Levante – Elche 0:0 (kon.) | Bilbao – Villarreal 4:0 (kon.) | Barcelona – La Coruña 2:2 (kon.)
Granada – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Sociedad 2:4 (kon.) | Eibar – Córdoba 3:0 (kon.)
Vigo – Espanyol 3:2 (kon.) | Almería – Valencia 2:3 (kon.) | Malaga – Sevilla 2:3 (kon.)
Real Madrid – Getafe 7:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
7:3 (3:3)
Getafe CF
Sobota 23.05.2015, 20:30 • Štadión Santiaga Bernabéua, Madrid, Španielsko • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    MARCELO - 7:3
     
    90+1
    Real Madrid dal gól!
    Jesé si výborne nabehol na pravej strane, následne prízemnou prihrávkou poslal loptu pred bránku hostí, kde našiel v sklze spoluhráča MARCELA, ktorý trafil odkrytú časť brány. Toto bol pravdepodobne posledný gól ročníka 2014/2015!
    JESÉ - 6:3
     
    71
    Real Madrid dal gól!
    Tak a je tam ďalší. JESÉ si narazil s Rodríguezom a následne vystrelil na zadnú žrď. Jeho precízna strela nebola veľmi prudká, ale veľmi presná. Lopta nakoniec skončila v sieti a toto bol už šiesty presný zásah domácich! Biely balet sa dostáva do trojgólového vedenia.
    James RODRÍGUEZ - 5:3
     
    51
    Real Madrid dal gól!
    Tak nakoniec bol exekútor JAMES RODRÍGUEZ a ten to kopol najlepšie ako sa len dalo. Ľavačkou krásne zakrútil loptu do ľavého horného rohu hosťujúcej brány a spolu so spoluhráčmi už oslavuje tento presný zásah! Biely balet sa dostáva do dvojgólového vedenia.
     
    47
    Real Madrid dal gól!
    Najprv Marcelo krásnym centrom našiel pred bránou Ronalda, ktorý hlavičkou trafil ľavú žrď. Lopta sa však odrazila k JAVIEROVI HERNÁNDEZOVI, ktorý to nemal jednoduché, pretože sa pred ním ocitlo hneď niekoľko hráčov. Mexičan ich napriek tomu prepálil a poslal loptu do siete! Biely balet strháva vedenie na svoju stranu.
    Javier HERNÁNDEZ - 4:3
    Mehdi LACEN - 3:3
     
    42
    Getafe dalo gól!
    Najprv bol exekútor priameho kopu León, ktorý poslal peknú strelu, ale Casillas ju vyrazil na roh. Lenže potom prišiel center, bolo tam pár súbojov a následne sa k lopte dostal MEHDI LACEN. Ten vystrelil z prvej a prepálil všetko, čo mal pred sebou. Lopta takmer roztrhla sito! Je znova vyrovnané a opäť sa začína od začiatku!
    Cristiano RONALDO - 3:2
     
    34
    Real Madrid dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil tradičný exekútor CRISTIANO RONALDO. Portugalčan poslal loptu do stredu brány, zatiaľ čo brankár Codina sa hodil na ľavú stranu. Ronaldo kompletizuje hetrik a posiela svoj tím do vedenia. Boli sme svedkami už druhého obratu v tomto stretnutí, a to je len 34.minúta!
    Cristiano RONALDO - 2:2
     
    32
    Real Madrid dal gól!
    Krásna strela, ktorá skončila v bráne. Dalo sa to lepšie urobiť? CRISTIANO RONALDO si postavil loptu, obstrelil múr a brankárovi Codinovi nedal šancu! Dnes padajú skutočne krásne góly! Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    26
    Getafe dalo gól!
    To čo teraz predvádzajú hráči hostí je naozaj prekrásne. Chybu v rozohrávke urobil Jesé, hostia potiahli akciu cez pravú stranu, následne prišla prihrávka na stred. Tam si loptu prebral DIEGO CASTRO, ktorý si ju hodil na pravačku a technickou strelou nedal Casillasovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Dve krásne akcie hostí sa skončili dvoma presnými zásahmi. Obrat je dokonaný a Tmavomodrí vedú!
    Diego CASTRO - 1:2
    Sergio ESCUDERO - 1:1
     
    23
    Getafe dalo gól!
    Nádherná strela hostí a lopta skončila v sieti. SERGIO ESCUDERO napriahol z dobrých 25 až 30 metrov a jeho strela bola veľmi prudká. Jedovka mierila k ľavej tyči domácej brány a nakoniec v nej aj skončila! Brankár Casillas bol na tento pokus prikrátky a diváci začínajú pískať. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    13
    Real Madrid dal gól!
    Krásny center, hlavička a gól. Marcelo si dal poriadne záležať na svojom centri, ktorý poslal z ľavej strany do pokutového územia hostí. Tam presne našiel hlavu svojho spoluhráča CRISTIANA RONALDA, ktorý sa zavesil do vzduchu a nedal brankárovi Codinovi žiadnu šancu na úspešný zákrok! Jeho pokus zamieril do protipohybu gólmana a lopta skončila v sieti! Biely balet sa dostáva do jednogólového vedenia.
    Cristiano RONALDO - 1:0

    Marek Farkaš

    Góly: 13. Ronaldo, 32. Ronaldo, 34. Ronaldo, 47. Hernández, 51. Rodríguez, 71. Jesé, 90+1. Marcelo – 23. Escudero, 26. D. Castro, 42. Lacen

    Karty:   45. Jesé (REA), 83. Marcelo (REA) – 34. Vigaray (GET), 81. Naldo (GET)


    Real Madrid: Casillas – Arbeloa (46. Carvajal), Pepe (40. Varane), N. Fernández, Marcelo – Illarramendi, Kroos, Rodríguez – Jesé, Hernández, Ronaldo (58. Ødegaard).
    Náhradníci: Navas – Isco, Bale, Carvajal, Ødegaard, Silva, Varane.

    Getafe CF: Codina – Vigaray, Alexis, Naldo, Escudero – Lacen, J. Rodríguez (73. Felip) – León (85. López), Sarabia, D. Castro (79. Diawara) – Hinestroza.
    Náhradníci: López – Astray, Diawara, Felip, López, Peña, Valázques.

    Rozhodca: José Antonio Teixeira Vitienes – Francisco Lamsfús Bartolomé, César García Fernández

    Diváci: 63769