Srbsko – Španielsko 4:3 (1:0 po s.n.) | Austrália – Belgicko 4:10 (kon.) | Rumunsko – Island 3:2 (po pr.)
koniec
Austrálie
4:10 (1:4, 1:3, 2:3)
Belgicko
cz Nedeľa 19.04.2015, 18:30 • Laugardalur Arena, Reykjavík • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
    Adam GERIC - 4:10
     
    59:50
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané ještě deset sekund před koncem kosmeticky upravují skóre na konečných 4:10. Po nahození od Dargeho poslal z první puk pod víko ADAM GERIC. Asistence: Wehebe Darge, Robert Malloy.
    Mitch MORGAN - 3:10
     
    58:34
    Belgie právě vstřelila branku!
    Předposlední zápas celého turnaje nakonec přináší první desítku, které dosahují Belgičané! Ti si teď teď totálně pohráli s australskou obranou a MITCH MORGAN mohl pálit do odkryté branky. Asistence: Jordan Paulus, Maxime Pellegrims.
    Thomas POWELL - 3:9
     
    51:49
    Austrálie právě vstřelila branku!
    I ve třetí části splní Australané normu jedné branky na třetinu! THOMAS POWELL propálil Legranda a upravil skóre na 3:9 z pohledu hráčů v zelených dresech. Asistence: Cameron Todd, Lliam Webster.
    Patrick VAN NOTEN - 2:9
     
    46:45
    Belgie právě vstřelila branku!
    Desítka je na spadnutí! Belgie zvyšuje už na 9:2, když se po přesilovkové kombinaci prosazuje PATRICK VAN NOTEN, který měl snadnou práci, když zevnitř levého kruhu stačilo trefit zcela odkrytou branku. Asistence: Jordan Paulus, Jens Engelen.
    Mitch MORGAN - 2:8
     
    41:50
    Belgie právě vstřelila branku!
    Kolodziejczyk vyslal do samostaného úniku MITCHE MORGANA, který tvrdou ranou pod víko nedal Broekmanovi šanci. Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Vadim Gyesbreghs.
    Adam GERIC - 2:7
     
    35:53
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Klokani se i ve druhé třetině mohou alespoň jednou radovat! Cameron Todd přihrál do levého kruhu ADAMU GERICOVI, který z úhlu propálil Legranda. Asistence: Cameron Todd.
    Alexandre BREMER - 1:7
     
    29:49
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané využívají přesilovou hru a odskakují už na rozdíl šesti branek! Kristof van Looy našel přihrávkou zpoza branky volného ALEXANDRE BREMERA, který zblízka usměrnil kotouč do odkryté poloviny branky. Asistence: Kristof van Looy, Jens Engelen.
    Alexandre BREMER - 1:6
     
    25:57
    Belgie právě vstřelila branku!
    Tohle začíná zavánět velkým debaklem! Belgičané se dostali ve třech před branku a Dewin našel přihrávkou na druhou tyč úplně volného ALEXANDRE BREMERA, který z bezprostřední blízkosti dopravil kotouč za Carsona. Asistence: Timo Dewin.
    Frank NEVEN - 1:5
     
    20:47
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie nakonec využívá přesilovku čtyři sekundy před jejím koncem! Kolodziejczyk nabídl puk do gólové pozice FRANKU NEVENOVI, který zblízka překonává Carsona. Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Mitch Morgan.
    Lliam WEBSTER - 1:4
     
    18:35
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané se přeci v první třetině také prosazují! Todd našel před poloodkrytou brankou volného LLIAMA WEBSTERA, který bekhendem dopravil puk do sítě. Legrand si sice na kotouč sáhl, ale nepodařilo se mu dostatečně změnit jeho směr. Asistence: Cameron Todd, Thomas Powell.
    Maxime PELLEGRIMS - 0:4
     
    18:17
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané rázně směřují za záchranou! Kolodzejczyk přihrával z levé strany před branku, kde stál MAXIME PELLEGRIMS, který z bezprostřední blízkosti překonává Carsona střelou k levé tyči. Asistence: Bryan Kolodziejczyk, Jens Engelen.
    Ben VERCAMENN - 0:3
     
    14:03
    Belgie právě vstřelila branku!
    Trestné střílení měl na starost BEN VERCAMENN, který překonává Carsona střelou mezi betony a Belgie zvyšuje už na 3:0 druhým gólem v oslabení.
    Maxime PELLEGRIMS - 0:2
     
    09:27
    Belgie právě vstřelila branku!
    Morganovu střelu zblízka ještě Carson dokázal vyrazit, ale ke kotouči se následně dostal MAXIME PELLEGRIMS, který dorazil puk za záda australského gólmana a zvýšil tak na 2:0 pro Belgii. Asistence: Mitch Morgan, Bryan Kolodziejczyk.
    Mitch MORGAN - 0:1
     
    06:43
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie se při vlastním oslabení dostává do vedení! MITCH MORGAN vystihl rozehrávku Australanů a rázem byl sám před Carsonem, kterého překonal střelou mezi betony. Bez asistence.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 19. Webster (Todd, Powell), 36. Geric (Todd), 52. Powell (Todd, Webster), 60. Geric (Darge, Malloy) – 7. Morgan, 10. Pellegrims (Morgan, Kolodziejczyk), 15. Vercamenn (t.s.), 19. Pellegrims (Kolodziejczyk, Engelen), 21. Neven (Kolodziejczyk, Morgan), 26. Bremer (Dewin), 30. Bremer (van Looy, Engelen), 42. Morgan (Kolodziejczyk, Gyesbreghs), 47. van Noten (Paulus, Engelen), 59. Morgan (Paulus, Pellegrims)


    Austrálie: Carson (26. Broekman) – Malloy, Sturrock, McGregor, Baranzelli, Byers, Huxley – Geric, Oddy, Darge – Todd, Powell, Webster – McDowell, McKenzie, Humphries – Funes, Kubara, Kyros.
    Belgicko: Legrand (Cornelis) – Gyesbreghs, Paulus, Engelen, Neven, Thurura – Morgan, Kolodziejczyk, Pellegrims – Vercammen, van Looy, de Smet – Dozin, Everart, Bremer – Dewin, van Noten, Evers.

    Rozhodca: Pawel Meszynski – Maksims Bogdanovs, Thomas Caillot