Česko – Fínsko 2:1 (po pr.) | USA – Česko 1:2 (kon.)
koniec
USA
1:2 (0:2, 1:0)
Česko
cz Sobota 13.06.2015, 23:45MS inline hokej žien • Finále
Partner:
     
    26:44
    USA právě vstřelilo branku!
    Ale ne, to je obrovská škoda. Po sedmi minutách druhého poločasu Američanky snižují na nejtěsnější rozdíl. LAURA VEHARANTAOVÁ projela velký kus hřiště a vyslala strojově přesnou střelu do českého růžku, kam Šmardová svou vyrážečkou nedosáhla – 1:2.
     
    07:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, v trochu nervóznější pasáži je na světě druhý gól českých hokejistek!! Naše holky to předvedly výborně už ve vlastním pásmu, kde se zrodilo přečíslení. V něm posunula Míša Jančová puk na levou stranu SIMONĚ STUDENTOVÉ, a naše Sojka tvrdou ranou nedala gólmance sebemenší nárok – 0:2! Asistence: Michaela Jančová.
     
    02:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól, vedeme!! Jenom dvě minuty stačily českým hokejistkám, aby otevřely skóre finálové bitvy! Ze střední vzdálenosti vypálila KATEŘINA MRÁZOVÁ a její přízemní střela překvapila americkou brankářku natolik, že se stačila jenom ohlédnout, jak jí kotouč mizí za zády – 0:1! Asistence: Simona Studentová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 27. Veharantaová – 3. Mrázová (Studentová), 8. Studentová (Jančová)


    USA: Rackleffová (Millerová) – Eraová, Nicholsonová, Veharantaová, Garveyová, Mooreová, Sinningová, Bellová, Giannová. Trenér: Charile Sgrillo.
    Česko: Šmardová (Nenadálová) – Jančová, Mrázová "C", Studentová, Mlýnková – Němcová, Pančáková, Vonková, Kaltounková – Vojtěchová, Řepková, Zelenková, Pipková – Erbenová. Hrající trenérka: Věra Pančáková.