Žilina – Myjava 0:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:1 (0:0)
Spartak Myjava
Nedeľa 19.04.2015, 19:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Príjemný dobrý deň, vitajte pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 26. kola futbalovej FORTUNA ligy, v ktorom futbalisti MŠK Žilina privítajú na svojom štadióne Pod Dubňom futbalistom Spartaku Myjava. Úvodný výkop je na pláne o 19:00, my si ešte predtým v krátkosti predstavíme oba tímy.

    Futbalistom MŠK Žilina patrí v aktuálnej tabuľke ligy 2. miesto so ziskom 51 bodov. Na vedúci AS Trenčín strácajú Žilinčania 5 bodov, no hráči Trenčína majú na svojom konte o jeden zápas viac (piatková výhra nad Trnavou pomerom 1:0). V posledných piatich zápasoch hrali Žilinčania takto:
    Senica – Žilina 1:2
    Žilina – Košice 4:1
    Ružomberok – Žilina 1:1
    Trnava – Žilina 1:0
    Žilina – Trenčín 1:1

    Najlepším strelcom tímu je chorvátsky útočník Matej Jelić, ktorý zatiaľ zaznamenal 13 gólov, no aktuálne laboruje so zraneným lýtkovým svalom. O druhé miesto v streleckej tabuľke tímu sa delia Lukáš Čmelík a Jaroslav Mihalík, ktorí vsietili zhodne po 9 gólov.

    Futbalistom Myjavy patrí v tabuľke ligy 7. miesto so ziskom 33 bodov. V posledných piatich zápasoch hrali Kopaničiari nasledovne:
    Myjava – Banská Bystrica 3:2
    Senica – Myjava 1:1
    Košice – Myjava 2:0
    Ružomberok – Myjava 2:1
    Trnava – Myjava 5:1

    Tabuľku strelcom Myjavy vedie s deviatimi gólmi Štefan Pekár.

    História vzájomný zápasov hovorí jasne v prospech domácej Žiliny, ktorá z posledných piatich zápasov tri vyhrala a v dvoch sa zrodil nerozhodný výsledok. Zápas sa teda začne o 19:00, k jeho sledovaniu vás z miesta komentátora pozýva Lukáš Pancurák.
     
    -9
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina: Volešák – Škriniar, Káčer, Alves de Oliveira, Pečovský – Čmelík, Piaček, Škvarka, Michlík – Letić, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Vavro, Bénes, Hučko, Lupčo, Jelić, Špalek.

    Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Pekár, Černáček, Kuzma – Kolár, Bílovský, Duga, Marček – Švec, Daniel.
    Náhradníci: Hruška – Jastráb, Kastelovič, Ciprys, Peňaška, Janco.

    Rozhodca: Michlian – Weiss, Jankovič – Roszbeck.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hostia, ktorí sa okamžite snažili o založenie prvej útočnej akcie zápasu, avšak Daniel stál len v ofsajdovej pozícii.
     
    1
    Odkopávať tak mohol v pokoji Volešák. Ten si so spoluhráčmi rozumel a Žilina tak môže ísť do šance.
     
    2
    Žlto-zelení to skúšali vysokým centrom z pravej strany, vo vápne ale dobre odhlavičkoval jeden z hráčov hostí. Hoci sa Myjava na malý moment dokonca dostala k odrazenej lopte, dostať sa cez stredovú čiaru nedokázala.
     
    3
    Škvarka sa prezentoval prvou strelou zápasu, avšak tá sa dokotúľala len k ľavej žrdi, ktorú si Solnička postrážil.
     
    4
    Následná útočná akcia Žiliny už priame ohrozenie bránky Spartaka nepriniesla, odkopávať môže Solnička.
     
    5
    Hostia kombinovali s loptou na polovici súpera, vzhľadom na aktívne napádanie ale musel prísť center. Ten presný nebol, do protiútoku sa tak dostala Žilina, ktorá si vybojovala priamy voľný kop.
     
    6
    Žilina zo štandardnej situácie neuspela, pokračovať tal bude s loptou na vlastnej polovici.
     
