Slavia – Motor ČB 4:3 (po pr.) | Olomouc – Chomutov 5:2 (kon.)
koniec
HC Olomouc
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 19.04.2015, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Olomoučtí jakoby ještě neměli dost, proto Maroszově ráně ale skvěle zasáhl brankář Strmeň!
    Marek LAŠ - 5:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jan Knotek popíchl kotouč na MARKA LAŠE, který pohodlně dojel až k odkryté kleci, a vstřelil tak nejspíš poslední branku olomouckého týmu v této sezóně! Asistence: Jan Knotek.
     
    57:41
    Piráti zkoušejí hru bez brankáře!
     
    48:52
    Houdek mohl slavit hattrick, těsně před brankou však promáchl. Pak měl naprosto volné pole působnosti Marosz, puk po jeho nápřahu proletěl Strměňovi mezi tělem a rukou, do branky si však nenamířil.
    Martin KADLEC - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
    Martin KADLEC - 4:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    44:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned na to musí olomoucký brankář tahat puk ze své sítě znovu. MARTIN KADLEC projel mezi obránce Mory jako mezi kužely, nechal povyjet brankáře Vošvrdu, kterého obkroužil a bekhendem zavěsil do odkryté klece. Bez asistence.
    Bryan McGREGOR - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tentokrát už však Vošvrda inkasoval! V přečíslení dva na jednoho předložil Marek Račuk puk na hůl BRYANA MCGREGORA, který pohodlně zasunul kotouč za Vošvrdova záda. Asistence: Marek Račuk, Tomáš Bartejs.
    Tomáš HOUDEK - 4:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    41:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nyní už ale nedokázal proti čtvrté brance ve své síti nic udělat. Radim Kucharczyk našel před brankou perfektně postaveného obránce TOMÁŠE HOUDKA, který se tak podruhé v utkání zapisuje mezi střelce. Asitence: Marek Laš.
    Tomáš HOUDEK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vedou o tři branky! Jiří Ondrušek poslal přes celou šíři kluziště nahrávku přímo na hůl obránce TOMÁŠE HOUDKA, jenž se s ničím nepáral a napálil puk z první. Kotouč nakonec od tyče a od zad Strmeně skončil za brankovou čárou. Asistence: Jiří Ondrušek, Richard Diviš.
     
    31:39
    V oslabení mohl Moru poslat do tříbrankového vedení Jaroměřský, jenž unikl svým strážcům podél levého mantinelu. Strmeně však bekhendovým zakončením nepokořil.
     
    29:50
    Je tu první vyloučení zápasu. Menší trest byl udělen Jiřímu Ondruškovi (OLO).

    Daleko působivější však byl jiný moment. Trvaje střídá Vošvrda. Trvajovi se tleskalo ve stoje, neví se totiž, zda ještě bude ve své bohaté kariéře pokračovat.
     
    27:35
    Strmeň se teď ve svém brankovišti doslova překonával. Hanáci vyškolili hostující obranu parádní kombinací, ovšem ani natřikrát nedokázali dostat kotouč za brankovou čáru.
    Pavel PATERA - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    18:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají před druhou částí do dvoubrankového vedení! Nutno podotknout, že Strmeň opět neměl šanci zasáhnout. Buc nejprve předložil puk Zuzinovi, ten ale gólmana Pirátů neprostřelil. Puk se však odrazil od betonu zpět k Zuzinovi, který jen lehce předložil na PAVLA PATERU, který možná střílí poslední branku své kariéry. Asistence: Peter Zuzin, Dávid Buc.
     
    17:40
    Herman si k asistenci mohl připsat i branku. Zjevil se sám před Strmeněm, jeho pokus vymést pravý horní roh ale úspěch neslavil.
    Peter ZUZIN - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    15:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je tu první branka utkání! Jakub Herman nabral kotouč na svou hůl, projel s ním až před Strmeně, kde nahrál lépe postavenému PETERU ZUZINOVI, který už jen pohodlně uklidil puk za bezmocného brankáře Pirátů. Asistence: Jakub Herman, Richard Diviš.
     
    13:10
    Bartejs v dobré příležitosti! Knotek jej u levého hrazení nedokázal dohnat, a hostující obránce vypálil. Jeho rána ale levou tyčku Trvajovy klece jen těsně minula.
     
    07:02
    Gólová šance nejproduktivnějšího hráče Mory v baráže, Jana Knotka. Ten dostal před branku parádní nahrávku, svou ránou ale trefil jen prostor, kde stál připravený Strmeň.
     
    04:56
    Rachůnek zkoušel nejprve efektivně vysunout jednoho ze svých spoluhráčů, to mu nevyšlo. Nakonec se však ke střele z mezikruží dostal sám, branku Strmeně ale netrefil.

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 16. Zuzin (Herman, Diviš), 19. Patera (Zuzin, Buc), 35. Houdek (Ondrušek, Diviš), 42. Houdek (Kucharczyk, Laš), 59. Laš (Knotek) – 44. McGregor (Račuk, Bartejs), 45. Kadlec


    HC Olomouc: Trvaj (30. Vošvrda) – Skrbek, Rašner, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Janáček – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Knotek, Kucharczyk – Rachůnek, Marosz, Dlouhý – Herman, Diviš, Zuzin.
    Piráti Chomutov: Strmeň (Dvořák) – Šulák, Gajovský (C), Scalzo, Bartejs, Cestr, Mrázek – McGregor, Chlouba, Veselý – Kaše O., Sikora, Sinisalo – Kadlec, Račuk, Chrpa.

    Rozhodca: Hribik, Mikula – Bryška, Skopal

    Diváci: 4548