Japonsko – Ukrajina 3:1 (kon.) | Taliansko – Kazachstan 0:3 (kon.) | Maďarsko – Poľsko 2:1 (kon.)
koniec
Taliansko
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
Kazachstan
cz Sobota 25.04.2015, 16:30 • Tauron Aréna, Krakow (kapacita 15 328 míst) • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    VORONCOV - 0:3
     
    53:39
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    ALEXEJ VORONCOV nabízenou výhodou nepohrdl a zvyšuje na 3:0! Najel si zprava a střelou na vyrážečku nedal brankáři šanci.
    ŽAJLAUOV - 0:2
     
    45:10
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán zničehonic zvyšuje náskok! Akce začala vyhozením z vlastní třetiny, které však bránící Italové podcenili a vznikla z toho situace 2 na 1! TALGAT ŽAJLAUOV vzal situaci na sebe a blafákem mezi betony dostal puk za čáru. Asistence: Konstantin Savenkov.
    RYMAREV - 0:1
     
    06:42
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Hosté sice nevyužili přesilovku, ale přesto se ujali vedení! JEVGENIJ RYMAREV se dostal do samostatného nájezdu, naznačil "ruský blafák", Bernard se chytil, šel do rozkleku, čehož Rymarev využil, objel ho a zakončil do prázdné branky. Velmi pěkný moment! Asistence: Maxim Chudjakov.

    Libor Štěpán

    Góly a asistencie: 7. Rymarev (Chudjakov), 46. Žajlauov (Savenkov), 54. Voroncov (t.s.)


    Taliansko: Andreas Bernard (Tragust) – Trivellato, Helfer, Sullivan, Marchetti, Michael Angelo Zanatta, Egger, Luca Zanatta – Insam, Ihnačák, Ramoser – Gander, Frigo, Anton Bernard – di Casmirro, Morini, Frei – Felicetti, Andergassen.
    Kazachstan: Poljuektov (Malgin) – Semjonov, Metalnikov, Savčenko, Litviněnko, Trjasunov, Lipin, Lakiza – Starčenko, Spiridonov, Ruděnko – Žajlauov, Savenkov, Krasnoslobodcev – Voroncov, Chudjakov, Panšin – Rymarev.

    Rozhodca: Linde (SWE), Trilar (SLO) – Goljak (BLR), Jensen (DEN)

    Diváci: 3110