    7
    V obrane teraz výborne zareagoval Mabouka, ktorý nepustil loptu pred šestnástku Žiliny.
     
    8
    Hosťom sa podarilo skórovať, keď sa Pekár prezentoval peknou individuálnou akciou, po ktorej prišla prihrávka pomedzi dvoch obrancov na Kuzmu. Ten síce Volešáka prekonal, avšak len z ofsajdovej pozície.
     
    9
    Aj Myjava však ukázala, že dnes tu do počtu rozhodne nebude. Žilinčania sa veru budú musieť mať na pozore, najmä pred takouto statickou hrou obrany.
     
    10
    Vráťme sa ale k dianiu na ihrisku. Tam sa dokázali domáci rýchlo presunúť pred pokutové územie súpera a chceli ohroziť Solničku, avšak jeho bránku trafiť nedokázali.
     
    11
    Ďalšia akcia domáceho celku, tentokrát to Žilina potiahla po ľavej strane a donútila súpera odvrátiť loptu len na rohový kop.
     
    12
    Ten rozohrali domáci nakrátko, od rohového oblúka putovala lopta k Mihalíkovi, ktorý následne chcel odcentrovať, avšak okamžite k nemu pristúpil súperov hráč a jeho okus zblokoval.
     
    12
    Solnička sa lopty ale napokon predsa len dotkol, keď mu ju prenechaj jeden zo stopérov hostí.
     
    13
    Fantastický Škvarka teraz zabojoval medzi dvojicou brániacich hráčov a vybojoval rohový kop pre Žilinu.
     
    13
    Škvarkov center na bližšiu žrď odvrátil Černáček, situácia sa bude opakovať.
     
    14
    Tentokrát to domáci skúšali po priťuknutí nákopom na vzdialenejšiu žrď, aj tieto priestory ale mala Myjava výborne pokryté.
     
    15
    Káčer to teraz nemyslel vôbec zle, jeho pas bol ale napokon len veľmi nepresný. Ak by bola prihrávka o čosi pomalšia, mohla byť z toho ešte zaujímavá šanca Žiliny.
     
    15
    Káčer si dokázal obstreliť Solničku a lopta už smerovala do bránky, na poslednú chvíľu tam však pribehol Jánošík, ktorý odvrátil na rohový kop!
     
    16
    Ten sa bude po dotyku hostí opakovať.
     
    16
    Na druhýkrát smerovala lopta do priestoru stredu bránky, avšak v tomto prípade sa lopty nedotkol ani jeden z domácich futbalistov.
     
    17
    Roh budú zahrávať aj hostia po tom, čo Mabouka pre istotu odkopol loptu za bránku Žiliny.
     
    18
    Černáček posielal dobrý center do vápna, tam sa ešte jeho spoluhráči odstali k lopte, nanešťastie pre Myjavu im ale lopta nesadla a presní neboli.
     
    19
    Mabouka teraz zabojoval a zachytil loptu ešte pred postrannou čiarou, avšak jeho následný center zapadol len do rukavíc Solničku.
     
    19
    Podobne tomu bolo aj v prípade nákopu Čmelíka, gólman Myjavy s takýmito pokusmi problém mať nebude.
     
    20
    Pekár teraz ostal po súboji so Škriniarom ležať na hracej ploche, hráč hostí bude ale našťastie v poriadku.
     
    21
    Pekár následne zahrával priamy voľný kop, z ktorého loptu dobre stočil do vápna, kde sa do nej ešte hlavou oprel Kuzma. Jeho zakončenie len tesne minulo priestor troch žrdí!
     
    22
    Mabouka bojoval pri postrannej čiare, pred ktorou sa mu loptu podarilo dvakrát zachytiť, tretí pokus mu už ale nevyšiel. Myjava tak môže upokojiť hru.
     
    23
    Na opačnej strane ihriska sme videli sympatickú akciu Myjavy, keď si Kolár narazil loptu s Dugom, avšak Kolárov center bol len veľmi nepresný.
     
