Čína – Mexiko 5:2 (kon.) | Bulharsko – Izrael 10:5 (kon.) | Juhoafrická rep. – Nový Zéland 3:1 (kon.)
koniec
Čína
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
Mexiko
cz Piatok 17.04.2015, 13:00 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:33
    Čína právě vstřelila branku!
    XINLEI LI samostatnou akci prošel středním pásmem, překonal hostující obránce. Dokázal si poradit i s brankářem Mexika, který inkasuje pátou branku. Jeho tým už se jen těžko vrátí do zápasu. Bez asistence.
     
    32:54
    Čína právě vstřelila branku!
    Parádní rána z pravé strany do vzdálenější ho růžku znamená vedení Číny už 4:2. Dělovkou se prosazuje LING CHEN. Bez asistence.
     
    31:08
    Čína právě vstřelila branku!
    S trochou nadsázky Mexiko hraje hokej, Čína dává góly. Čtrnáctá rána domácího celku znamená vedení 3:2, prosadil ce ZIYANG ZHU. Jednalo je o pěknou samostatnou akci. Bez asistence.
     
    24:56
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, první branka hostům pomohla, nyní se dočkali vyrovnání. ALEJANDRO ROSETTE ukázkovou střelou zápěstím překonal brankáře Číny, a tak je stav zápasu vyrovnaný. Důležitou práci odvedl Majul Hector, který kotouč zavezl do útočného pásma. Asistence: Adrian Cervantes, Hector Majul.
     
    23:04
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    "Nedáš-dostaneš". Čína trefila tyčku, z brejku a přečíslení se prosadilo Mexiko. Cervantes přihrál přesně do místa, kam si sjížděl HECTOR CARRERO, který s přehledem překonal domácího brankáře.
     
    09:10
    Čína právě vstřelila branku!
    Krásnou ránou se prosazuje Xijun Cui. Výstavní střela z jízdy znamená vedení Číny o dvě branky. Střelecky je domácí tým hodně málo aktivní, ovšem jeho střelba je velmi produktivní. šestá rána, druhý gól. Bez asistence.
     
    03:30
    Čína právě vstřelila branku!
    Na Yungang přihrál velmi dobře před branku, kde stál XIJUN CUI, jehož rána se štěstím proléa za brankovou čáru. Asistence: Yungang Na.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 4. Wen (Na), 10. Cui, 32. Zhu, 33. Chen, 42. LI – 24. Carrero (Cervantes), 25. Rosette (Cervantes, Majul)


    Čína: Liu Z. (Xia) – Na, Wen, Liu L., Yang, Fu, Guan, Liu Q, Bao – Qu, Xia, Zhang – Chen, Zhang C., Cui X, – Li, Ji, Zhu – Li, Xiang, Li
    Mexiko: Alba (Garma) – Ugarte, Rosette, Vega, Gonzales, Escandon, Colas – Majul, Sierra, Cervantes – Carrero, Smithers, Chabat – Ramirez, Gomez, Kelo – Padilla, Linares, Tommasi

    Rozhodca: Orolin – Burger, Kulosevicius