Petrohrad – Kazaň 1:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Ak Bars Kazaň
cz Streda 15.04.2015, 18:30 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Ale hned nastávají komplikace pro Kazaň. Na trestnou míří za podražení Petrov!
    Faul Denisova, který poslal Kazaň do tří
     
    39:06
    Na brankovišti ale Vladimir Denisov velmi ostře atakoval Ericssona a míří na trestnou lavici! Přesilovka pět na tři pro Petrohrad!
     
    38:30
    SKA si v závěru třetiny zahraje přesilovou hru! Za vražení na hrazení si jde sednou na trestnou lavici Arťjom Lukojanov! SKA má k dispozici již třetí přesilovou hru!
     
    29:29
    Opět vylučuje sudí Anisimov! Za hákování teď míří na trestnou lavici Arťěm Panarin, který zcela zbytečně zahákoval Burmistrova v útočném pásmu! JIž druhá přesilovka Barsu v druhé třetině!
     
    21:16
    Hlavní arbitr Anisimov vylučuje již počtvrté v tomto utkání. Za hákování míří na trestnou lavici Jimmie Ericsson a je tu přesilovka pro Kazaň!
     
    17:24
    Přesilovou hru si zahraje i Kazaň. Na trestné lavici už sedí Anton Burdasov, který si odpyká trest za domácí střídačku, která špatně střídala!
     
    12:03
    Máme tu již druhé vyloučení tohoto zápasu! Tentorkát vylučuje Antonín Jeřábek. Na trestnou lavici putuje opět hostující hráč! Za sekání dostává dvě minuty Konstantin Kolcov! SKA tak má k dispozici již druhou přesilovku!
     
    05:26
    Na ledě už se začíná přiosřovat a sudí Anisimov bude poprvé vylučovat! Za podražení Kablukova míří na trestnou lavici Alexander Svitov. SKA tak má výbornou příležitost ke skórování!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 15. Martensson (Chudinov) – 47. Medveděv (Azevedo, Moller), 56. Svitov (Kolcov, Zacharčuk)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Chudinov, Bělov, Alexandrov, Kutějkin, Chafizullin, Rukavišnikov, Judin, Ponikarovskij – Martensson, Kovalčuk (C), Thoresen – Dadonov, Panarin, Šipačjov – Tichonov, Ericsson, Červenka – Kablukov, Burdasov, Barabanov
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Rylov, Denisov, Medveděv, Musin, Pajgin – Mirnov, Moller, Azevedo – Svitov (C), Kolcov, Lukojanov – Gluchov, Varnakov, Vrána – Obuchov, Burmistrov, Petrov

    Rozhodca: Anisimov, Jeřábek – Gorděnko, Šichanov

    Diváci: 12171