Mladá Boleslav – Tatran 6:7 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:7 (4:2, 1:2, 1:2 - 0:0)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Sobota 18.04.2015, 17:15 • O2 arena, Praha • Bigboard Superfinále (muži)
    Milan FRIDRICH - 6:7
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tatran Omlux Střešovice.
    Autorem vítězné branky je MILAN FRIDRICH.
    Jiří CURNEY - 6:6
     
    58:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY je opravdu hráčem číslo jedna v Mladé Boleslavi. Vždy se totiž objevuje při nejdůležitějších gólech tohoto týmu. Curney dostal u pravého mantinelu přesnou křižnou přihrávku od Novotného a neváhal ani vteřinu a srovnává stav utkání. Asistence: Petr Novotný.
    Marek DEUTSCH - 5:6
     
    57:29
    Tatran právě vstřelil branku!
    Beneš zpoza branky vyslal přihrávku na levé křídlo na MARKA DEUTSCHE, který byl úplně volný a měl pro svou střelu klid a čas. Následně vymetl horní růžek u vzdálenější tyčky branky Rytycha. Asistence: Marek Beneš.
    Jiří KOLÍSKO - 5:5
     
    52:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Poskakující míček před velkým brankovištěm zkrotil JIŘÍ KOLÍSKO a svůj nechytatelný projektil napálil až za záda Rytycha. Asistence: Marek Beneš.
    Petr SALÁT - 5:4
     
    36:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nepovedenou rozehrávku Střešovic zachytil Jiří Bouška, poté přihrál k pravému mantinelu Novotnému, jenž našel na druhé straně nabíhajícího PETRA SALÁTA, který posílá Technology znovu do vedení. Asistence: Petr Novotný.
    Marek VÁVRA - 4:4
     
    31:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Přesilovou hru využívá střelou od pravého mantinelu k bližší tyči MAREK VÁVRA. Rytych se nestihl přesunout a místo si pohlídat. Asistence: Martin Richter.
    Martin RICHTER - 4:3
     
    29:34
    Tatran právě vstřelil branku!
    V ponechané výhodě při odloženém vyloučení se na levém křídle uvolnil MARTIN RICHTER, dostal přesnou přihrávku do běhu od Jana Kolíska a nedal Rytychovi šanci. Asistence: Jan Kolísko.
    Tadeáš CHROUST - 4:2
     
    11:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Individuální akce TADEÁŠE CHROUSTA, který prošel hřištěm, jakoby tam stály jen kuželky. Našel nepokryté místo Rebrovy branky a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jan Jelínek.
    Dnes to v O2 areně vypadá na pořádnou přestřelku

    Ondřej RIEBAUER - 3:2
     
    10:13
    Tatran právě vstřelil branku!
    Netrvalo ani dvě minuty, a na světě je další kontaktní gól střešovických hráčů. Po krátkém tlaku Tatranu před Rytychem se nejlépe zorientoval ONDŘEJ RIEBAUER a z otočky snižuje. Asistence: Jan Řehoř
    Jaromír EKL - 3:1
     
    09:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tým Technology Florbal MB se znovu ujímá dvoubrankového náskoku. Svou práci před Rebrem na výbornou provedl Jiří Bouška a připravil tak stoprocentní šanci pro JAROMÍRA EKLA, který prázdnou branku před sebou neminul. Asistence: Jiří Bouška.
    Miroslav MAYER - 2:1
     
    04:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    Mladá Boleslav doplatila na nedůraz před svým malým brankovištěm, ke skákajícímu míčku se dostal MIROSLAV MAYER a pomalejší střelou dopravil míček prostorem mezi nohama za záda Rytycha. Asistence: Jan Natov.
    Obrovská radost Ml. Boleslavi

    Jan JELÍNEK - 2:0
     
    04:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Toto Superfinále zatím patři JANU JELÍNKOVI, který se znovu v krátkém časovém úseku prosazuje. Obránce Mladé Boleslavi dostal po mantinelu přihrávku od Tadeáše Chrousta a ze své pozice prostřelil Rebra. Asistence: Tadeáš Chroust.
    Jan JELÍNEK - 1:0
     
    02:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku zápasu! Od pravého mantinelu, poměrně z ostrého úhlu, trefil JAN JELÍNEK malé místečko, které si Rebro nepohlídal. Využívá tak přesilovou hru. Asistence: Petr Novotný.

    Zuzana Košťálová

    Góly a asistencie: 3. Jelínek (Novotný), 5. Jelínek (Tadeáš Chroust), 9. Ekl (J. Bouška), 12. Tadeáš Chroust (Jelínek), 37. Salát (Novotný), 59. Curney (Novotný) – 5. Mayer (Richter), 11. Riebauer (Řehoř), 30. Richter (Jan Kolísko), 32. Vávra (Richter), 53. Jiří Kolísko (Beneš), 58. Deutsch (Beneš), rozh. náj. Fridrich

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Fridrich (STR)
    0:0   P. Bouška (MBL)
    2. séria:
    0:0   Řehoř (STR)
    0:0   Kološ (MBL)
    3. séria:
    0:1   Richter (STR)
    0:1   Křenek (MBL)
    4. séria:
    0:1   Vávra (STR)
    0:1   Curney (MBL)
    5. séria:
    0:1   Ullmann (STR)
    1:1   Novotný (MBL)
    6. séria:
    1:2   Richter (STR)
    2:2   Curney (MBL)
    7. séria:
    2:3   Fridrich (STR)
    2:3   Novotný (MBL)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Výtisk) – Novák, P. Bouška, Novotný, Ekl, Salát, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, J. Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Ludvík, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Fojta
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (21. Kafka) – Nushart, Heřmanský, Komárek, Deutsch, Mayer, Fořt, Jiří Kolísko, Richter, Riebauer, Jan Kolísko, Vávra, Gruber, Fridrich, Zavadil, Beneš, Řehoř, Natov, Ullmann

    Rozhodca: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 11073