Kovo Praha – Vlašim 1:3 (kon.) | Plzeň – Most 2:1 (kon.) | Kladno – Hr. Králové 7:1 (kon.)
Ústí n/L – Letohrad 4:5 (1:2 po s.n.) | Kert Park Praha – Sudoměřice 6:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 1:4 (kon.)
koniec
HBC Kladno
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
HBC Hradec Králové 1988
cz Sobota 18.04.2015, 16:00 • Hokejbalový stadion u ZS • CROSSDOCK extraliga (CZ)
     
    31:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to byl velice šťastný gól. PETR OGURČÁK nahodil z nulového úhlu míček na branku, který poněkud nečekaně skončil v brance. Asistence: Milan Schnaubelt.
     
    28:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KOHOUT, který dostal od Hnízdila luxusní přihrávku, vyslal přízemní střelu k tyči a navýšil tak náskok svého týmu. Asistence: Daniel Hnízdil.
     
    27:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to byla krásná akce. DANIEL HNÍZDIL se Šťastným si nádherně vyměnili míček a první jmenovaný po výtečné přihrávce chladnokrevně zakončil. Asistence: Jan Šťastný a Martin Špaček.
     
    24:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští přidávají další branku. Schnaubelt našel na vrcholku kruhu výborně postaveného MARTINA ŠPAČKA, jehož přízemní střela skončila za zády Humlíčka. Asistence: Milan Schnaubelt a Daniel Hnízdil.
     
    17:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí zvyšují svůj náskok. Hnízdil vyhrál buly na dobře postaveného JANA POSPÍŠILA, jehož tvrdá střela od modré propadla Humlíčkovi mezi tělem a rukou. Asistence: Daniel Hnízdil.
     
    13:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A hosté snižují na rozdíl jediné branky. Hrabica nahrával zpoza branky. V před brankovém prostoru si míček ze vzduchu sklepl PETR NOVÁK, který následně bez problému zakončil. Asistence: Jan Hrabica a Ondřej Jobák.
     
    03:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tady branku v oslabení! Hnízdil unikl společně s MARTINEM ŠPAČKEM. Druhý jmenovaný dostal krásnou přihrávku před branku a bez problému bekhendem zavěsil. Asistence: Daniel Hnízdil.
     
    01:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku. Ogurčák viděl nabíhajícího PETRA ŠÍCHU, který krásnou střelou vymetl horní růžek hostující branky. Asistence: Petr Ogurčák.

    Adam Soukup

    Roman Pošta

    Góly a asistencie: 2. Šícha (Ogurčák), 4. Špaček (Hnízdil), 18. Pospíšil (Hnízdil), 25. Špaček (Schnaubelt, Hnízdil), 28. Hnízdil (Šťastný, Špaček), 29. Kohout (Hnízdil), 32. Ogurčák (Schnaubelt) – 14. Novák (Hrabica, Jobák)


    HBC Kladno: Jirotka (40. Merta) – Dědič, Soukup, Pospíšil, Hnízdil M., Příhoda, Jelínek – Hnízdil D., Špaček, Pražák, Nosek, Ogurčák, Schnaubelt, Kohout, Vondrák, Šťastný, Šícha
    HBC Hradec Králové 1988: Humlíček (Janský J.) – Sádovský, Černý, Veselý, Hora, Fišer L., Hrabica, Škoda – Ježek, Petr, Šimek, Tesař, Novák, Jobák, Fišer J., Jandát, Janský L., Svoboda

    Rozhodca: Horský, Vokurka