten sa pokúsil o akrobatické zakončenie, lenže veľmi mu to nevyšlo a brankár súpera s jeho pokusom nemal žiaden problém.
     
    66
    Žilinčania sa snažia rýchlou kombinačnou hrou prekvapiť svojho súpera, lenže ten je v defenzíve veľmi pozorný. Na vlastnej polovici ihriska vytvoril hustý obranný blok, ktorý sa veľmi ťažko prekonáva.
     
    64
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: ihrisko opustil Mabouka, jeho miesto zaujal Špalek.

    Marek Farkaš

    Góly: 25. Djermanović – 3. Paur, 17. Jelić

    Karty:   21. Djermanović (OLL)


    NK Olimpija Ljubljana:
    MŠK Žilina: Le Giang (46.Mandouz) – Mabouka (64.Špalek), Vavro (73.Piaček), Škriniar, Hučko (46.Letić) – Káčer, Pečovský, Škvarka (55.Bénes) – Paur (82.Kwon), Jelić (46.William), Mihalík (58.Čmelík)
    Náhradníci: William, Mandouz, Špalek, Letić, Bénes, Čmelík, Piaček, Kwon