NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 1:3 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 4:3 (po pr.)
Florida – Boston 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 4:3 (po pr.) | St. Louis – Chicago 2:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – LA Kings 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 1:0 (2:0 po s.n.)
Edmonton – San Jose 1:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 5:0 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Boston Bruins
cz Piatok 10.04.2015, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jimmy HAYES - 4:2
     
    55:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se dostává zpět do dvougólového vedení. Za váhání v rozehrávce Bruins využil Jokinen, který posunul puk na JIMMY HAYESE, který nekompromisně zakončil. Tuukka Rask jen bezmocně lovil puk ze své branky. Asistence: Jussi Jokinen.
    Brad MARCHAND - 3:2
     
    53:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston Bruins dramatizuje utkání, když si zpoza branky vybruslil BRAD MARCHAND před branku a parádně zavězil za záda domácího Luonga. Asistence: Dennis Seidenberg a David Krejčí.
    Brad BOYES - 3:1
     
    48:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Další tvrdá rána pro Bruins! Na rozdíl dvou branek zvyšuje BRAD BOYES, který povedenou střelou překonává Raska. Asistence: Dave Bolland a Willie Mitchell.
    Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    44:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida Panthers otáčí nepřízniví průběh utkání a jde do vedení. Parádní zakončení pomalu nultého úhlu předvedl JONATHAN HUBERDEAU, který lišáckou střelou překonal Raska. Asistence: Jaromír Jágr a Brian Campbell.
    Aleksander BARKOV - 1:1
     
    38:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Také Panthers využili svou přesilovou hru. Jaromír Jágr přistrčil kotouč na ALEXANDERA BARKOVA, který si poradil jak nejlépe mohl, když svou střelu doslova prodral pod betony brankáře Raska. Asistence: Jaromír Jágr.
    Patrice BERGERON - 0:1
     
    35:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins okamžitě využili svou možnost. PATRICE BERGERON se dostal k odraženému puku, když Luongo vyrazil předchozí střelu Erikssona pouze před sebe a kanadský útočník neměl problém poslat svůj tým do vedení. Asistence: Loui Eriksson a Torey Krug

    Jan Thöma

    Góly a asistencie: 39. Barkov (Jágr), 45. Huberdeau (Jágr, Campbell), 49. Boyes (Bolland, Mitchell), 56. Hayes (Jokinen) – 36. Bergeron (Eriksson, Krug), 54. Marchand (Seidenberg, Krejčí)


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Campbell, Ekblad, Mitchell "C", Gudbranson, Petrovic, Kulikov – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Hayes – J.Jokinen, Bolland, Kampfer – Kopecký, MacKenzie, S.Thornton
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Trotman, Krug, Seidenberg, Bartkowski, McQuaid – Marchand, Bergeron, Eriksson – Lucic, Krejčí, Pastrňák – Kelly, Spooner, B.Connolly– Campbell, Söderberg, R.Smith

    Rozhodca: Sutherland, Lee (hlavní) – Nowak, Miller (čároví)