    24
    Ale pozor, Žilina mohla ísť do vedenia! Škvarka nasadil Švecovi "jasličky", do pokutového územia si na prihrávku vbehol Čmelík, proti ktorému zasahol Solnička síce reflexívne, ale výborne.
     
    25
    Na druhej strane rýchly protiútok Myjavy, aj na takéto situácie si domáci budú musieť dávať pozor.
     
    26
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, za Žilinu sa pokúšal vypáliť Čmelík, tomu ale zakončenie napokon vôbec nevyšlo a priestor troch žrdí netrafil.
     
    27
    Černáček si teraz pomohol faulom, Žilina bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 25 metrov.
     
    28
    Škvarka napokon zvolil center do vápna tesne nad zemou, tam bol ale stopér Myjavy, ktorý dokázal loptu bez väčších problémov odvrátiť.
     
    29
    S pribúdajúcim časom je Žilina čoraz aktívnejšia, videli sme ďalšie milimetrové pasy, ktoré domácim vyšli, avšak aj viacero nepresných centrov.
     
    30
    Na druhej strane protiútok Myjavy, Pekár si ale loptu vo vnútri šestnástky nedokázal spracovať a prišiel o ňu.
     
    31
    Hostia to teraz nemysleli vôbec zle, Daniel potiahol loptu medzi stopérov Žiliny, aby následne hľadal uličkou Kuzmu, to sa mu však nepodarilo. Ak by sa tak stalo, Myjava mohla streliť úvodný gól stretnutia.
     
    32
    Kontra Žiliny, toto ale domácim absolútne nevyšlo a lopta skončila len za bránkovou čiarou, Tam ju už zbiera Solnička, ktorý bude v pokoji rozohrávať.
     
    33
    Hostia teraz dobre zakombinovali na polovici súpera, k lopte sa pred vápnom dostal Kuzma, ktorý ešte zbytočne postupoval do strany a na jeho pokus tak stihli domáci zareagovať.
     
    34
    Žilina bude zahrávať rohový kop.
     
    35
    Center do vápna hostia odvrátili a hoci sa ešte Mabouka odstal k zakončeniu, bolo to len z veľkej vzdialenosti a zo vzduchu, domáci hráč tak presný byť nemohol.
     
    36
    Čmelík teraz v súboji s Černáčkom prišiel o loptu a padol na zem, všetko to ale bolo v rámci pravidiel, nasledovať tak bude odkop od bránky Solničku.
     
    37
    Na druhej strane kontra Myjavy, ktorá si dokázala vybojovať ďalší rohový kop.
     
    38
    Pekárov center mieril do stredu vápna, kde si však vyskočil najvyššie Volešák, ktorý loptu vyboxoval do bezpečnej vzdialenosti.
     
    39
    Žilina šla do protiútoku a v čase, keď to už vyzeralo na prípadný center prišiel útočný faul žlto.zelených, ktorí tak dajú šancu vymyslieť niečo smerom dopredu Myjave.
     
    40
    Aj hostia ale tentokrát smerom dopredu bezzubí. Začalo sa nám posledných 5 minút prvého polčasu, ak pochopiteľne neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas.
     
    41
    Pečovský to teraz nemyslel vôbec zle, keď chcel nachytať Solničku na hruškách, pas ale zaletel len do priestoru, odkiaľ góly padajú veľmi ťažko.
     
    41
    Žilina ešte ostala na útočnej polovici. kde aktívne napadala súpera a dokázala ho obrať o loptu, ani následné pokusy o center ale presné neboli.
     
    42
    Našťastie pre domácich, Myjava na útočnej polovici nič nevymyslela a o loptu veľmi rýchlo prišla.
     
    43
    Švec vhadzoval aut na útočnej polovici, to sa mu síce nepodarilo, ale po nepresnom odkope Mabouku bude mať k dispozícii Myjava aj rohový kop.
     
    44
    Lopta už letela do vápna, avšak Michlian ešte prerušil hru, keďže sme boli svedkami strkanice vo vnútri pokutového územia. tentokrát sa to zaobíde bez kariet.
     
