Fínsko – Bielorusko 3:2 (3:1 po s.n.) | Nemecko – Rakúsko 2:3 (1:2 po s.n.) | Slovinsko – Dánsko 1:0 (kon.)
Švédsko – Francúzsko 4:2 (kon.)
koniec
Švédsko
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Francúzsko
Pondelok 11.05.2015, 20:15 • O2 Arena, Praha • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    EKMAN-LARSSON - 4:2

    EKMAN-LARSSON - 4:2

     
    43:26
    Švédsko dalo gól!
    Tlak nakoniec Švédi využili na gól. Skvelé momenty Troch koruniek v pásme, Loui Eriksson poslal krížny pas na OLIVERA EKMANA-LARSSONA, ktorý si ešte vylepšil pozíciu a spomedzi kruhov švihom trafil pravý horný roh brány.
    Asistencia: L.Eriksson
    FORSBERG - 3:2

    FORSBERG - 3:2

     
    40:51
    Švédsko dalo gól!
    Forsberg najprv napálil len do brániaceho Manaviana, Francúzi odkorčuľovali striedať, ale pohotový Ekman-Larsson okamžite vysunul na útočnú modrú opäť FILIPA FORSBERGA a ten ponad padajúceho Hueta dostal Švédov do vedenia.
    Asistencia: Ekman-Larsson
    FORSBERG - 2:2

    FORSBERG - 2:2

     
    34:51
    Švédsko dalo gól!
    Veľmi rýchlo využili Švédi presilovku, vyhrali bully, FILIP FORSBERG si vymenil puk s Lindholmom a z ľavého kruhu vystrelil na bránu. Loui Eriksson stál tesne pred Huetom a bránil mu vo výhľade, takže puk zapadol pomedzi betóny Hueta do brány.
    Asistencia: Lindholm
    FLEURY - 1:2

    FLEURY - 1:2

     
    22:51
    Francúzsko dalo gól!
    Švédi prepadli v útoku a Francúzi zamierili do prečíslenia 4 na 2. Prvú strelu mohol dávať po Auvituovej prihrávke Roussel ale zasiahol puk len nohou. Enrotih ho vyrazil len pred DAMIENA FLEURYHO a ten do odkrytej brány zaznamenal svoj druhý gól.
    Asistencie: Roussel, Auvitu
    FLEURY - 1:1

    FLEURY - 1:1

     
    20:34
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi vyhrali vhadzovanie, odrazený puk po strele od modrej sa dostal na ľavý kruh priamo k DAMIENOVI FLEURYMU a ten prudko z prvej prekonal Enrotha.
    Asistencia: Roussel
    JOSEFSON - 1:0

    JOSEFSON - 1:0

     
    10:59
    Švédsko dalo gól!
    Prevaha Švédov vyústila k strele Klefboma od modrej, Huetovi prebehol jeden zo Švédov pred očami a tak puk len vyrazil pred voľného JACOBA JOSEFSONA, ktorý pohodlne skóroval.
    Asistencie Klefbom

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 11. Josefson (Klefbom), 35. Forsberg (Lindholm), 41. Forsberg (Ekman-Larsson), 44. Ekman-Larsson (L.Eriksson) – 21. Fleury (Roussel), 23. Fleury (Roussel, Auvitu)


    Švédsko: Enroth (Nilsson) – Klefbom, Ekman-Larsson, Ahnelov, Granberg, Rahimi, Ekholm – Lander, L.Eriksson, F.Forsberg – Moller, Sjogren, Lindstrom – Rask, Lindholm, J.Ericsson – Thuresson, Danielsson, J.Lundqvist – Josefson, N.Hjalmarsson
    Francúzsko: Huet (Hardy) – Auvitu, Manavian, Hecquefeuille, Besch, Janil, Dieude Fauvel, Chakiachvili, Trabichet – Desroisiers, Meunier, Y.Treille – T.Da Costa, Roussel, Fleury – Bertrand, S.Treille, Raux – Rech, Guttig, Claireaux

    Rozhodca: Sidorenko (BLR), Kubuš (SVK) – Lazarev (RUS), Kilian (NOR)