Maďarsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Ukrajina – Kazachstan 2:5 (kon.) | Poľsko – Taliansko 1:2 (kon.)
koniec
Ukrajina
2:5 (0:2, 0:1, 2:2)
Kazachstan
cz Nedeľa 19.04.2015, 16:30 • Krakow Arena • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    Andrej MICHNOV - 2:5
     
    59:34
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Poslední slovo v utkání si ale přece jen vzal ukrajinský výběr, který ještě kosmeticky trochu upravuje skóre! ANDREJ MICHNOV dokázal překonal Polujektova a uzavřel střelecký účet na 2:5! Asistence: Arťom Gniděnko a Roman Blagy.
    Jevgenij RYMAREV - 1:5
     
    58:07
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Přesto se ale fanoušci Kazachů dočkali páté branky v ukrajinské síti! Necelé dvě minuty před koncem využil kombinace Žajlauova a Savenkova JEVGENIJ RYMAREV – 1:5! Asistence: Konstantin Savenko a Talgat Žajlauov.
    Konstantin RUDĚNKO - 1:4
     
    47:59
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Jejich cíl je splněn velmi rychle! Fjodor Polišuk se v zakončení neunáhlil, našel najetého KONSTANTINA RUDĚNKA, který uklidil puk za Zacharčakova záda – 1:4! Asistence: Fjodor Polišuk.
    Dmytro NIMENKO - 1:3
     
    46:39
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Tempo kazašského výběru na začátku třetí třetiny nebylo nijak valné, za což je favorit střetnutí poprvé výrazně potrestá! Přesilová hra trvala pouze třináct vteřin, přesným zakončením ji následně ukončil DMYTRO NIMENKO – 1:3! Asistence: Sergej Varlamov a Igor Kugut.
    Vadim KRASNOSLOBODCEV - 0:3
     
    31:06
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Igor Kugut je dnes smolařem zápasu, i jeho druhé vyloučení je potrestáno brankou protivníka! Po rychlé kombinaci se ze vstřelené branky raduje VADIM KRASNOSLOBODCEV – 0:3! Asistence: Jevgenij Rymarev a Alexej Litviněnko.
    Leonid METALNIKOV - 0:2
     
    14:40
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Celek psaný jako hostující podruhé dokázal zužitkovat svoji střeleckou převahu ve střelený gól! Rybarev vymyslel zpoza branky chytrou přihrávku na LEONIDA METALNIKOVA, který z první neomylně trefil do horní poloviny branky – 0:2! Asistence: Jevgenij Rybarev a aVadim Krasnoslobdcev.
    Kevin DALLMAN - 0:1
     
    07:13
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní branku dnešního střetnutí, do vedení se dostává podle papírových předpokladů Kazachstán! Nejzkušenější z beků kazašského výběru KEVIN DALLMAN velmi rychle využívá nabídnutou přesilovou hru, po vhazování se opřel na modré čáře do kotouče a poslal ho neomylně do ukrajinské branky – 0:1! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 47. Nimenko (Varlamov, Kugut), 60. Michnov (Gniděnko, Blagy) – 8. Dallman, 15. Metalnikov (Rybarev, Krasnoslobodcev), 32. Krasnoslobodcev (Rymarev, Litviněnko), 48. Ruděnko (Polišuk), 59. Rymarev (Savenkov, Žajlauov)


    Ukrajina: Zacharčenko (Napněnko) – Navarenko, Rjabenko, Kugut, Alexjuk, Skrypec – Michnov, Nimenko, Gavryk, Varlamov, Zabludovskij, Donika, Ljalka, Petrangovskij, Gniděnko, Blagy, Bondarjev, Kuzmik. Trenér: Alexander Godynjuk.
    Kazachstan: Polujektov (Malgin) – Savčenko, Trjasunov, Dallman, Litviněnko, Semjonov, Lakiza, Lipin, Metalnikov – Žajlauov, Savenkov, Rymarev, Voroncov, Chudjakov, Panšin, Polišuk, Puškarjov, Starčenko, Spiridonov, Krasnoslobodcev, Ruděnko. Trenér: Andrej Nazarov.

    Rozhodca: Gebei (HUN), Linde (SWE) – Dalton (GBR), Hribar (SLO)

    Diváci: 2 108