    44
    Myjava z rohu gólovú šancu nevyťažila, naopak, po rýchlej kontre bude podobnú situáciu zahrávať aj domáca Žilina.
     
    45
    Center do vápna hostia odvrátili, následne ešte prišla strela spoza pokutového územia, tá sa ale napokon k Solničkovi nedostala.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme za sebou veľmi zaujímavý prvý polčas medzi Žilinou a Myjavou, po ktorom svieti na svetelnej tabuli nerozhodný stav, 0:0. Hoci mali oba celky viacero zaujímavých príležitostí, ktoré sa mohlo skončiť gólom, gól napokon nepadol.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:00.
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:0
    Žlté karty: 0:0
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 2:0
    Strely mimo bránky: 2:3
    Rohové kopy: 7:3
    Ofsajdy: 0:2
    Voľné kopy: 6:4
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Švec, prichádza Radoslav Ciprys.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarala domáca Žilina, ktorá sa s loptou na vlastnú polovicu zbytočne nevrátila a okamžite chcela ohroziť Solničku, čo sa jej ale nepodarilo.
     
    47
    Domáci to mali smerom dopredu dobre rozbehnuté, dopustili sa však zbytočného nedovoleného zákroku, ktorý dáva šancu Myjave upokojiť hru.
     
    48
    Aj na opačnej strane ihriska sme ale videli podobnú situáciu, tentokrát sa Myjava dopustila útočného faulu vo vzdušnom súboji.
     
    49
    Domáci si vytvárajú s pribúdajúcim časom čoraz väčší tlak, v tejto chvíli donútili Myjavu len odkopnúť loptu z vlastnej polovice.
     
    50
    Hostia to však hrajú na protiútoky, z ktorých sú veľmi silní. Dokázať to chcel aj Ciprys, ktorý ale pri postrannej čiare neuspel.
     
    52
    Hra teraz poriadne stratila na tempe, pri lopte sú aktívnejší domáci, ktorí sa ale nedokážu dotsať cez pozorný obranný val Myjavy. Podobná situácia nastáva aj na opačnej strena ihriska, tam si ale čierno-bieli poväčšine pred pokutovým územím nedokážu loptu presne posunúť.
     
    53
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    53
    Z rohu síce Žilina nevymyslela nič, k odrazenej lopte sa ale ešte za hranicou šestnástky dostal Čmelík, ktorý pálil po zemi k žrdi, pozorný Solnička ale chytil.
     
    54
    Na druhej strane útočná snaha Myjavy, tá ale stále nedokázala priamo ohroziť Volešáka. Ten už v druhom polčase poriadne vychladol.
     
    55
    Hostia teraz dementovali moje slová, keď sa z hranice vápna opreli do lopty a tá letela pod brvno Volešákovej bránky, domáci gólman s vypätím všetkých síl vyrazil na roh!
     
    56
    Tieto situácie sú ale dnes zrejme prekliate, ďalšia nie príliš rozumne zahraná štandardka.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Miroslav Káčer (MŠK Žilina).
     
    58
    Domáci futbalisti kombinovali na útočnej polovici bez toho, aby pruhovaní napádali rozohrávku súpera. Aj napriek tomu ale dopredu nešli.
     
    59
    Na zemi ostáva ležať Peter Solnička, s ktorým to nevyzerá vôbec dobre!
     
    60
    Na tvári Solničku vidíme krv, gólman hostí bude musieť byť ošetrený, v zápase však bude pokračovať.
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza William Alves de Oliveira, prichádza Matej Jelić.
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Peter Lupčo.
     
    61
    Dnešné stretnutie sleduje 1564 divákov.
     
    63
    V hre sa môže po sérii striedaní pokračovať, v šanci sa teraz ocitol Škvarka, ktorý pálil zo vzdialenosti asi 20 metrov, priestor troch žrdí ale netrafil.
     
    64
    Myjava dala gól!
    A hostia sa dostávajú do vedenia! Kuzma teraz videl, že má pred sebou len húštinu tiel a poslal radšej prihrávku po svojej ľavej ruke, kde stál DENIS DUGA, ktorý už nemal problém prestreliť Volešáka.
     
