Olomouc – Slavia 2:1 (kon.) | Motor ČB – Chomutov 0:4 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
Piráti Chomutov
cz Nedeľa 12.04.2015, 17:00 • Budvar aréna • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír RŮŽIČKA - 0:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další krutá rána pro domácí. Do úniku se dostal VLADIMÍR RŮŽIČKA a střelou pod víko přidává čtvrtý gól. Asistence: Jan Rutta.
    Ondřej KAŠE - 0:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    48:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jako bych to přivolal. Rýgl vypálil od modré, před brankou dobře pracovali Vladimír Růžička s ONDŘEJEM KAŠEM, který kotouč doklepl do sítě. Asistence: Vladimír Růžička a Martin Rýgl.
    David KVĚTOŇ - 0:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov odskakuje do dvoubrankového náskoku. Hosté dlouho drželi domácí v obranné třetině, Vladimír Růžička našel zpoza branky v mezikruží DAVIDA KVĚTONĚ, který se štěstím propasíroval puk za Gábu. Asistence: Vladimír Růžička a Jiří Drtina.
    Nikola GAJOVSKÝ - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    30:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak krásný zákrok Gáby vyšel vniveč, videorozhodčí gól uznal a NIKOLA GAJOVSKÝ posílá svůj tým do vedení. Asistence: Marek Hovorka.

    Pavel Kortus ml.

    Góly a asistencie: 31. Gajovský (Hovorka), 48. D. Květoň (Vl. Růžička, Drtina), 49. O. Kaše (Vl. Růžička, Rýgl), 56. Vl. Růžička ml. (Rutta)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Punčochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, Mucha, Semrád, D. Růžička – Přibyl, Pajič, Švihálek – Nouza, J. Straka, Kuchejda – Vaniš, Rob, Boháč – Marek, Trummer, Pašek – Švec.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Hanuljak) – Skinner, Rutta, Drtina, Rýgl, Toman, Šulák – Hřebejk, Kämpf, Hovorka – Gajovský, Vl. Růžička, O. Kaše – L. Květoň, Dušek, D. Květoň – Šagát, Chlouba, McGregor – Račuk, Veselý.

    Rozhodca: Homola, Pešina – Charvát, Svoboda

    Diváci: 6018