Rusko – Slovinsko 5:3 (kon.) | Rakúsko – Švédsko 1:6 (kon.) | Bielorusko – Slovensko 1:2 (po pr.)
Kanada – Nemecko 10:0 (kon.) | Dánsko – Fínsko 0:3 (kon.) | Francúzsko – Švajčiarsko 1:3 (kon.)
koniec
Kanada
10:0 (4:0, 5:0, 1:0)
Nemecko
Nedeľa 03.05.2015, 16:15 • O2 Aréna, Praha • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUCHENE - 10:0

     
    42:02
    Kanada dala gól!

    A je to tu. Desiaty gól Kanady, ktorý z trestného strieľania pridáva MATT DUCHENE, keď krásne a s prehľadom zakončil medzi nohy nemeckého brankára.
    Taylor HALL - 9:0

     
    39:36
    Kanada dala gól!

    Druhý hetrik Majstrovstiev sveta. Po Filipovi Forsbergovi ho po krásnej nahrávke od Matta Duchena dosiahol TAYLOR HALL. Už len zázrak zachráni Nemcov od "desiatky".
    Asistencie: Matt Duchene, Jake Muzzin
    Tyler ENNIS - 8:0

     
    35:15
    Kanada dala gól!

    Tak už len dva. Po krásnej zadovke od Girouxa sa presadil strelou do horného vinkla TYLER ENNIS. Nemecko je už viac ako zrelé na uterák, Kanada si z dnešného súboja spravila exhibíciu.
    Asistencie: Claude Giroux, Dan Hamhuis
    Claude GIROUX - 7:0

     
    27:34
    Kanada dala gól!

    Menšia skrumáž pred bránou, po ktorej sa presadil CLAUDE GIROUX a ani Birken si tak dlho čisté konto neudržal. Žeby sme sa dnes dočkali prvého dvojciferného výsledku na tohtoročnom šampionáte?
    Asistencie: Tyler Ennis, David Savard
    Aaron EKBLAD - 6:0

     
    24:28
    Kanada dala gól!

    A toto je doslova poníženie nemeckého národného tímu. AARON EKBLAD si fantasticky nakorčuľoval na prihrávku svojho spoluhráča a pridáva šiesty gól do nemeckej siete.
    Asistencie: Claude Giroux, Patrick Wiercioch
    Taylor HALL - 5:0

     
    22:09
    Kanada dala gól!

    Gólostroj pokračuje, Kanada opäť skóruje. Výborná robota Duchena, ktorý zaviezol puk do pásma, prihal TAYLOROVI HALLOVI, ktorý vystrelil a keďže Duchene skvele clonil Endrasovi, nedokázal na strelu Halla zareagovať.
    Asistencia: Matt Duchene
    Cody EAKIN - 4:0

     
    19:49
    Kanada dala gól!

    Tak ešte prikrášlenie skóre pred prvou sirénou. Nahrávka Toffoliho spoza brány a gól CODYHO EAKINA, ktorý napokon v prvom formácii hrá miesto Jasona Spezzu. Eakin to zakončil ukážkovo pod brvno.
    Asistencie: Tyler Toffoli
    Cody EAKIN - 3:0

     
    16:57
    Kanada dala gól!

    Chyba nemeckého obrancu za bránou, ktorého atakoval Morgan O´Reilly, ten následne prihral CODYMU EAKINOVI, ktorý strieľa tretí gól Kanady.
    Asistencie: Morgan O´Reilly
    Taylor HALL - 2:0


     
    08:24
    Kanada dala gól!

    A hneď vzápätí sa Kanada dostáva do vedenia o dva góly, keď sa pred bránou dokázal presadiť tiesnený TAYLOR HALL strelou popod betóny nemeckého gólmana.
    Asistencie: Jordan Eberle, Matt Duchene
    Sidney CROSBY - 1:0


     
    08:01
    Kanada dala gól!

    Chyba Nemecka na modrej čiare, po ktorej sa dostali do prečíslenia dvaja kanadskí hráči. Po prihrávke Morgana O´Reillyho si SIDNEY CROSBY spracoval puk a prekonal nemeckého brankára.
    Asistencie: Morgan O´Reilly

    Tomáš Melicherčík

    Góly a asistencie: 9. Crosby (O´Reilly), 9. Hall (Eberle, Duchene), 17. Eakin (O´Reilly), 20. Eakin (Toffoli), 23. Hall (Duchene), 25. Ekblad (Giroux, Wiercioch), 28. Giroux (Ennis, Savard), 36. Ennis (Giroux, Hamhuis), 40. Hall (Duchene, Muzzin), 43. Duchene


    Kanada: Jones (Smith)- Hamhuis (A) Burns, MacKinnon Crosby (C) Spezza (A)- Wiercioch Savard, Ennis Giroux Seguin- Muzzin Barrie, Duchene Hall Eberle- Ekblad, Couturier O´Reilly Toffoli- Eakin
    Nemecko: Endras (Birken)- Krueger Muller, Rieder Wolf (C) Hager- Kohl Goc, Reimer (A) Ehliz Pietta- Krupp Koppchen, Hospelt Oppenheimer Plachta- Daschner, Kink (A) Seidenberf Ullmann- Raedeke