Aston Villa – Liverpool 2:1 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
2:1 (1:1)
Liverpool FC
cz Nedeľa 19.04.2015, 16:00 • Wembley, Londýn • FA Cup
Predzápasové kurzy
    Fabian DELPH - 2:1
     
    54
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Villans otáčejí skóre zápasu a opět to bylo po velmi pěkné akci! Benteke efektní patičkou přenechal míč Grealishovi, mladý Ir pak ukázal dobrý přehled, když prostrčil míč do šestnáctky na FABIANA DELPHA a kapitán Aston Villy se zachoval naprosto chladnokrevně. Položil si k nohám obránce Lovrena a zblízka balón po zemi napálil za Mignoleta.
    Christian BENTEKE - 1:1
     
    36
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tohle byla parádní akce Villans! Grealish rozběhl Delpha, který nahrál pod sebe CHRISTIANOVI BENTEKEMU a ten z hranice šestnáctky zamířil po zemi ke vzdálenější tyči. Mignolet na míč nedosáhl.
    COUTINHO - 0:1
     
    30
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Zrovna jsem chtěl napsat, že se Liverpool začíná osmělovat, když přišel dokonce vedoucí gól Reds! Novic na hřišti Okore odehrál míč jen kousek před vlastní šestnáctku, kde se ho opět ujali hráči Liverpoolu. Sterling poté přihrál do běhu COUTINHOVI a ten tváří v tvář Givenovi zamířil k pravé tyči.

    Martin Augustin

    Góly: 36. Benteke, 54. Delph – 30. Coutinho

    Karty:   80. Delph (ASV)


    Aston Villa FC: Given – Bacuna, Baker (26. Okore), Vlaar, Richardson – Cleverley, Westwood, Delph (C) – N'Zogbi (75. Sinclair), Benteke, Grealish (83. Cole).
    Náhradníci: Guzan – Okore, Sinclair, Weimann, Cole, Gil, Lowton.

    Liverpool FC: Mignolet – Can, Škrtel, Lovren – Marković (46. Balotelli), Henderson, Allen (78. Johnson), Moreno (90. Lambert) – Gerrard (C), Coutinho – Sterling.
    Náhradníci: Jones – Johnson, Touré, Lambert, Manquillo, Borini, Balotelli.

    Rozhodca: M. Oliver – S. Burt, J. Brooks