Hull City – Arsenal 1:3 (kon.)
koniec
Hull City AFC
1:3 (0:3)
Arsenal FC
Pondelok 04.05.2015, 21:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    86
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Olivier Giroud, prichádza Theo Walcott.
     
    85
    Neuveriteľný Steve Harper na dvakrát zachránil Tigrov od štvrtého inkasovaného gólu. Na konci svojho ofenzívneho výjazdu pálil z pravej strany Bellerín, ktorého krížnu strelu vyrazil domáci veterán len pred seba. V dorážke potom Wilshere nedokázal prestreliť Dawsona, ktorý hral možno rukou. Penalta sa ale nepískala a neujala sa ani záverečná dorážka Alexisa, ktorého vychytal famózny Steve Harper. Dlhoročný náhradník vytiahol Čilanov pokus k bližšej žrdi na bočnú sieť.
     
    81
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Stephen Quinn, prichádza Nikica Jelavić.
     
    68
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Jack Wilshere.
     
    65
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Sone Aluko, prichádza Andrew Robertson.
     
    60
    Hull City v druhom dejstve lieta a po hodine hry to mohlo byť už len o gól! Ľavá strana Kanonierov začína horieť. Práve z tohto priestoru znovu centroval neúnavný Elmohamady, ktorý našiel hlavu Paula McShane. Vysunutý stopér hlavičkoval z desiatich metro prudko, no medzi tri žrde sa jeho strelecký pokus nevpratal. Chýbalo mu asi tridsať centimetrov. David Ospina by však mal určite problém.
    Stephen QUINN - 1:3
     
    57
    Hull City dalo gól!
    Tigers nádhernou akciou strieľajú kontaktný gól, ktorý ešte nemusí nič znamenať, no domácim poskytuje aspoň nejakú nádej. Z pravej strany ihriska centroval aktívny Ahmed Elmohamady, ktorý v šestnástke dokonale našiel STEPHENA QUINNA. Ryšavý írsky stredopoliar rybičkou hlavičkoval do ľavého horného rohu, kam už Ospona nedosiahol. Priamočiarosť Tigers tentokrát slávila úspech.
     
    46
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Jake Livermore, prichádza David Meyler.
    Alexis SÁNCHEZ - 0:3
     
    45+1
    Arsenal FC dal gól!
    ALEXIS SÁNCHEZ pokračuje vo svojom fantastickom výkone. Čilský krídelník mohol hneď dvakrát v rýchlom slede pridať svoj druhý gól v zápase. Napokon sa mu to podarilo pri druhom pokuse. Najskôr ho Harper po fantastickej kolmici Cazorlu vychytal, no následne už nemal nárok. V druhej situácii vysúval Sáncheza Ramsey. Čilan si následne šikovne prebral loptu do behu, obišiel Chestera i padajúceho Harpera a loptu zasúval už do prádznej bránky. 0:3, zrejme je po zápase!
    Aaron RAMSEY - 0:2
     
    33
    Arsenal FC dal gól!
    Kanonieri pokračujú v delostreľbe. Monrealov center z ľavej strany pred šestnástkou ukážkovo spracoval AARON RAMSEY, ktorý sa čarovným dotykom obtočil okolo McShanea, aby sa následne obtočili okolo Chestera. Bývalému stopérovi Manchestru United sa podarilo tento pokus ešte tečovať do takej miery, že Steve Harper zostal znovu bez nároku na zákrok. Lopta vymietla pavučinu i v druhom rohu, Gunners zdvojnásobujú svoje vedenie.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Dame N'Doye (Hull City AFC).
    Alexis SÁNCHEZ - 0:1
     
    28
    Arsenal FC dal gól!
    Futbalovejší hostia sa po zásluhe ujímajú vedenia, Steve Harper zostal bez nároku na zákrok. Priamy kop z nejakých osemnástich metrov rozohrával ALEXIS SÁNCHEZ, ktorý nechateľne prestrelil domáceho veterána medzi troma žrďami. Trajektóriu prudkej strely upravil brániaci múr, od ktorého sa lopta odrazila presne do ľavej šibenice domácej svätyne. Smolne nechytateľná záležitosť.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Jake Livermore (Hull City AFC).
     
    14
    Prvá gólová príležitosť dnešnej dohrávky patrila hosťom. Alexis Sánchez sa na ľavej strane dokázal individuálne presadiť proti dvojici Bruce a Elmohamady, aby sa následne pokúsil Harpera prestreliť na bližšej žrdi. Domáci gólman sa presúval za loptou včas a následne vyrazil aspoň do strany.

    Erik Farkaš

    Góly: 57. Quinn – 28. A. Sánchez, 33. Ramsey, 45+1. A. Sánchez

    Karty:   23. Livermore (HLL), 30. N'Doye (HLL)


    Hull City AFC: Harper – Dawson (C), McShane, Chester – Brady, Elmohamady, Quinn (81. Jelavić), Livermore (46. Meyler), Huddlestone – N'Doye, Aluko (65. Robertson).
    Náhradníci: McGregor – Rosenior, Bruce, Meyler, Hernández, Jelavić, Robertson.

    Arsenal FC: Ospina – Koscielny, Bellerín, Mertesacker (C), Monreal – Coquelin, Cazorla – A. Sánchez, Özil, Ramsey (68. Wilshere) – Giroud (86. Walcott).
    Náhradníci: Szczęsny – Gibbs, Paulista, Rosický, Wilshere, Walcott, Flamini.

    Rozhodca: Lee Mason – A. Halliday, M. McDonough – M. Clattenburg