NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 1:3 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 4:3 (po pr.)
Florida – Boston 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 4:3 (po pr.) | St. Louis – Chicago 2:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – LA Kings 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 1:0 (2:0 po s.n.)
Edmonton – San Jose 1:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 5:0 (kon.)
koniec po predl.
Montreal Canadiens
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Piatok 10.04.2015, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Lars ELLER - 4:3p
     
    61:21
    Montreal Canadiens dáva gól! Je rozhodnuté! Hrdinom zápasu je LARS ELLER, ktorý nenápadnou strelou od ľavého mantinelu prekonáva Jimmyho Howarda. Asistencie: Jeff Petry.
    Tomáš PLEKANEC - 3:3
     
    51:39
    Montreal Canadiens dáva gól! A je vyrovnané. Po prihrávke Markova sa strelou z ťažkého uhla presadil TOMÁŠ PLEKANEC. Český útočník teraz doslova nachytal nepripraveného Howarda na hruškách. Asistencie: Andrei Markov a P.K. Subban.
    Darren HELM - 2:3
     
    43:34
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tak toto je šokujúci moment. Detroit strieľa gól vo vlastnom oslabení. DARREN HELM využil obrovskú chybu Andreia Markova na modrej čiare a v samostatnom nájazde proti Careymu Priceovi nezaváhal. Bez asistencie.
    Pavel DATSYUK - 2:2
     
    28:07
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroit veľmi rýchlo odpovedá na gól Montrealu. Puk v útočnom pásme zachytil Kronwall, Zetterberg posunul puk na hokejku PAVELA DATSYUKA, ten sa pohral s domácimi obrancami a strelou švihom prekonáva Careyho Pricea. Asistencie: Henrik Zetterberg a Niklas Kronwall
    Jeff PETRY - 2:1
     
    26:24
    Montreal Canadiens dáva gól! Domáci otáčajú vývoj zápasu. Po prihrávke Torreyho Mitchella sa dostal do zakončenia obranca JEFF PETRY a strelou medzi betóny prekonáva Jimmyho Howarda.Asistencie: Torrey Mitchell a Brandon Prust.
    Andrej MARKOV - 1:1
     
    17:36
    Montreal Canadiens dáva gól! A je vyrovnané. Po vyhranom buly Desharnaisa sa dostal k puku P.K. Subban, posunul ho na ANDREIA MARKOVA, ktorý strelou z prvej prestrelil všetko čo mu stálo v ceste, vrátane Jimmyho Howarda. Asistencie: P.K. Subban a David Desharnais.
    Tomáš TATAR - 0:1
     
    10:19
    Detroit Red Wings dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. Pavel Datsyuk opäť potvrdil svoju genialitu, zobral puk Gallagherovi a nezištnou prihrávkou našiel voľného TOMÁŠA TATARA, ktorý strelou do odkrytej brány strieľa úvodný gól zápasu. Carey Price bol absolútne bez šance. Asistencie: Pavel Datsyuk a Henrik Zetterberg.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 18. Markov (Subban, Desharnais), 27. Petry (Mitchell, Prust), 52. Plekanec (Markov, Subban), 62. Eller (Petry) – 11. Tatar (Datsyuk, Zetterberg), 29. Datsyuk (Zetterberg, Kronwall), 44. Helm


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Subban (A), Markov (A), Petry, Emelin, Gilbert, Beaulieu – Galchenyuk, Plekanec (A), Gallagher – Parenteau, Desharnais, Smith-Pelly – Weise, Eller, De La Rose – Flynn, Mitchel, Prust
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall (A), Ericsson, DeKeyser, Quincey, Smith, Židlický – Zetterberg (C), Datsyuk (A), Helm- Tatar, Sheahan, Nyquist – Pulkkinen, Andersson, Weiss – Ferraro, Glendening, Miller.

    Rozhodca: Rooney, Watson – Barton, Kovachik