Nórsko – Dánsko 0:3 (kon.) | Česko – Rakúsko 4:1 (kon.) | Lotyšsko – Francúzsko 0:7 (kon.)
koniec
Lotyšsko
0:7 (0:4, 0:1, 0:2)
Francúzsko
cz Streda 15.04.2015, 19:30 • Patinoire de l'Ile Lacroix, Rouen • MS žien - 1. divízia, sk. A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Francie právě vstřelila branku!
    Ale přece jen je to 7:0! Autorem zřejmě poslední dnešní branky je právě ESTELLE DUVINOVÁ, která dostal před branku krásnou přihrávku od Escuderové. Asistence: lara Escuderová a Anouck Boucheová.
     
    42:58
    Francie právě vstřelila branku!
    MARION ALLEMOZOVÁ může slavit hattrick! Kapitánka Francie dostala více prostoru mezi levým kruhem a modrou čarou, podívala se na branku, zamířila a poslala puk k levé tyči lotyšské branky. Čtvrtá využitá přesilová hra Francie. Asistence: Gwendoline Gendarme a Lore Baudritová.
     
    26:57
    Francie právě vstřelila branku!
    LEA PARMENTOVÁ využívá přesilovou hru Francie, když dorazila za Tetinovou odraženou střelu Duvinové. Asistence: Estelle Duvinová a Betty Jouannyová.
     
    13:33
    Francie právě vstřelila branku!
    LORE BAUDRITOVÁ šikovně tečovala kotouč před Tetinovou tak, že skončil v levém horním rohu lotyšské klece. Další využitá přesilovka pro skvěle hrající domácí tým! Asistence: Gwendoline Gendarmeová.
     
    06:57
    Francie právě vstřelila branku!
    A je to 3:0! Francie využívá přesilovou hru už po 40 sekundách. baudritová posunula kotouč na u branky číhající CHLOE AURARDOVOU, která puk poslala po ledě přesně mezi nohy Tetinové. Asistence: Emanuelle Passardová a Lore Baudritová.
     
    04:05
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení opět zásluhou MARION ALLEMOZOVÉ. Passardová přihrála v přečíslení přesně na hůl francouzské kapitánce a ta střelou dvacet čísel nad ledem překonává k levé tyči Tetinovou. Asistence: Emmanuelle Passardová.
     
    01:01
    Francie právě vstřelila branku!
    Skvělý začátek domácího týmu! MARION ALLEMOZOVÁ v pádu na brankovišti propasírovala kotouč za záda rozhozené Tetinové. Asistence: Emmanuelle Passardová a Lea Villiotová.

    Tomáš Lichnovský

    Góly a asistencie: 2. Allemozová (Passardová, Villiotová), 5. Allemozová (Passardová), 7. Aurardová (Baudritová, Passardová), 14. Baudritová (Gendarmeová), 27. Parmentová (Duvinová, Jouannyová), 43. Allemozová (Gendarmeová, Baudritová), 60. Duvinová (Escuderová, Boucheová)


    Lotyšsko: Tetinová (Nikolajevaová) – Kublinaová, Ozmenaová (A), Zebereová, Aija Apsiteová (A), Vasilevská, Liepinaová – Kokaová (C), Mihejenková, Miljoneová – Lagzdinaová, Petersoneová, Agnese Apsiteová – Kruminaová, Hartmaneová, Agareová – Stengevicaová, Bicevská, Apseová. Trenér: Aleksandrs Macijevskis
    Francúzsko: Baldinová (Morinová) – Leclercová, Parmentová, Villiotová, Gendarmeová, Bouetz Andrieuová (A), Lager Lacombeová, Grenierová, Obreová – Passardová, Allemozová (C), Aurardová – Duvinová, Escuderová, Boucheová (A) – Fohrerová, Jouannyová, Baudritová – Vixová, Rihetová, Cuasnetová. Trenér: Gregory Tarle

    Rozhodca: D. Kieferová – M. Kieferová (obě GER), Toddová (CAN)