    65
    Hostia sa tak prekvapujúco dostávajú do vedenia, stále ale nie je o ničom rozhodnuté. Uvedomujú si to aj domáci, ktorí sa snažia rýchlo vyrovnať.
     
    66
    Útočnú akciu ale budú musieť založiť len z vlastnej polovice.
     
    67
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    68
    Myjava loptu po rohu bez väčších problémov odvrátila, lopta sa však ešte vrátila pred pokutové územie hostí, kde sa domáci prezentovali prudkým, no nepresným centrom.
     
    69
    Žilina čoraz viac tlačí na pílu, k hlavičkovému zakončeniu sa tentokrát dostal Jelić, ktorého pokus hostia zrazili na ďalší rohový kop.
     
    69
    Ani tentokrát z toho ale gól nepadol. Po nepresnom pokuse môže odkopávať Solnička.
     
    70
    Do konca zápasu nám ostáva už len 20 minút hry, hostia stále vedú o jediný gól, otázne je, či to tak aj pri aktívnej hre Žiliny ostane.
     
    71
    Do lopty sa tentokrát oprel Pečovský, ktorého pokus zrazil Solnička na roh.
     
    72
    Situácia sa ešte zopakovala, vo vzduchu ale vládol Solnička, ktorý bez väčších problémov loptu vyboxoval do bezpečnej vzdialenosti.
     
    73
    Domáci hráči sú stále aktívni a pokúšajú sa o vyrovnanie. Žilinčania to skúšali cez Pečovského, ale ten bol pred šestnástkou odzbrojený.
     
    74
    Šošoni stále pokračujú vo svojej aktivite. Letič sa teraz predral za polovicu a vybojoval faul, žilinská snaha neustále pretrváva. Ozývajú sa aj diváci, ktorí si želajú gól.
     
    75
    Musíme ale pochváliť aj myjavskú defenzívu, ktorá je skutočne veľmi pozorná. Čmelík to teraz síce po ľavej strane skúšal prechodom, ale posledný obranca mu žiaden center z uhla nedovolil. Myjava je stiahnutá pred svojou bránkou a bráni sa.
     
    75
    Žilina ešte pokračovala vo svojej aktivite a vybojovala rohový kop.
     
    76
    Rohový kop rozohrala Žilina nakrátko. Domáci hráči ale aj napriek tomu poslali dobrý center, no ten si stiahla iba pozorná myjavská defenzíva.
     
    77
    Tak toto je neuveriteľné! Po Čmelíkovom centri sa pred bránkou dostal k hlavičke Mihalík, ale loptu poslal iba do rúk brankára. To by ale ešte nebolo nič, lenže Mihalík ju následne napálil aj do žrde a všetko potom vyriešil iba Jánošík, ktorý loptu odpálil na rohový kop.
     
    77
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Michlík, prichádza László Bénes.
     
    78
    Žilinčania stále ostávajú na útočnej polovici, ale po rohovom kope nedokázali zakončiť do priestoru troch žrdí. Domáci sú ale jednoznačne aktívnejší a stále sa pokúšajú o vyrovnanie.
     
    79
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Michal Peňaška.
     
    80
    Hra bola teraz mierne rozkúskovaná striedaniami na oboch stranách. To viac vyhovuje hosťom, ktorí bránia tesný náskok. Žilinčania sú stále aktívni a na trávniku sledujeme skutočne veľký boj.
     
    81
    Už-už to vyzeralo na nebezpečné zakončenie hostí. Po peknom centri bol ale strieľajúci hráč iba v ofsajde a Volešák mohol ostať pokojný.
     
    82
    Žilinčania sa opäť presunuli na útočnú polovicu. Loptu si tam potiahol Škvarka, no napokon si ju príliš predkopol a vystreliť nedokázal.
     
    83
    Na trávniku sa stále nič nemení. Myjavčanom sa podarilo dostať loptu preč zo svojej obrannej polovice a dokonca v útoku zbierajú aj cenné desiatky sekúnd.
     
    84
    Lopta lieta zo strany na stranu. Žilinčanom sa však teraz nepodarilo zakončiť a tak Solnička rozohráva, s čím sa ale vôbec ponáhľať nemusí.
     
