Montreal – Ottawa 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 4:3 (kon.) | Nashville – Chicago 6:2 (kon.)
Vancouver – Calgary 4:1 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 5:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 4:1 (kon.)
koniec
Nashville Predators
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Chicago Blackhawks
cz Sobota 18.04.2015, 03:30 • Bridgestone Arena, Nashville • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mike SANTORELLI - 6:2
     
    55:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je něco! Po 32 sekundách dávají Predátoři další branku a je to už 6:2! MIKE SANTORELLI obdržel z pravého křídla přihrávku a střelou zápěstím prostřelil Coreyho Crawforda! Tohle je pro Chicago velice kruté. Asistence: Calle Järnkrok a Viktor Stålberg.
    Craig SMITH - 5:2
     
    54:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH je hrdina dnešního utkání! Nyní totiž útočník Nashvillu dává svou druhou branku v zápase. Tentokráte se prosadil dobrou střelou poté, co unikl hostujícím obráncům! Je to 5:2 a to už se Chicagu budě těžko dotahovat. Asistenci na tuto branku si připsal i dokonce brankář Pekka Rinne. Asistence: Filip Forsberg a Pekka Rinne.
    Filip FORSBERG - 4:2
     
    52:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Důležitá branka! Domácí tým se dostává do dvoubrankového vedení. Bekhendový pokus Craiga Smithe dokázal Crawford vyrazit pouze před sebe, kde se k puku dostal FILIP FORSBERG, jenž upravil skóre na 4:2! Bez asistence.
    Craig SMITH - 3:2
     
    34:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po vhazování se domácí pustili do obléhání Crawfordovo branky a nakonec do ní dopravili puk! CRAIG SMITH se trefil poprvé v play-off NHL, když nejprve jeho pokus zblokoval Hjalmarsson, posléze se ale dostal k další střele a ta už skončila v brance! Predátoři tak potřetí v zápase vedou. Asistence: Cody Franson a Mike Ribeiro.
    Patrick KANE - 2:2
     
    30:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jedna chyba v obraně Nashvillu a hned je potrestána! Brent Seabrook si ve středním pásmu všiml, že PATRICK KANE najíždí do šance a poslal mu puk. Kanonýr Chicaga si s nabídnutou situací poradil nejlépe, jak mohl, tedy gólovou střelou! Trenér Predátorů Peter Laviolette ještě reklamuje příliš mnoho hráčů na ledě, rozhodčí ale branku nekompromisně uznávají. Asistence: Brent Seabrook.
    Roman JOSI - 2:1
     
    19:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla fantastická akce švýcarského obránce ROMANA JOSIHO, která 3,6 sekundy před koncem první třetiny vrací Predators do vedení! Josi si ve středním pásmu vzal puk do své moci, v tom útočném udělal pár pěkných kliček a následnou střelou zápěstím zavěsil pod břevno! Tohle je závěr jak se patří. Asistence: Shea Weber.
    Patrick SHARP - 1:1
     
    16:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi dokázali při ponechané výhodě vyrovnat na 1:1! PATRICK SHARP před chvílí dobrou šanci nevyužil, posléze se ale ke kotouči před brankou dostal znovu a udělal krásnou kličku, po které si Rinneho položil na zem a následně ho přehodil! Signalizovaný trest se tedy neukládá a začínáme znovu od začátku. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Andrew Shaw.
    Colin WILSON - 1:0
     
    02:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři první přesilovou hru využili a dostávají se do vedení 1:0! Střelu Jonese Crawford vyrazil, o dorážku se neúspěšně snažili Smith a COLIN WILSON. Druhý jmenovaný se k puku dostal znovu a z pravé strany ho dopravil do branky Chicaga, čímž otevřel skóre dnešního zápasu! Asistence: Craig Smith a Mike Ribeiro.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 3. Wilson (Smith, Ribeiro), 20. Josi (Weber), 35. Smith (Franson, Ribeiro), 53. Forsberg, 55. Smith (Forsberg, Rinne), 55. Santorelli (Järnkrok, Stålberg) – 17. Sharp (Hjalmarsson, Shaw), 31. Kane (Seabrook)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Franson, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Cullen, Neal (A) – Santorelli, Järnkrok, Stålberg – Bourque, Gaustad (A), Beck
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Oduya, Hjalmarsson, Timonen, Seabrook, Keith, Rozsíval – Saad, Toews (C), Hossa – Versteeg, Richards, Kane – Bickell, Shaw, Sharp (A) – Nordström, Krüger, Teräväinen

    Rozhodca: St. Laurent, Pollock – Heyer, Murchison

    Diváci: 17208