Írsko – Anglicko 0:0 (kon.) | Rusko – Bielorusko 4:2 (kon.) | Srbsko – Azerbajdžan 4:1 (kon.)
Francúzsko – Belgicko 3:4 (kon.) | Brazília – Mexiko 2:0 (kon.)
koniec
Írsko
0:0 (0:0)
Anglicko
cz Nedeľa 07.06.2015, 14:00 • Aviva Stadium, Dublin • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    82
    Anglie provádí v pořadí již páté střídání! Adam Lallana po dobrém výkony odchází ze hry a je nahrazen rychlíkem z Arsenalu Theo Walcottem!
     
    74
    Roy Hodgson vytahuje z rukávu další pytel střídání! Ze hřiště jde Wayne Rooney, kterého nahrazuje stoper Evertonu Phil Jagielka. Druhé střídání se týká Garyho Cahilla, kterého nahrazuje Jamie Vardy!
     
    71
    V pořádí již šesté střídání irského týmu! Ze hry odchází John O´Shea. Na trávník se na posledních dvacet minut podívá Paul McShane.
     
    66
    První střídání provádí i trenér Roy Hodgson a hned dvojité! Ze hry odchází Raheem Sterling a Jack Wilshere, tedy dva nejlepší hráči Albionu! Na trávník se podívá Andros Townsend a Ross Barkley!
     
    63
    Byli jsme svědci již pátého střídání Irska! Ze hry odešel Glenn Whealan, kterého nahrazuje Harry Arter. Zdá se, že Martin O´Neil si chce v dnešním utkání vyzkoušel hned několik herních variant!
     
    61
    Irsko střídá již počtvrté a překvapivě se jedná o gólmany! Ze hry jde Keiren Westwood, který příliš práce neměl. Na "plac" míří brankářská legenda Irska Shey Given!
     
    56
    Irsko provádí již třetí změnu v tomto zápase! Trenér Matin O´Neil stahuje ze hry Daryho Murphyho, kterého na trávníku nahrazuje Jontahan Walters!
     
    46
    První dvě střídání provádí domací stratég Martin O´Neil, který stahuje ze hřiště McGoldricka, kterého nahrazuje kanonýr Shane Long. Druhé střídání se týká Jamese McCarthy, který odchází a je narahzen Jamesem McCleanem.

    Jan Havlovic

    Góly:

    Karty:   43. McCarthy (IRL)


    Írsko: Westwood – Brady, Wilson, O´Shea (C), Coleman – McGeady, McCarthy, Whelan, Hendrick – McGoldrick, Murphy
    Náhradníci: Pearce, Christie, Forde, Meyler, Randolph, Arter, McClean, McShane, Keogh, Given, Long, Quinn, Ward, Hoolahan, Walters

    Anglicko: Hart – Bertrand, Smalling, Cahill, Jones – Lallana, Milner, Wilshere, Henderson, Sterling – Rooney (C)
    Náhradníci: Townsend, Austin, Delph, Vardy, Gibbs, Clyne, Jagielka, Barkley, Green, Heaton, Walcott, Cleverley

    Rozhodca: Arnold Hunter