    85
    Kolár pri bránení loptu šuchol rukou a domáci mali na kopačkách priamy kop. Po ňom letela točená lopta smerom k bránke, ale jej priestor napokon úplne minula. Na žilinskej strane badať veľkú nervozitu.
     
    86
    A Myjava sa stále dobre bráni. Pekár to teraz v strede trávnika urobil veľmi dobre a loptu posunul aj do útoku, rozohrávať bude Volešák.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Luboš Kolár (Spartak Myjava), ktorý už druhýkrát v rade predviedol nedovolený zákrok.
     
    87
    Žilinčania loptu rýchlo rozohrali a ihneď vybojovali rohový kop. Ani ten ale domácim hráčom nevyšiel, no ich aktivita stále pokračuje. Šošoni sú už neustále nasťahovaní v útoku a skúšajú to veľkým tlakom.
     
    88
    Žilinčania po faule Daniela vybojovali akýsi kratší rohový kop. Loptu domáci hráči zahrávali spoza šestnástky z bočnej strany, ale iba preletela popred bránku. Bola to síce dobrá štandardka, ale nik ju netečoval do siete.
     
    89
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Marek Jastráb.
     
    90
    Myjava sa nikam ponáhľať nemusí. Hostia sú stále stiahnutí pred svojou bránkou a súpera sa snažia držať čo najďalej od Solničku.
     
    90
    Myjavčania ale poriadne pochybili a mohlo byť vyrovnané! Z ľavej strany výborne centroval Bénes a aj keď lopta smerovala priamo na Solničku, gólmanovi vypadla, no hostia napokon rýchlym odkopom všetky vyriešili.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú štyri minúty. Tá prvá je už pomaly minulosťou, pretože Černáček po faule ochotne ťažko vstáva zo zeme.
     
    90+2
    Myjavčania sa stále bránia odkopmi a vykopávanými loptami. Žilinčania sa musia stále vracať a začínať odznova, ich snaha je ale veľmi veľká.
     
    90+3
    Šošoni sa natlačili pred bránku, Bénes to skúsil strelou, ale trafil iba Jánošíka a domáci získavajú rohový kop.
     
    90+3
    Škvarka to skúsil na bližšiu žrď, ale Myjavčania odolali. Hostia sa snažia zo všetkých síl a radi by si pripísali historicky prvý triumf nad MŠK.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Marek Kuzma (Spartak Myjava), Žilina zahrá ešte jednu štandardku.
     
    90+4
    Hostia sa ubránili, Myjava prvýkrát v histórii víťazí nad Žilinou a Šošoni tretíkrát v sezóne prehrávajú!
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Je koniec! Hosťujúci futbalisti po dobrom výkone predviedli záver, v ktorom im pomohlo niekoľkokrát aj šťastie a napokon si z tohto duelu prekvapivo ponechajú všetky tri body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok večera.
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:1
    Žlté karty: 1:2
    Červené karty: 0:0
    Strely na bránku: 6:2
    Strely mimo bránky: 7:4
    Rohové kopy: 18:4
    Ofsajdy: 0:3
    Voľné kopy: 19:11 (20:52:26)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 64. Duga (Kuzma)

    Karty:   57. Káčer (ZIL) – 86. Kolár (MYJ), 90+4. Kuzma (MYJ)


    MŠK Žilina: Volešák – Škriniar, Káčer (60. Lupčo), Alves de Oliveira (60. Jelić), Pečovský – Čmelík, Piaček, Škvarka, Michlík (77. Bénes) – Letić, Mabouka.
    Náhradníci: Le Giang – Vavro, Bénes, Hučko, Lupčo, Jelić, Špalek.

    Spartak Myjava: Solnička – Jánošík, Pekár, Černáček, Kuzma – Kolár, Bílovský, Duga (79. Peňaška), Marček – Švec (46. Ciprys), Daniel (89. Jastráb).
    Náhradníci: Hruška – Jastráb, Kastelovič, Ciprys, Peňaška, Janco.

    Rozhodca: Michlian – Weiss, Jankovič – Roszbeck