Švédsko – Česko 2:1 (kon.)
koniec
Švédsko
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Česko
cz Nedeľa 19.04.2015, 15:00 • E.ON Arena, Timra • Euro Hockey Tour
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marcus SÖRENSEN - 2:1
     
    24:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce domácích končí brankou. MARCUS SÖRENSEN přebral na modré čáře puk a pelášil sám na Kováře. Sörensen naznačil kličku do bekhendu, aby udělal další do forhendu a poslal puk nad betonem do české brány. Asistence: Andreas Thuresson, Daniel Rahimi.
    Calle ANDERSSON - 1:1
     
    19:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Šest sekund před příchodem prvního vyloučeného hráče Švédi zakročili. Celá kombinace domácí formace skončila střelou CALLEHO ANDERSSONA z vrcholu pravého kruhu. Puk si našel cestičku do sítě hostujícího brankáře. Asistence: André Petersson, Andreas Thuresson.
    Vladimír SOBOTKA - 0:1
     
    05:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Simon projel po pravém mantinelu do útočného pásma. Vystřelil směrem na Lassinanttiho, střelu ale zblokoval Birner, který se následně dostal ke střele, ale tomu puk sjel šťastně na hůl VLADIMÍRA SOBOTKY, který zasunul puk do prázdné klece. Asistence: Vojtěch Mozík a Michal Birner.

    Otto Slabý

    Kryštof Kousal

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 20. Andersson (Petersson, Thuresson), 25. Sörensen (Thuresson, Rahimi) – 6. Sobotka (Mozík, Birner)


    Švédsko: Petterson-Wentzel (Lassinantti) – Rahimi, Ahnelöv, Motin, Ekbom, Gunnarsson, Andersson – Petersson, Wallmark, Johansson – Sörensen, Ridderwall, Thuresson – Danielsson, Sjögren, Janmark-Nylén – Sandberg, Carlsson, Sandberg – Zaar
    Trenér: Pär Marts

    Česko: Kovář (Machovský) – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava, Mozík, Kempný, Polášek, Jordán – Birner, Sobotka, Simon – Valský, Novotný, Smoleňák – M. Růžička, Zohorna, Zaťovič – Radil, Koukal, Buchtele – Filippi
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodca: Rantala, Pajula – Ahlström, Käck

    Diváci: 5028